fredag 10. oktober 2008

BaRnEvAkT fOr EmMa 11 Mnd! :))


Jeg har vært barnevakt idag!! :)) Samme jenta jeg blogget om sist. Hun har nå blitt 11 mnd. Super blid og tøff jente! Moren er på buisnesstrip (dagligleder så jobber litt ved siden av mammapermen) og faren måtte på et møte på jobben. Jeg kom bort rundt 8 tida.. (sleit litt med å finne frem siden jeg er så utrolig lost når det kmmer til retninger..) Faren kom tilbake rundt 1, så det ble 5 timer. Lurte litt på hva jeg skulle finne på med en 11 mnd gammel jente i 5 timer. Før har det jo vært meg og mange barn, som kan underholde hverandre. I det minste meg og en voksen til.. Ny situasjon.. :P


Først så hun litt på tv og lekte. Og jenta kan gå! Så måtte bare henge med når hun tuslet rundt i leiligheten. I ti tida skulle hun sove. Så vi tok en trilletur i området. (ja, jeg var meget beskymret for å ikke finne tilbake...) Hun sovnet med en gang.. Og jeg fant en Bagel & Juice!! Min favoritt cafe! Der var det helt tomt for folk.. Følte meg litt som en ensom alenemor i starten. Ikke hadde jeg med meg noe å gjøre heller.. Kjøpte meg en kaffe mocca, og satt å sende sms mens hun sov. Da hun våknet skulle hun ut å tusle igjen. Sjarmerte de to jentene som jobbet der. ;) Delte en smoothie med henne, før jeg kjøpte med meg en bagel og gikk tilbake til leiligeten. Hun skulle ha en brødskive med leverpostei i tolvtiden.. hehe. Det gikk veldig bra å finne tilbake! Pjjuuh! Hvor flaut hadde det ikke vært å ringe moren eller faren og si at jeg er ute med ungen deres, og finner ikke huset! haha!

Faren kom hjem rundt 1. De fem timene gikk veldig bra. Jenta er jo så skjønn atte! Moren er søt hun og.. Sender sms og hører hvordan det går stadigvekk.. Kjenner henne som nevnt fra treningssenteret jeg jobber på. Hun sier hun er helt trygg på at jeg tar godt vare på henne.. er bare uvant med å være vekke fra henne. hehe :) Alt i alt en kos opplevelse :))