mandag 2. april 2012

Glad-Påsk


Ja, nå er det påske. Og her i Stavanger ser det helt nudelig ut utenfor.. men da jeg stakk nesa ut i tights og tynt skjerf, og såklart ingen ting på hendene.. så var det ganske kjølig likevel.. Blir aldri klok på Stavanger-været. Må alltid stikke hodet utenfor og kjenne på vinden før man kler seg og går ut døra..

Men var da alikevel en herlig dag! Møtte Anette til lunsj i sentrum. Jeg og Anette studerte sammen på MI (som nå heter Norges Kreative høgskole) i 2003. Studiet het mac design, og gikk på grafisk deisign, altså design for trykk. Vi hadde en uke med webdesign på slutten av studiet, og det var da jeg fattet innteressen for web, og peilet meg inn på en bachelor i IT.

Vi gikk rundt og shoppet litt, før vi tok en god lunsj på min "stam-cafe", Sting. Liker meg godt der. Var veldig hyggelig å henge med Anette igjen. Ikke hatt veldig mye kontakt etter MI, men alikevel har vi det alltid gøy når vi treffes. Og har holdt kontakten hele tiden. Nå dater hun en Stavanger-gutt, og jeg prøver selvsagt å få henne til å pakke snippveska å flytte hit! Så kan vi lage oss en egen liten "forening" som disse Stavangerne er så opptatt av. Og i vår forening er det kun lov til å være med hvis du IKKE er fullblods siddis. Så du er velkommen, Beate. Min kjære nordlending.. ;)

Imorgen kveld reiser jeg på hyttetur med blant annet familien til, kjære. Samme hytte som i fjor. Da blir det skitur, med kvikklunsj, appelsin, solo og noe annet godt i glasset. Gleder meg spesielt til komlemiddag!! Har tom kjøpt meg solkrem i dag, så satser på godt påskevær!

Trenings uptade:

Joda.. trener fortsatt 3-4 ganger i uka! Så storfornøyd med at den gode vanen har vart såpass lenge denne gangen. Har jo som nevnt blitt forelsket i Zumba. Så har trent Zumba to kvelder i uka. De andre kveldene har jeg prøvd å få inn noe styrke. Har testet noen nye timer de siste ukene.. Og funnet ut at jeg KAN holde ut på en høypulstime i 60 minutter! Og at styrke på armer og lår gir kraftig gangsperre og merkelig vaggende gange med klynkelyd i 2-3 dager etterpå. MEN det er bare å stå på videre med disse styrketimene.. jeg TRENGER det! ;)