lørdag 15. januar 2011

Lønningspils

Igår var det go gang i Stavanger city! Mange som hadde lønningspils, for det var MYE folk ute, og køer allerede i 7tida. Jeg og tre andre jenter fra jobben delte en flaske cava før vi tok turen. Var heldige å fant oss et bord som egentlig var reservert, men blitt avbestilt. Så bordet var dekket med chips og nøtter til oss.

Det ble liv og røre! Ingen festbremser her! Jeg var den eneste med kamera, og det ble knipset vilt. Ikke alle bilder som egner seg for andres øyne i ettertid, men dere skal få en liten stemningsrapport:

Dancing Queens

3 spreke barnehagetanter ;)


Synd ikke bilder har lyd! For lattern til mr. H til høyre er helt awsome! :P


En vellykka kveld med en herlig gjeng kollegaer! Har bare lagt ut noen få bilder, er mange fler som viser at vi var flere. Men vet jo ikke om alle setter pris på å bli dokumentert på nettet, så de er forbeholdt en lukket gruppe for barnehagen på Facebook :P

Idag skal jeg bare ta livet med ro i sofaen med min kjære.

onsdag 12. januar 2011

Reisegave

Min kjære er tilbake fra skiferien i alpene. Jeg ønsket meg en liten ting fra reisen. Og synes jo igrunn det han kjøpte til meg var ganske orginalt. Nemlig en jodlende liten sak.. Take a look:

tirsdag 11. januar 2011

Bussing Og Nye Sko

Idag har jeg busset til Sandnes. Om jeg ikke er så kjent i Stavanger ennå er jeg i hvertfall IKKE kjent i Sandnes. Har vært der to ganger etter at jeg flyttet hit. En gang med barnehagen, og en gang på kino. Begge gangene med trygg guide'ing både frem og hjem. Idag skulle på en samtale med et rekrutteringsbyrå som lå utenfor Sandnes sentrum.

Og her i Stavanger har vi ikke hørt om sånne fancy skjermer som det står hva busstoppene heter.. og vi har heller ikke hørt om å rope om navnene på stasjonen.. det kjente "neste stopp er" er mangelvare her i Stavanger. Så jeg var ganske så nervøs da jeg i tillegg skulle bytte buss et sted jeg ikke har vært før.

Det hjelper heller ikke når bussjåføren ligner på Bob Marley og ikke snakker norsk.. Hadde sjekket bussruta og funnet ut at jeg skulle av 5 stopp etter et sted jeg visste hvor var. Så jeg stirret som en gal ut av ruta for å telle busstopp. Da jeg trodde vi var fremme prøvde jeg å spørre Bob om vi var på "Strømsbrua".. "Excuse me, what is that?" - "English please". (Joa tenkte jeg) "It is the name of a bus stop (på DIN rute!!!!) "Hmmm - knakte det fra Bobs hjerne" Nei, det hadde han aldri hørt om. Så prøvde jeg å forklare at det var et sted man kunne bytte til andre busser.. Så etter å ha begynte å kjøre vekk fra stoppet jeg trodde jeg skulle av på bråstopper han å sier "You can try here".. Great! heldigvis var det riktig stopp!!

Så var det neste buss.. en koselig voksen dame.. som ikke hadde hørt om stoppet jeg nå skulle av på.. Flotters! Om jeg ikke har angst for å reise til ukjente steder fra før så får jeg det i hvertfall av å ta buss i Stavanger!! Men heldigvis var denne damen serviceminded å ringe sin datter som var taxisjåfør. Så hun slapp meg ikke bare av på riktig stopp, men kjørte tom litt videre fra stoppet og pekte ut veien for meg. Og jeg fant frem! På første førsøk! Surrevirre meg har lett for å gå helt feil retning.. men fant det!! For en lettelse!

Men etter å ha gått rundt hele bygget som firmaet jeg skulle til skulle ligge i.. Så fant jeg ikke noe skilt.. Og i tillegg var det skikkelig ordenlig koselig Stavanger vær med sludd og vind.. Humøret sank noen nivåer.. Men fikk kvinnet meg opp å ring damen jeg skulle prate med. De hadde ikke fått hengt opp skiltet sitt ute ennå.. for det skulle klistres opp, og det gikk jo ikke når det var kaldt eller fuktig. (Lykke til med å henge opp det skiltet i vintermånedene ja).

Vel fremme hos damen måtte jeg rett og slett ta av meg skoene.. var klissvåt på bena! Og jeg hadde tom tatt på "usmarte" sko for anledningen for å prøve å se respektabel ut. Men endte altså på intervju i sokkelesten.. i klissvåte sokker.. Det var første inntrykket sitt tenker jeg. Men tror nok det gikk greit. Fikk skryt for å ha funnet frem helt fra Hundvåg. Hun var faktisk imponert sa hun ;o)

Etter samtalen kom jeg med omsider til sentrum med vælarundt-bussen. Der møtte jeg ei venninne jeg har fått meg her. Det første vi gjorde var å kjøpe et par sokker til meg, og så hadde jeg en goood grunn til å kjøpe nye sko på salg! Så kjøpte meg et par gode varme (men likevel fine) sko! Kjøpte tom impregneringsspray (skrives det sånn...? Sikkert ikke men orker ikke google nå.. ;) Så nå skal jeg holde meg god og varm og tørr på bena. De er tom IKKE sorte! Imponert?


Etter å ha fått igjen varmen på bena gikk vi å tittet litt på salget, og spiste nydelig pasta på en italiensk resturant. Kanskje jeg gidder å ta bilde av en jakke jeg kjøpte meg senere. En høstjakke! Supertøff, og nedsatt til 100lappen!

Nå er det forresten ikke lenge til min kjæreste besteste kommer hjem. Han kommer hjem imorgen kveld. Torsdag har jeg invitert med han, moren og faren ut for å spise. Føler jeg skylder foreldrene såpass etter at de har foret meg med middag i 4 mnd nå.. ;) Så det skal bli koselig!

mandag 10. januar 2011

Tilkbakeblikk i bilder forts..

Da vil jeg ta et tilbakeblikk på mars og april ifjor.
5. mars - Lagde innbydelser til Monikas brylupp. Nå startet de første forberedelsene til Monikas brylupp som jeg var forlover i. Det var en hyggelig kveld hos Mon hvor Anette og jeg joinet henne i å lage alle innbydelsene for hånd! Flaks vi alle tre er glad i kreativt arbeid! :)
Bildet er fra fotoboka jeg laget ti M og A i bryluppsgave. (Du kan klikke på bildet for å se større versjon).
Synes resultatet ble ganske bra :)

20. mars - Naviogatorkonsert med broren min, dama hans Christine og min gode venninne Anette. Min bror ringte meg og hadde to ekstra billetter til konserten pga et vennepar som var syke. Så jeg ringte min venninne Anette, og vi takket ja. Var en hyggelig kveld med hyggelige folk! :D
Min bror og kamerat foran scenen!
Meg, lillebror og min gode venn, Anette.
Christine, meg og Lars :-)
-------------------------
4. april - På besøk hos Daniel i Stavanger. (Her jeg bor nå :D )

D spiller gitar! Hot!

Snakk om to sporty folk da! Var ute å jogga i regnet!


Et av mine favorittbilder av oss.. matchende luer som jeg kjøpte til oss for 10 kr stykke på H&M.. :)

14. april - På besøk hos Kristine. Vi fire jente som var i Egypt sammen i 2005 møtes desverre ikke så ofte. Men har det alltid kjempe koselig når vi er sammen.
Heidi, Silje, Kristine og meg. På dette bildet er både Silje og Kristine gravid! Begge har nå fått hver sin prinsesse! :D

Meg og Heidi.

Det var de bildene jeg ville vise dere fra mars og april. Plutselig poster jeg noen fra mai og juni 2010 også.. :)

søndag 9. januar 2011

Flytting Og Sofabord

Nå skjer det ting! Lånet er i boks, og første familie har flyttet. Nå venter vi bare på at de som bor i leiligheten D og jeg skal overta skal fjerne seg :P Gleder meg masse masse til å flytte i leiligheten! Men kan ennå ta noen uker. Bror til D og dama skal male og ordne litt før de flytter, og det skal jo vi også.. Men nå nærmer det seg hvertfall mer enn noen gang! :))

Har nå bodd i kjellerleiligheten hos svigers siden september, altså 4 mnd. Og det går jo helt greit. De er super hyggelig, så de er ikke noe problem å bo med de midlertidig. Har egen inngang, så ser de som regel bare til middag, som vi spiser sammen.. eller hvis jeg føler trang til å vaske kroppen eller lignende aktiviteter som krever et bad... Savner eget bad!! Og gleder meg til eget kjøkken!! Og å innrede med mine ting! Har rydda vekk litt av tingene som var her nede.. men er jo ikke mitt eget. Så begrensa hva jeg kan og gidder å gjøre her når vi bare skal bo her noen måneder.

Har begynt å titte rundt etter møbler til leiligheten, og vi har funnet to sofabord vi liker. Det vil si to han liker, jeg liker bare et av de.

Det hvite bordet på bildet under er fra Living, og koster svimlende 2995 kr!! Daniel synes det er sååå kult! Men jeg synes det er sååå upraktisk. Er jo i glass, så blir fettete.. og så er det jo så mye plass under at alt man legger der vil se super rotete ut. Og i følge D skal man ikke legge ting der, for det ødelegger hele designet til bordet... så jeg har ikke helt falt for det.. Men har lovet at han skal få ha et sånt sofabord en gang.. feks neste gang vi flytter og har to stuer... :P
Tror nok argumentet med pris skal gå gjennom sånn i første omgang også. Så kanskje det blir fancy-bord på min kjære en gang vi ikke trenger "alt" nytt omtrent.. :P


Dette enkle sorte sofabordet er fra Skeidar og koster bare 995 kr. Dette liker jeg. Lurer tom på om det går ann å sette en kurv under der som man kan ha blader og sånt i.. Må testes i såfall.


Så nå lurer jeg på...:

Hvilket sofabord likte du best..?