lørdag 9. april 2011

Pizza-lørdag!

Idag har vi bare slappet av! Vi gikk en tur til det vesle sentrum her på øyene. Der kjøpte vi oss kjevle. Greit å ha til man skal lage pizza. :P Vi gikk også innom graven til onkelen til Daniel, som døde i mars 2008. rart å tenke på.. han var et år yngre enn mamma.. Kunne ikke sett for meg at mamma skulle være død nå.. men han var jo syk. Han døde av det samme som mormor døde av nå før jul. Kreft i bukspyttkjertelen. Daniel og jeg hadde dessverre ikke blitt godt kjent ennå da.. Så Daniel var alene på hybelen i Oslo og var kjempe lei seg.. Trist at jeg ikke kunne være der for han. Men vi ble gode venner det året. Og nå bor jeg jo her.. ;) Vi kjøpte en gravlykt og en påskeblomst og satte på graven hans.

Nå har vi kost oss med pizza og levende lys :)
Fortsatt goood heeelg :D

torsdag 7. april 2011

Spisestua, jobb og påsken..

Idag har jeg tatt bilder av spisebordet. Bordet fikk vi av søster til Daniel. Vi skal kjøpe nytt etterhevert, men det funker helt greit. Stolene har bestefar og onkel laget, så de er jeg veldig glad i. Skal male de sorte når det blir varmere i været. Nå har vi to blå og to røde som dere ser.

Nuddelwok til middag idag. Det var godt! Synes vi har vært flinke til å variere middagene våre. Koser oss med middagene våre og levende lys nesten hver dag. :))


Jobb ja... Et litt sårt tema for meg om dagen egentlig.. Men nå har jeg to intervjuer neste uke. Så da kaaan det jo skje noe. Men har helt ærlig mistet litt motet.. dessverre.. Men får bare være meg selv og prøve å prate for meg. fant jo ut her at Daniel tjener rundt 6tusen mer enn meg i mnd! Og han kommer til å stige.. mens jeg er på topplønna jeg kan få i barnehage (uten utdannelse). Litt av motivasjonen for at jeg tok bachelor i it var nettopp lønn. Så hadde vært så flott om jeg fikk brukt utdannelsen min snart!


Denne helgen skal vi slappe av! Var jo i Oslo (Top Gear), for to helger siden, forrige helg hadde vi besøk av bror og dama. Om to helger er det påskeferie, da skal vi på hyttetur. Og siste helga i april kommer Ann Kristin. Så føler for en helg hvor det skjer INGENTING nå... Skal bli godt! :D


Heldige Daniel har fri hele påskeuka! Deilig med en jobb hvor man alltid har fri i påsken og jul. Jeg jobber fulle dager mandag og tirsdag, og til 12 på onsdagen. Onsdag kveld reiser vi med Thomas og Kathrine (de vi var hos på nyttårsafte) på hyttetur til Sauda. Er familien til Thomas og Daniel og noen til som pleier å leie en hytte der hvert år i påsken. Og det blir skigåing!!


Jeg har ikke stått på ski siden ungdomskolen.. eller kanskje tom barneskolen! Kun i forbindelse med skole. (Første året på videregående var vi på klassetur til Hurdal.. da prøvde jeg meg på snowboard! Bare fordi det liksom var så kult.. Kom meg ned bakken.. mer sittende enn stående.. men kom meg aldri opp heisen.. Så det ble ikke så stor sukess! )Aldri vært noen skigåer. Så kan bli spennende! Håper jeg får lånt meg ski! Tenkte jeg kune høre med jentene på jobb.


Har hatt tradisjon med påsketur med vennene mine hjemme. Gått på bena våre litt inn i skogen og funnet et koselig sted. Grillet pølser, spist appelsin og Kvikk Lunsj, og selvsagt kakao og Solo. Må få til det igjen påsken neste år!? Sant Rozung??


Bildet er fra påsketur 2007. F.v: Jeanette, Rozemarijn, Ann Kristin og meg.


Dette er fra påsketuren vår i 2008


Nå er det natten.. fredag imorgen! Avdelingen min har ansvar for fellessamlingen.. Er egentlig ikke så glad i å stå å prate foran forsamlinger og "underholde".. Liker bedre å ha et manus. Men går nok bra det og.. :)


God natt, og god helg! Nyt den! :D

onsdag 6. april 2011

Leiligheten... igjen.. :P

Ville bare vise dere et par bilder fra utenfor leiligheten som jeg fant på Google maps.. :

mandag 4. april 2011

Besøk :D

Denne helga har vi hatt besøk! Veslebror og samboern kom fredag kveld. Og Rita hadde syklet i butikken å kjøpt reker. Og vi hadde en rolig fredagskveld med reker og film. Vi endte med å se Tourist.. hvor Christine sovna.. gutta rynka på nesa og jeg kjedet meg.. Så vil IKKE anbefale den filmen.. :P
Lørdagen spiste vi en god frokost før vi tok turen til sentrum. Tuslet litt rundt i butikker og spiste lunsj på en av mine favoritt cafeer Sting. Daniel og jeg delte en nachoplate! Jammi! :D Var også innom Cardinal. De har over 500 ulike typer øl! Daniel og nachoplaten! Har spist den en gang eller to før. Masse smelta ost! Liker! :))

Fikk noen timer hjemme igjen før vi dro til byen igjen for å spise middag på resturant. Beate og samboern hennes kom også. Spiste på en italiensk resturant som heter Al Forno. Spist der flere ganger, og alltid god mat!

Så ble det en tur på pub for å ta noen øl og drinker og skravle. Etterhvert ble det videre for å møte Silje på MC Club.. haha.. Er gamle stamstedet til Hells Angels.. :P Men de spiller bra musikk! Så jeg liker meg der! Helga og Jani kom også innom en tur. Ble en baktpotet før vi tok taxi hjem. (Ble ikke noe sælig med bilder.. for ingen av fotoobjektene er sælig glad i å bli tatt bilde av.. og så glemte jeg minnekort til fotokameraet i dataen.. Og mobilen tar ikke så gode bilder.. spesielt ikke i mørket.. :P )


På søndag slappet vi av i leiligheten. Christine laget hjemmelagede burgere! Kjempe godt! :))


Daniel spiser burger