lørdag 1. august 2009

Koser med meg sooool :))

I går kveld var jeg ute med jentene min! Først Friday's for middag, og så var vi på to ulike steder for drinker. Først Elsker, hvor June kjenner Siren i baren. Og så en tur på Tullin's cafe. Kvelden kan oppsumeres med masse søte goinger på engang, og masse skravling og latter!

En collage jeg stjal fra bloggen til Rozungen, hun har lagt ut mere også for de nygjerrige! :P

Gobilde av Sabipusen og meg:

Sabipusen min som smasker på meg :))

---------------------------

Idag er det lørdag, og jeg sov leeenge! Så var det soool, og jeg ble kjempe glaaad! Tok meg en liten matbit, hoppet i bikinien og la meg på terassen. Usminka og sovesveis, men det var sååå digg!!

Nå skal jeg i dusjen, spise litt middag, og dra til Oslo for å møte min kjæreste goeste Rozemarijn! Vi skal på moteshow til inntekt for Redd Barna, som ei hun kjenner er med å arrangere.

Samtidig har jeg litt sommerfugler i magen idag. For jeg våknet til sms fra Junemor hvor det sto at vannet til Silje har gått! Så nå skjer det snart action! Kula kommer snart til verden! hihi!!

onsdag 29. juli 2009

Flytting og tanker...

På onsdag var jeg invitert til Sola mi på vin og snacks med Rozungen og Linepus! hadde sååå lyst.. men i stedet for å sitte her:


Så ble det flytting på meg...

I kveld er 3. kvelden på rad med flytting fra hybelen i Oslo. Fått masse hjelp av både mamma, pappa og Lars. Imorgen er siste turen, da skal det siste vaskes og nøkkel leveres.. Litt vemodig altså.. Ikke noe sted å være helt for meg selv lenger.. Kan ikke sove til 2 når jeg har fri hvis jeg ønsker det, eller ha "dagen derpå" og drikke litern min med melk og kun få i meg litt grandis uten at jeg får rare blikk.. Føles veldig rart å "flytte hjem", men jeg har jo ikke noe valg. Har ikke penger eller fast jobb. Heldigvis har jeg veldig snille foreldre. Så det skal nok gå bra. :)
Barske Lars og pappa bærer sofaen + stæsj inn i bilen


Snille mamma vasker taket


Samtidig som jeg flytter ut fra min hybel, så flytter Lars inn i egen leilighet. Her kommer et par bilder fra leiligheten hans etter at møblene kom på plass.


Kjøkkenet, nå med stekeovn, kjøleskap og kjøkkenbord


Stua med sofa, og bord, og fast inventar; Lasse med laptopen


Må inrømme at jeg misunner Lars som har egen leilighet. Men han måtte også hjem en tur å tjene opp penger før han fikk seg egen leilighet. Så er det nok min tur om ikke altfor lenge håper jeg.


Siste uka av vikariatet i barnehagen nå, så får vi se hva som skjer. Nå er det totalt kaos av ting her, så trenger endel tid på å rydde og sortere. I tillegg må jeg såklart søke jobber, og så har jeg et par oppdrag på siden som jeg må få gjort. Bl.a siden din Linepus! Når jeg finner ut hvordan bildealbum kan lages på en fancy, men enkel måte så kan jeg hjelpe Rozungen også! Men ting tar litt tid fortiden.. lite tiltak og motivasjon fortsatt dessverre. Etter full dag i barnehage orker jeg ikke så mye annet en middag og slappe av med tiltaksløse ting som serier på pc'n eller rett og slett sove "mæddaskvil" som de gamle gjør. Denne uka har hver kveld gått med på flytting også. Men jeg kommer nok sterkere tilbake! Ser jo endel av snuppene mine til helgen. Kjoledate på fredag, moteshow på lørdag, og kafetur for å feire Sabipus på søndag :)) I'm a very busy woman..

søndag 26. juli 2009

50 årslag :)

Marte og Mari fylte begge 25 på lørdag 25. Så da ble det 50 årslag i Maris leilighet på Frogner. Her fikk vi servert italiensk hjemmelaget pizza, brownies og bringebær. Koste meg masse! Så dro vi ut en tur.. Endte på Garage.

Martemor :)

Mari


Ann Kristin og meg med sjampisen vår


Rastløs som jeg er gikk jeg da kvelden begynte å nærme seg stengetid for å møte Sebastian, men han fant jeg ikke. Så jeg gikk videre for å møte Bjørnar, en jeg kjenner fra skolen. Han var ute med en gjeng. Tok en øl på Elm Street før det stengte, så bar turen videre på nach i kollektivet deres like bak slottet. Hyggelige folk :)) Bjørnar har visstnok en plan som en dag skal gi oss Nobels fredspris, hvis jeg hjelper han med noe... Lurer veldig på hva det gikk ut på. Vi skulle visst snakke ferdig om det en annen gang..

Søte snille Bjørnar i parkenSøte snille Børge, som ble fornærma siden jeg ikke var helt klar over at Børge faktisk er fornavn.. høhø.. (-Har du ikke hørt om Dan Børge Akerø? - Jo, men jeg trodde Børge var mellom-etternavn...)