lørdag 23. oktober 2010

Volbeat konsert


I går var det endelig tid for å rocke på konsert igjen! Lenge siden sist! Var vors hos S og K i leiligheten som D og jeg etterhvert skal ta over. D var med på vorset men hadde ikke billett til konserten. Vi bestilte taxi ned til Folken hvor konserten var. Møtte han pedlederen jeg har jobbet med i barnehagen. Han var ute med gutta. Han synes nok det var litt småkleint å møte foreldrene til ei på avdelingen sin.. men han overlever nok. Skal jobbe i barnehagen mandag, tirsdag og onsdag som jeg vet om foreløpig neste uke.. så får høre om det går bra med han.. ;)

Som vanlig knipser jeg vilt på sånne kvelder.. Ble noen bra bilder frem til kamera plutselig went all ghost on me.. og jeg aner ikke hvordan jeg fikser det tilbake til normalinnstillinger.. Prøvde å resette hele kameraet tom.. Bleeeh!!

Konserten var bra! Så dro vi videre ut og hørte et coverband! Var liv det og! :) Tok nattbussen hjem sent på natta etter en kyllingkebab-rull. Tusla alene over brua rundt 4 på natta, og hoppa til køys og sluknet ganske raskt.

Noen bilder fra kvelden:

D og meg på vors.

K, S og meg rockin at the balkong!

Vokalisten i Volbeat
Stemningsbilde fra balkongen

Turtelduer


Nuss igjen...

Crazy chicks!

Så begynte alle bildene å bli ghosty...


torsdag 21. oktober 2010

Jeg har...

...TRENT idag!!! Woho!! Tenkte jeg bare skulle nevne det... :P Ufattelig deilig følelse man får etterpå! Svever liksom litt! Hvis jeg er litt frisky imårra kanskje jeg trener igjen! Var på jobb til 3 idag. Imorgen har jeg fri såvidt jeg vet.

Ennå ikke hørt noe fra den jobben.. Vet ikke om jeg skal ringe de å høre ang status eller bare vente litt til..

Har bestilt meg briller også.. som skulle være ferdig forrige uke.. Så nå venter jeg på to telefoner.. Gleder meg til å få brillene!! Er dr**t lei av linser! Jeg har opp til flere par briller, men kun billige "Nille-briller" med styrke -3. Jeg må egentlig ha -3,50. Jeg har tenkt på å kjøpe meg et par "ordentlige" briller lenge. Endelig fikk jeg ut fingern!

Valgte helt fritt uten å tenke på merke og pris. Falt for et par Gucci briller som ikke overraskende er lilla og svarte :D Poster bilde når jeg får de. Med hvert glass til over 1000lappen og innfatning til over 3ooo ble det en litt stiv pris. Men skal nok bruke de endel i hverdagen, så da slipper jeg utgifter med like mange linser.. Disse dogger forhåpentlig ikke like mye som "billig-brillene", og de har anti refleks og greier. Sånn at det ikke blinker i de når noen tar mitt foto.. og sånt.. Sikkert flott :P

Good night ppl. :=)

mandag 18. oktober 2010

Feer og jakke :)

Seeee - feene mine! Har flere, men måtte velge ut noen når jeg skulle flytte.


############

Tok også et bilde av jakken jeg nevnte i et tidligere innlegg.

søndag 17. oktober 2010

Hælja mi + mms dump


På fredag jobbet jeg i barnehagen. Herlig høstvær! På sånne dager finnes det ingen bedre jobb! Etter endt vakt syklet jeg innom butikken for å kjøpe fredagsmiddag til D og meg. Jeg fikk velge så da ble det løvtek, fløtegratinerte poteter, grønnsaker og peppersaus. Nam nam! Etter god middag koste vi oss med vitvin, nachos og en film.

Lørdagen var like avslappende. Vi gikk oss en tur.. fortsatt go'vær! På kvelden hadde vi .NET kurs. D hjelper meg med å lage hjemmesiden min. Skal lage en online portfolio med slideshow. Han hjelper med med kodingen. Jeg koser meg mest med designet, som også har begynt å ta form. Så så vi noen episoder med House. En serie i ser på sammen. En sykehusserie. Men mer interresant en de andre jeg har sett. Denne handler om en lege (House) som kun tar de helt spesielle tilfellene. (Les mer her: http://no.wikipedia.org/wiki/House_M.D)

På søndag ble vi vekket "tidlig" for å joine svigermors søskenbarntreff - de har hatt treff hele helgen. Og idag skulle familiene være med på en lunsj. Jeg fant noen unger, og koste meg med å spille piano med de :P På vei hjem ville sigerfar vise oss en gammel kirke ruin. Denne kirken har eksistert siden 1100-tallet. Ble delvis revet under krigen, og har blitt bygget opp igjen. Synes det var veldig stilig! Gjennomsiktige vegger noen steder, så man kunne se inn i kirken. Søt liten kirke for intime bryluppssermonier. (Mer info her: http://no.wikipedia.org/wiki/Sola_ruinkirke - jepp, Wikipedia er min venn).

Sola ruinkirke

Da vi kom hjem så i mere serier, kodet mere .NET og bestilte kinamat. :) Avslappende helger er helt supert! Neste helg skal jeg på konsert på Folken, og helgen etter skal jeg til Trondheim å besøke bestejenta og hennes kjære :))

------------------------------------------
MMS DUMP//

Awsome car, hah? Sønnen til ei jeg jobber med i barnehagen sin! Trekk fra det harry klistremerket på sida, og handlevogna bak så liker jeg den svært godt!


Ei nudelig jente jeg passer i barnehagen med mine solbriller! "Tantungen" satte de på henne i egen stil - opp ned! :D

Tok noen bilder på vei hjem fra jobb for å vise dere hva jeg mener med over bruene.. :p Hvis jeg går i et behagelig tempo bruker jeg rundt 15-20 min hjem. Barnehagen ligger 2 min bak meg.

Bru nr. 1

Bru nr. 2 - Her går jeg opp til venstre der hor dere ser et hustak. Så er det bare 3 minutter til jeg er hjemme :)

Må si jeg liker det jeg ser på veien - vann, båter og idyll. Og ikke minst SOL :D

Så ja - jeg trives veldig godt som Stavanger-jente. Nå venter jeg i spenning på å høre fra firmaet jeg var å snakket med. Han som skulle ta avgjørelsen har hatt ferie denne uka. Så nå er jeg veldig spent! Føler det var drømmejobben, og at samtalen gikk så bra, så kommer nok til å bli mer enn litt skuffa hvis jeg får et nei. Men har sagt til meg selv at da må jeg bare jobbe med det de gir meg tilbakemelding på, og søke igjen senere ;))

Huset til søsteren til D er underveis, så på nyåret engang blir det leilighet på oss også! Det gleder jeg meg veldig masse til! Gleder meg masse til å innrede og ha noe helt eget!

Skrev i et innlegg at jeg ønsket meg lilla dosete. Mamma har sjekket hjemme, og jeg var å sjekket her i Svg uten hell. Fikk en personsvarmelding fra en tidligere kollega om at hun var på Europris og hadde funnet lilla!! Synd jeg ikke rakk den samtalen. Men har bedt mamma sjekke igjen. Utrolig hyggelig at noen engasjerer seg sånn og vil hjelpe andre. Sånt gleder meg veldig i hjertet mitt. Så takk igjen! (Vet du leser her ;) )

Nå skal jeg jobbe litt videre med online portfolioen min. Og når jeg er mer fornøyd og ferdig med designet skal dere få se.

God natt, og ønsker dere en god start på uka imorgen!

PS: Synes det er morro å si "hælj" her, for disse siddisene har ikke nubbsjangs til å uttale en tjukk L! mihi!