mandag 18. januar 2010

Utfordring

Hentet denne litt artige utfordringen fra bloggen til ei venninne.

Utfordringen er:


1. Gå inn i bildemappa di

2. Velg den 6. mappen

3. Finn det 6. bildet

4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det


5. Gi utfordringen videre til 6 andre


Dette bildet lå i mappen "Jentene". Som navnet tilsier er det bilder jeg samler fra diverse koselige kvelder med venninnene mine.

Dette bildet er tatt etter en av våre hyggelige middag eller cafeturer. :)

Fra venstre står Ann Kristin; venninne jeg har hatt i mange år. Vi har sunget i kor sammen i hvertfall et 2 sifret antall år. Vi har blant annet bodd sammen på studenthybel, festet og vært på ferier sammen. Ei venninne jeg alltid kommer til å ha der :)

Rozemarijn: En nær venninne jeg ble kjent med i 2. klasse på videregående. Vi har hatt mange hyggelige og morsomme stunder opp igjennom årene. Har hatt mange gode samtaler på både godt og vondt. Hun er alltid der :) Hun er spesielt kjent for å være super talentfull fotograf, og be inn til sjokolade fondue ;)

Silje: Ble jeg kjent med gjennom June Mariann. Hun er en herlig jente med god ustråling. Alltid hyggelig å være sammen med. Og hun har en skjønn datter som heter Sofie Emilie som har blitt endel av jentegjengen det siste året :)

June Mariann: Jenta jeg har kjent lengst. Vi har vært bestevenninne fra vi var 6 år og gikk i samme klasse hele barne og ungdomsskolen. Vi har holdt kontakten siden. En god venninne som alltid stiller opp. :)

Setter stor pris på disse jentene. Et hyggelig bilde :))

Sender utfordringern videre til; June Mariann, Rozemarijn, Silje (ja, for dere har blogg;) , Camilla, Susanne, og Daniel.

Ny klokke :)

Vil bare vise dere min nye klokke som jeg kjøpte idag. Kjøpte den på Glitter for 299,- .

Når jeg ser noe jeg tror jeg liker litt... så pleier jeg å gå fra det og tenke at om jeg stadig tenker på tingen. Så har jeg nok ordentlig lyst på den. Jeg har jo et par klokker fra før. Men jeg "trengte" en ny.

Ganske søt, sant? Og så er den lilla ;))