Meny

torsdag 4. november 2010

Æ e trønder æ!


.. eller ikke jeg da.. men endel av de jeg møtte forrige helg! ;) Bodde hos Monika og Andreas. Kom fredag kveld, og reiste hjem mandag kveld. Føltes som en liten ferie egentlig.. Og var kjempe kos å se de begge igjen! Må skryte av Monikas matlaging! Hun lager alltid god mat! :D

På dagen på lørdag hadde Monika og jeg jentedag. Vi dro til sentrum og Mon viste meg rundt i sin nye hjemby. Så shoppet vi og dro på cafe! Hun introduserte meg til sin nye favoritt kaffe. "After Eight"-kaffe! Den var super god og minty med krem og en After Eight sjokolade på toppen.. :)



På lørdagskvelden var det fæst! Skulle egentlig være Halloween-fest, men folk var for feige og ville ikke kle seg ut. Så vi omdøpte festen uoffisielt til "Hallo Venn" fest i stedet... ;)


"Hallo Venn er nærmest motstandsbevegelsen til Halloween. Hallo Venn ble opprettet som reaksjon på den fæle Halloween-feiringen og arrangeres ofte av kristne menigheter med forbud om å kle seg i grusomme kostymer som har som formål å skremme. Det skal være en vennlig feiring (!) skjermet fra det skumle og negative. Ungene kler seg ut, men på en snill måte, i stedet for å si "Knask eller knep" sier de "Knask eller klem"." (Hentet fra http://snakk.klikk.no/)


Var morro å hilse på trønderne jeg møtte i bryluppet igjen. Ble en tur ut også. Og der møtte vi blant annet en kar kledd i et rødt fleecepledd med isepor øyne og piperensere som følehorn.. :P (Trodde helt bestemt det var en av karakterene i Sesame Street han hadde kledd seg ut som.. men googlet det nå, og fant ingen som lignet... Så skriv gjerne kommentar hvis du vet hvilken figur han var :P )Mon og jeg ble litt forelsket og ville ta han med oss hjem, men noen andre kidnappet han fra oss. Vi dro på BK for nattmat, og der møtte vi en skummel klovn!!


(med litt % i blodet er jeg utrolig god på "rock n' roll" og "peace-tegnet" på bildene ser jeg...)

Søndagen ble en deilig og avslappende søndag med god mat (igjen), og film. Mon laget nachoform! En av mine favoritter! Vi så Ace Ventura - enkel underholdning "dagen derpå".

Skulle ikke reise hjem før mandag kveld, så på mandag ble det litt shopping, og ennå en ny spennende kaffe! "Sweet Chilli" het den. Og den var også kjempe go! Får høre med noen cafeer her i Stavanger om de kan lage noen av de nye spennende kaffene jeg har blitt kjent med i barteland :P På kvelden ble jeg kjørt til flyplassen, og kom hjem til min etterlengtede guttebass!! ..... som jeg savnet mer enn jeg hadde trodd jeg skulle gjøre!? Vi har liksom alltid hatt dager, uker og mnd fra hverandre det siste året etter han flyttet tilbake fra Oslo. Men jeg har nok blitt godt vant nå, og merket allerede første natta at det var noe (eller noen?) som manglet.. Neste gang skal han være med på besøk! Vi har allerede planlagt ting vi alle fire skal gjøre sammen!! :D

En kjempe hyggelig tur, og godt å se gojenta igjen! Gleder meg til de kommer på besøk til D og meg bursdagshelgen min! :D