tirsdag 29. mars 2011

Oslotur

Først vil jeg bare beklage sjeldne innlegg... men bildeopplastninga funker kun når den vil om dagen.. Så når jeg har et bilde og to jeg vil legge ut og skrive noen ord om.. så vil de ikke laste seg opp.. men her kommer et innlegg fra helga:

I helgen var vi i Åslåååw! Daniel hadde kjøpt billetter til Top Gear Show i Spektrum lørdagen. Det er kort fortalt et bilprogram - men som du ikke trenger å digge biler for å se på. Det er tre underholdene programledere, og de finner på mye sprell. :=) Kameratgjengen hans hadde gode plasser på rad 7, mens vi bestilte sent og fikk billett HELT bakerst.. rad 18 :P Men satt ganske på midten, så fikk en god oversikt over den svære scenen.


God oversikt i høyden :P


Bil-fotballkamp (Norge-Danmark) Norge vant såklart!

Først 1, så 2, så 3..tislutt 4 motorsykler på engang som kjørte rundt inni denne kula!

Sendte ut sms til noen venner som bor i Oslo, og sa jeg var i byen og om de ville møtes etter showet - rundt 2-3 tida. Og må si oppmøtet var bra! Tenkte egentlig lunsj på Fridays.. men der var det fullt! Så endte på en pub.


Først møtte vi Elise og Jørgen! Lenge siden! Så godt å se min kjære Elise igjen! Så kom snuppa mi, Rozemarijn!! :D Så dukket Lea opp!! Ikke sett gojenta på leeenge, så det var et herlig gjensyn! Så kom Sola mi med sin kjære! Også sååå kos å se Sol igjen! Altfor lenge siden!! Så svæært fornøyd med sosialiseringen, selvom det bare ble noen timer i hjørnet på en pub med en gjeng alkoholiserte fotballfans ved siden av :P De skulle på Norge - Danmark kampen senere på kvelden og var i god stemning kan du si.. På kvelden var Daniel, jeg, mamma og pappa på besøk i nye leiligheten til min bror og hans kjære, Christine. Vi fikk taco! Nam! De har fått det veldig fint! :)


Søndag var vi seks ute å spiste for å feire mammas bursdag som var mandag den 28. mars. Hurra for verdens beste mamma :))


Godt med en helg hjemme hos kjente og kjære. Førstkommende helg kommer min bror og Christine på besøk! Det gleder jeg meg masse til :D Og siste helga i april kommer min gode venninne Ann Kristin på besøk! Så har litt å se frem til fremover!


Ellers trives vi godt i vårt nye hjem. Jeg har også fått en fast person å jobbe for i barnehagen, og jobber nå som fast vikar på en avdeling med tre skjønne jevnaldrene jenter. Koser meg masse på jobb. Men søker fortsatt på it jobber ved siden av. Og har fått en mail ang. samtale i et firma! Så får vi se hva som skjer :)


Teamet mitt i barnehagen: Marita, Hanne og meg (Elin var ikke med)