fredag 25. september 2009

"O Sole Mio"

Legger ut noen bilder fra forestillingen jeg var på forrige søndag. Forestillingen het "O Sole Mio", og besto kun av italienske sanger! Jeg har sunget i St.Laurentiuskoret siden jeg var 10-11 år gammel. De siste to årene har jeg hatt permisjon pga. sen forelesning på øvelsesdagen, og mye skole siste året av bachelorgraden. Det var kjempe gøy å se koret opptre, og jeg skal starte igjen i nærmeste fremtid. Har bare ikke helt bestemt meg for om det blir før eller etter jul... Annenhvert år er det turne og forestilling. Så neste sommer er det ut på reise. Planen er å være med på det :)

Gojentene f.v; Eirin "Arlecchino", Siri "Pedrolino"og Hanne "Columbina".

"En ung gresshoppe blir forelsket i en valmue og forsøker å kysse den, men akk, blomsten er så altfor høy".

Et lite inntrykk av størrelsen på koret som består av gutter, jenter, menn og damer fra 8 til 60+ :P

Italiensk fotball-sang
"Slavekoret" - Nydelig sang på alle språk (jeg kan den på norsk;)

Vår kjære dirigent Kjell er meget fornøyd etter siste forestilling!

tirsdag 22. september 2009

pitteliten oppdatering :)

På toppen av Operataket

Jeg har besøk av bestevennen min! Han kom fredag med flyet halv12 på kvelden. Han reiser ikveld, tirdag, rundt samme tid. Sååå deilig å ha mer enn en kort helg sammen. Hang jo daglig omtrent 24-7 det siste året på skolen.. Så disse to mnd har vært litt... helt okeie men savnet han.. ja, jeg har det :)

Vi koooser oss! Har slappet av masse, vært på forestilling med koret mitt, spist god mat, spilt Mario, sett serier.. var en tur på Operataket (på tide). Hatt en herlig langhelg!! :)) Idag skal vi lage retten vår, nachoform, til mamma, pappa, lillebror Lars og oss to. Gleeder meg!!