mandag 5. juli 2010

Lea is back! ....og 30års bryluppsdag :)

Min gode studievenninne Leandra er nå tilbake i Norge på ferie! Hun reiste for å ta master i Australia etter endt bachelor i fjor. Så det var veldig hyggelig å se henne igjen! Vi møttes to ganger forrige uke. Og blir noke mer i sommer før hun skal tilbake for å ta det sist halve året. På fredag reiste jeg rett fra jobb til Lysaker, hvor hun og Thomas bor (...ikke i samme hus..) Var hos Thomas og grillet, og de hadde sett på fotballkampen som Brasil dessverre tapte.. Stakars Lea min...
Lekte også en morsom lek! Vi var 3 lag med 3 personer per lag. Alle skulle skrive 3 kjendiser hver på lapper og legge i en bolle. En på laget skulle heletiden trekke og få de andre på laget til å gjette hvilken kjente person som sto på lappen. I runde 1 kunne man si alt man ville, utenom navnet på personen, i runde 2 kunne man kun si et ord (ikke lov å mime), i runde 3 skulle man bare mime. Var fantastisk morro! Selvom laget mitt desverre tapte.. haha!

k00l beer hah? ;) (bytte til meg fra en svenske).


Lea (Brassen), klar for å mime!
---------------------------

Samme kveld kom Daniel, så jeg møtte han på Lillestrøm halv 11. Vi dro hjem å slappet av. Lørdag dro vi til byen. Vi grillet i St.Hanshaugparken med Frode (også studiekamerat). Så møtte vi Line og ei venninne av henne på Rock In før vi tok turen hjem.
På søndag kom Lars og Christine og hentet oss for å kjøre opp på hytta til mamma og pappa. Vi skulle feire deres 30 års bryluppsdag! grillet masse godt, og hadde dessert, snacks og kake. Ble stappmette alle mann! Vi fire (Lars, Christine, Daniel og meg) ga de et hjemmemekka gavekort på 3 rettermiddag ute på 800 kr. De ble kjempe glad.. de hadde selvsagt sagt de ikke ønsket seg noe. Men veldig hyggelig å gi! :)"Typisk kjærestebilde" av Daniel og meg som pappa tok på hytta. ;)

----------------------------------------


"In a relationship"...

Et forhold er ikke lenger offisielt før det står på Facebook... helt sant! :P Jeg og Daniel har jo sånn egentlig vært sammet et par år allerede. Vært bestevenner + litt til, men aldri helt hatt "are we exclusive?"- samtalen... Men tror vi begge, og alle rundt oss har ansett oss som et par lenge. Men i starten av juni var vel første gang vi begge var helt enige om at vi er kjærester.. helt på ekte.. ;) Nå, en mnd etter har jeg fått noen kommentarer om "hvorfor står det ikke på Facebook?" Så igår skrev jeg det.. og som forventet fikk jeg masse "likes" og kommentarer. Og det er jo egentlig ganske stas og hyggelig å se hva folk skriver ;)) Kort oppsummert synes alle det er positivt, og få eller ingen ble overrasket.. ;)


<