fredag 28. januar 2011

Sofabord og Lilla Vegg

Nå har vi funnet en ny favoritt!


Begge liker veldig stilrene ting. Og jeg ønsket meg plass til saker og ting under bordet.. og synes det var genialt med "vegg" bak. Så MÅ ikke "rotet" synes for alle alltid :P Hva synes du?

Jeg har også fått innvilget en stykk lilla vegg. Og den skal være på kortveggen i stua, bak tv'n. Resten av veggene er i fargen "Latte" fra Butinox. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal ha en super mørk og dyp lillafarge. Eller en mer "grå lilla" litt lysere versjon. Nå trenger jeg deres mening!

-------

Update:

Nå har jeg skrevet samme spørsmål på Face, og det er mange som sier den lyse. Men også mange mener det mørke.. og jeg er like usikker.. haha!! Jeg er ikke god på å ta valg! Men min kjære vil helst ha det mørke.. for han mener det skal være en "kontrastvegg". Og han har forsåvidt rett i det.. Men jeg tenker at de fleste "pyntetingene" mine også er mørke lilla... Så det kan kanskje bli litt mye.. Jaja.. Skal nok klare å ta dette valget snart.. :P

Idag har vi vært i leiligheten og vasket. Og parkett og takmaling er kjøpt inn. Så ting skjer!! Wuhuuu :))

tirsdag 25. januar 2011

Tilbakeblikk mai 2010

På tide med et tilbakeblikk igjen. Her får dere noen bilder fra mai ifjor. En måned med mye morro. Mai må sier å være en av mine favoritt måneder.. Sammen med juni, juli og august selvfølgelig.. Er veldig glad i sommern! ;)

//12. til 18. mai - Langweekend i Stavanger

Norwegian var en god venn i fjor. (Før meg og beste fant ut at vi MÅ bo i samme by, og allerhelst under samme tak også ;) .

Daniel og meg tok en øl i sola på en pub i Stavanger. Her poserer jeg med hårbøyla jeg kjøpte til Monikas utdrikningslag. Synes jeg kledde den godt :P
Daniel og jeg hadde date på Big Horn. Nam nam!

Mitt første møte med Live, 1 uke gammel. Lillesøsteren til Ella. (Bror til Daniel sine døtre).

Feiret Thea, datter til søster til D sin bursdag!

Husker jeg var super facinert over rosarussen på 17.mai!

D, meg og Evy fra fest hos Helga og Jani. (De vi reiste til Djerba med).

----


19. mai - Venninnekveld hos "Egypt-Kristine".

Mitt første møte med vesle Mille

-------

//21. mai - Dagen før Monikas utdrikningslag.

Anette, jeg og Henriette møttes for å forberede dagen. Laget jo en fotobok i gave til Mon og Andreas. Så her får dere screenshot en av sidene fra boken. :) (kan klikkes på for de som vil se større versjon)

----

//22. mai - Utdrikningslag for Monika

En super dag med action fra morgen til kveld! Bride to be koste seg og det gjorde vi andre også! Her får dere også en smakebit fra fotoboka.. kanskje jeg er så gal at jeg legger ut hele når jeg skal dokumentere bryluppet.. :P----
//23. mai - Nyte sola med Tina og Gabriel

En av grunnene til at jeg er så glad i mai er at nå er det varmere i været og folk spretter frem fra gjemmestedene sine! Folk blir mye mer tilgjengelige og enklere å sosialisere seg med.

Min søte venninne Tina, og sønnen Gabriel.

Gabriel og jeg er gode venner vi.
Pjuh! Det var jammen mye action i mai! Og bare gode minner! Gleder meg til mai 2011!! :D