torsdag 10. juli 2008

Under Construction!

Besøker du bloggen min nå så holder jeg på med en aldri så liten ombygging.. Så ingen grunn til panikk.. ;)
------------
Nå ja.. litt lysere side.. Ikke alle som er så mørke i sinnet som meg.. mohaha ;))

onsdag 9. juli 2008

Barnevakten Rita!! :))

Nå sitter jeg barnevakt for Emma på 7mnd mens mor og far er ute å spiser.. Fått kylling og pasta, iste, isbiter (kjøpte pose siden de ikke hadde hjemme) ships og bringebær, tilgang på nett og stooor tv og ungen er nuudelig! Ingen dårlig deal dette altså.. Søte menneskene.. Ble kjent med moren fra jobb. Hun trener og jeg og Emma har blitt venninner.. :)) De la henne før de gikk. Så jeg sitter bare å koser meg jeg..


Tidligere idag har jeg vært på lunsj med min kjære Monika! Og vi spiste iiis iden deilige sola!!


Her synger bestefar og barnebarn på gata i Oslo. Søt jente, men spesielt pent sang hun ikke. ;)
Monika synes det var artig å ta bilde av at jeg klødde på myggestikkene mine! hehe.. Samtidig kan man se mitt flotte brannsår på armen.. Fra 4 mnd tilbake.. Det sitter godt kan du si.. Lurer på om jeg skal smake på kyllingen jeg... :)
--------->
Glemte nesten dama foran oss som Mon digga buksa til... ;) Jeg knipsa et mms blinkskudd..


home sweet home...?


Ja, da var jeg tilbake på hybelen, etter lunsj og en aldri så liten photoshoot i hagen hos Rozemarijn, så jobb på barnepassen på treningssenteret. Takk for god mat, og at du tar så masse bilder av meg som jeg kan brife med! Hehe. Legger ut et jeg har lekt litt med. Rozungen har også lekt med noen som ligger i hennes album på Facebook, der jeg tok ideen fra.

Ikke vært på hybelen siden dagen før Estlandturen jeg nå, 21 juni. Har endel å henge fingrene i her kan du si.. klær overalt etter ivrig pakking til Køben og Estlandstur. Hadde kun to gutter å passe på jobben idag. En på 7 og en på 5. han på 7 var noe spesiell. Han møtte på en fra barnehagen sin (en kar som hadde passet han). Jeg blandet meg litt inn i samtalen siden jeg sto der.. Etter han hadde gått sa han.. "Kjente du han? -Nei.. "Da trengte du ikke blande deg inn da, klapp igjen!" Haha! Rå liten kar må jeg si!!

Ellers så får jeg vel bare keep up the good work her jeg.. Har MANGE hårbøyler strødd utover.. hårbånd, neglelakk, lipgloss/leppestifter, øyeskygger, hårstrikker.. enslige sokker.. klær jeg bruker mye.. klær jeg aldri bruker.. Her trengs det en sortering!
//Snakkes ;))

tirsdag 8. juli 2008

natteranglern..

får ikke lagt meg vettu.. altfor ivrig på både facebook, msn, bloggen osv.. Nå har jeg laget første utkast til banneren min!! Må vel sove nå.. så fikser mer på den senere! God naaatt!!


// zzZZzZZzzz //

asså..klokka på denne bloggen er ikke helt på nett.. min viser 03:03.. derfor legge tid.. ;)

Kjoledate :))

Alle jentene f.v: Sol, Jeanette, Anette, Rozung, moi og June.
I dag har jeg vært med masse venninner igjen. Begynner snart å få tilbake sosiallivet her merker jeg.. :)). Var Rozemarijn, June Mariann, Jeanette, Anette K, Solveig og meg på middag på Fridays. Vi kaller disse sammenkomstene kjoledate! Alle pynter seg som de vil, men i utgangspunktet i kjole. Vi spiser middag, og tar noen drinker. Begynner vel å bli noen ganger vi har gjort det nå. Var en ide av Rozemarijn som synes vi jenter pynter oss for sjeldent i kjole. Så har blitt en greie ut av det, en meget velykket greie kan man si!! :)) Alltid kjempe koselig! Leser du dette å blir missunelig er det bare å sifra.. he he. Er som regel mange av de samme som er med, men er alltid åpne for å ha med nybegynnere.. ;)


Drinker på Et Glass.

Cosmo og Eplekjekk ;)
Rozemarijn, meg og June

Meg i lyse klær er ikke noe man ser ofte! Fant denne søte kjole-toppen i klesskapet til mamma jeg. Og lånte armbånd med gardin-dusk og magnetsmykke.. Sminket i gull og greier.. Følte meg meget søt altså!

mandag 7. juli 2008

bleeeh..

Neste gang jeg kjeder meg skal jeg lage helt egen side å legge ut på.. dette opplegget er jo meget irriterende.. ingen bilder eller kommentarer legger seg som jeg vil.. og meget kjipt design altså.. skal man bli webdesigner bør man klare såpass!! hehe.. må bare finne tiden og tålmodigheten!

Nytt designelement på venstre siden? Noen kommetarer? ;) Snart kommer Daniel til Oslo (ja, jeg nevnte deg i bloggen min igjen!! ;) ) Da skal vi kode i .NET og fikse slideshowet!:))

søndag 6. juli 2008

Photoshoot + Jentekveld <3

På dagen idag reiste Rozemarijn, Charlotte, June Mariann og jeg på hytta til familien til June i Enebakkneset. June skulle fotograferes i det fri! Været startet bra, men så kom stormen! Rakk noen bilder, men måtte rømme innendørs! Vi laget oss kjempe god salat og koste oss masse!! Ble ikke noe bading men.. Det tar vi igjen!!


Vi leker ikke modell..eller..?


Assistentene slapper av.. ;)


Søte Charlotte og meg.


Photosession i norsk natur..:))


Super god salat med nystekte rundstykker!! nam!

Rozung med favoritt isen sin <3
=============================================

Monika min hadde bedt inn til tapaskveld. Alle var pyntet i kjole og koste oss med god mat og vin. Senere dro vi ut på Klimt.. Blitt så voksen at vi henger der vi nå vettu. Men alle damene på 40+. Men de er meget snille de også da.. hehe.. Og Martins gir meg bare dårlige vibber.. og der er alle under 18, og de som ypper. Nei.. jeg er egentlig meget fornøyd med å bo i Oslo jeg.. Selvom det er kos å dra ut med mange av vennene her hjemme da :)) Takk for en kos kveld søtingene!! Legger ut noen bilder som Rozemarijn har tatt:


Rozungen og Ritungen
Meg, June og Charlotte
Barndomsbestisser

En het kvinne

Tre gærne jinter