lørdag 12. februar 2011

Update: Smil Og Leilighet

Her har jeg hengt opp plakaten til Ukas Smil på pauserommet på jobben. Fikk skryt for kreativitet på plakaten, og det som står står på rim.. hihi! Ga den til "mannen med den smittende latteren" som jeg nevnte i et tidligere innlegg. Han jobber på huset, og ikke på en spesifikk avdeling som meg. Han tar ut barn av avdeling og jobber en til en med de. Feks pga språkvansker, konsetrasjonsvansker etc. Synes han gjør en god og viktig jobb. Og så er han jo min "med potet". Vi brukes til alt.. :P


Vi har vært i leiligheten igjen idag. D og faren malte tak og lister, mens jeg malte tv-benken og en sort hylle som vi har fått overta. Jeg fant ut at den skal henge vertikalt i et hjørne på soverommet. De hadde den horisontalt over tvn. Tror det blir bra!


Ellers så er jeg litt bitter ikveld egentlig.. Var for en gangs skyld invitert ut på noe her i Stavanger! (Kjenner jo ikke så mange så skjer som regel ikke altfor mye sosialt i helgene.. Noe jeg forsåvidt synes er helt ålreit. Men var sugen på en fest! Men så har jeg blitt skikkelig forskjøla.. Så måtte bli hjemme..


Og så føler jeg meg litt som verdens kjipeste kjæreste akkkurat nå.. for D ble invitert bort til gutta for å spille WOW (hurra, eller hva, Elise!?) Så jeg ble litt små furt og synes det var kjipt å bli forlatt hjemme. Endte med at D og jeg ble hjemme begge to, og skal se film. Blir nok kos. Er bare beskymra for at kameratene hans skal ønske meg tilbake til østlandet.. Vil ikke være noen kjip kjæreste.. men føler meg litt kjip nå..


Nå skal jeg lage dip til chipsen, så skal vi nok kose oss!! :) Og neste lørdag er det Kick Off med jobben. Så da SKAL jeg være frisk som en fisk!!


btw - Nei, vi ser ikke på Grand Prix! :P

Du och jag bestekjærsten (hjerte)

torsdag 10. februar 2011

Idag har vi har kjøpt:

SENG! Ble en Svane Excellent Kontinental i 180x200. Gleder meg til å få den i hus!

Kjøpte også sofabord. Ble ingen av de to vi har sett på tidligere. For de var begge veldig lave.. Fant ikke bilde av bordet vi gikk for. Men det er sort og firkanta.. Helt plain. ;)

Ukas Smil

Jeg nevnte at jeg fikk Ukas Smil på jobben forrige fredag! :D Nå har jeg tatt med plakaten hjem, og skal lage plakat til den jeg vil gi smilen til imorgen. Og så MÅ jeg få kjøpt en Smil skjokolade ikveld! Har hatt en hel uke på meg, men har glemt det hver gang jeg har vært i butikken..;) Typisk det... Men titter bare i godis-hyllene på fredagene som regel. Ikke lov med godter i ukedagene vettu! :PDa jeg kom hjem fra jobb idag farget jeg håret. Etterveksten synes så sykt godt nå etter at jeg fikk sort hår i sommer.. (Den utenlandske frisøren som missfårsto mørk brun med svart). Farget det i en brun rød farge. Så har vi spist middag.. og snart skal vi ut å kjøpe møbler!! :D

onsdag 9. februar 2011

Fredde Gredde

Har du hørt om Fredde Gredde før? Nei? Da har du det nå! Sjekk han ut! Han är mysig! Han er både flink på gitar, til å synge og ganske nusselig å se på.

Blitt helt dilla på denne videoen! Check it out:

http://www.youtube.com/watch?v=ZrMvYHFeH60

Leiligheten? Joda.. Nå har vi brukt endel tid på å tette hull i veggene. De har hatt et hull eller to til hvert bilde, og skrudd fast hyller etc. Så har sprarklet, pusset og malt over de. Så blitt mye bedre. men tror jeg kommer til å satse på å henge bilder mye av de samme stedene.. er litt pirkete på sånt, og kan henge meg veldig opp hvis det er en flekk på veggen som skiller seg ut :P

Så skal vi endelig komme igang med å male taket! Og så parkett!! Jesus ting tar tid!! Men snaaart...!

Nå skal Daniel og jeg se House. Snakkis!

søndag 6. februar 2011

Gratulerer med dagen pappa!


Pappan min har bursdag idag! Og han er virkelig; Verdens Beste Pappa! Stiller alltid opp, og har alltid en løsning.

Er uendelig glad i pappan min!