fredag 17. juli 2009

Sosialisering :)

Søndag 12. juli reiste Lars og jeg hjem fra Danmark. Jeg skulle jobbe i barnehage i Rælingen i tre uker fremover, og han skulle ordne i sin nye leilighet. På mandag var jeg med Lars inn til leiligheten en tur, og innom hybelen min og hentet noen ting og flyttet hjem litt. Må jo ut innen juli, så like greit å starte med noen småting. jeg kommer til å bo i Rælingen en stund til jeg får meg heltidsjobb. Men har også mulighet til å bo litt hos Lars når jeg skal være sosial eller jobbe i Oslo. Kommer til å beholde hver 3. helg på barnepassen. Trenger en liten dose barn, og er så mange hyggelige kollegaer der! Nå har jeg fått meg vikariat i en barnehage noen uker. Første uka har gått nå. Så får vi se hva som skjer etterhvert. Må prøve å søke litt jobber, men er ennå litt tiltaksløs dessverre.. :P


Ikke helt klart ennå, men dette er stua/soverommet, med dusjforheng som gardin :P Kommer tilbake med bilde når ting er innredet skikkelig :p

---------------------------------------------------------------


På tirsdag kom Charlotte til meg, vi laget oss pitabrød med løvbiff og salat. Kjempe godt! June og Frost kom også bort en tur. Så dro vi for å hilse på kameraten til Challa som heter Mats som bor likeved meg.

Søte Charlottemor!


Bloggbaben vår med portabeltnett og greier :P


Her sitter vi å skravler.


Som dere ser er denne benken designet for pygmeer. Da Charlotte og Mats fant ut at de skulle reise seg å gå veltet benken bakover og begge fotografene lå å sprella med bena i været. Så dessverre ingen bilder fra denne hendelsen :P


----------------------------------------------


På onsdag ble vi 5 jenter i to biler på tur til IKEA på Slependen. Der tilbrakte vi noen timer kan du si.. Alle fikk kjøpt seg noe. Som dere ser ble kurven til June, Kristine og meg ganske full etterhvert.Slik ser en IKEA-middag ut. Kjøttboller og prinsessekake til dessert! 89 kr. (3 kr for tyttebærsyltetøy lizm)


Siljemor med rundstykkene sine, og sjokolademousse til dessert!June med sitt gratis måltid :P Fått av en på jobben sin.Vi brukte noen timer gjennom IKEA. Her sitter June og Kristine og tar en pust i bakken.

Søte jentene poserer for meg!


torsdag 16. juli 2009

Uka i Danmark

Søndag 4 juli kl. 6 (!!) på morningen reiste vi to biler fra Rælingen til Danmark. (Brukte vel rundt 9 timer på turen med 3-4 stopp.) Mamma og pappa i en bil, og min kjære bror Lars og meg i den andre. Vi skulle være med første uka i feriehuset foreldrene våre hadde leid på Marielyst i Danmark. Vi har vært med dit mye da vi var små, så vi er forholdsvis kjent der. Veldig fin strand, masse billig og go is, og ikke minst alkohol, for de som drikker sånt.. :P
Dette er feriehuset, veldig fint både ute og inne :)Lars og jeg bodde i anekset. Gang i midten og to identiske rom med dobbeltseng på sidene.


Her ser dere meg, Lars og Tommy med vårt øltårn. 3 liter øl for 200 kr. Med blålys som blinket på toppen .. hehe


Her satt vi noen kvelder. Likte navnet ;)


De laget god Strawberry daquiry! Ble noen sånne!

Været var ok, men var ikke strandvær mer enn et par dager dessverre. her sitter jeg å leser :)


Lars og pappa kaster frisbee!

Mamma og meg på buffet.


Der hadde de egen isbar!! Mitt flotte kunstverk :P


Jeg shoppa jo også litt! Var en tur i Nykjöping! der fant jeg en av mine favorittbutikker, TIGER!

På bildet ser dere en lilla "sopp" med plass til telys oppi (30 kr). En liten usb-mus (50kr) , favoritttannkremen min (20 kr) Strømper (10 kr), en blå penn med magnet (10 kr) Solfaktor 15 (20 kr), Aftersun (20 kr), to neglelakker i rødt og plumme, og to leppestifter i samme farger (10 kr pr), og to par sko, de lilla kostet 30 kr, og sandalene 1o kr.
I Nykjöping koste vi oss også med en annen favoritt. Nachooos :))

En av naboveiene våre. Synes navnet var litt kinky :P fant også en vei med navn "Klitvej"..

Er veldig deilig med denne typen ferie! Følte jeg fikk slappet ordentlig av. satt å så serier eller spilte Sims 3 på kveldene på mitt eget rom :) hadde vært en ide å tatt en lignende tur med en gjeng? Leie oss et stort hus og bare slappet av med strand og billig mat og drikke! Når været er bra er strendene like fine som i syden! Anbefales! ;)