lørdag 27. desember 2008

Hurra for Therese =)

1. juledag var jeg på bursdagfest i Lillestrøm hos Therese. Var flere kjente der. Bl.a sønnen min!! Håvard og jeg ble kjent for noen år tilbake, og han er så god og snill, og vi passer alltid på hverandre.

Meg og Håvard

Dette er Heidi(Piff) med sin nye kjære, Arne :)

Therese, meg, Silje og Heidi

Kvelden var meget velykket. Men da jeg var sliten og på vei hjem ville jeg jo ha meg noe nattmat. Problemet er at Skedsmo kommune har laget seg en regel hvor de ikke selger mat etter klokken 02:00. (for da blir det mindre bråk og folk kommer seg hjem og sånt..) Og nå var klokken nærmere 03:30.. Endte med at jeg måtte stelle meg i den eviglange taxikøen uten mat i magen. Det liker ikke kroppen min noe sælig.. :( Da jeg kom meg hjem fikk jeg i meg et ellerannet. Men ble liksom ikke den der nattmatstilen over det.. Så i hele dag har jeg vært skikkelig uggen.. Heldigvis gikk det bedre utover kvelden. Var på kino med June Mariann, Rozemarijn, Lars, Ole og Jeanette. Vi så Max Manus. Jeg likte filmen. Det var en litt annen måte å bli informert om hvordan ting var under krigen. Noe annet enn en tørr historietime.

Etter filmen spiste vi kinesisk på et sted som heter Chi. Meget godt med litt mat! En veldig hyggelig kveld. Har vært mye med venner den siste mnd. Vært utrolig koselig. :)) Nå skal jeg sove. Imorgen får vi familiebesøk fra Hedemark ;)

*Nattaaaa*


torsdag 25. desember 2008

** Julaften **

(: Søsken på julaften :)

Julefrokost med mamma, pappa og Lars halv 11. Halv1 dro Lars og jeg til sykehuset for å synge. Denne gangen på nytt sykehus. Opplegget var litt anderledes. Tildligere år har vi sunget i noen etager og pasienter har kommet ut. Tom. nyfødte har kommet ut å hørt på oss! I år sto vi i et rom med filmkameraer og lydmenn for å bli overført på tv skjermene til alle rommene på sykehuset. Flott at flere for hørt oss, men litt trist å ikke kunne se responsen.
På bildet synger vi noen sanger ute i glassgata. Dere ser meg i min lilla prakt til venstre for solisten som sang "O helga natt".
I 5 tiden kom tante Marit, onkel Tron og farmor. De hadde også med seg Cita, den søte snille hunden sin.

Etter middagen var det selvsagt riskrem! Mens jeg snakket om at jeg ikke ar fått mandelen siden jeg var liten så var den noe ekstra hardt i riskremen min! hihi!

Etter middag skulle Lars være nisse for naboguttene Theo (4år) og Leon (ca. 6 mnd).

Sååå... paakkeeer!! :)) hihi! Jeg er veldig glad i gavene jeg altså. I år skulle jeg egetlig ikke bytte med så mange venninner pga. pengemangel. Men ble overraskende mange venninnegaver i år. Og alle var like perfekte! Vennene mine kjenner meg! Fra Sol fikk jeg bl.a en Emily button, og sorte og lilla sokker (noe jeg ALLTID trenger!) Fra Line en lilla sminkepung, med bl.a en super søt lilla julekule oppi, Rozung hadde sydd skjørt til meg! I tyll stoff! Sort og lilla! Super tøft! Av Tina fikk jeg bl.a et blonde armbånd med dødninghode hun hadde kjøpt i Paris. Av Monika fikk jeg Emily The Strange øredobber formet som plektere!! Ann-Kristin hadde kjøpt en tøff caps i lilla og sort med ruter og stjerner på og et par lilla øredobber. Fra Daniel fikk jeg et sort skjerf med lilla dødninghoder, en Mario bamse (fordi jeg elsker Mario 3) og et skrin med drage på!! Perfekt!! :)) Av lillebror fikk jeg en t-shirte med Mario i froskedrakt! hihi! ..og kjøkkenredskaper..siden jeg jo trenger alt på nytt var det også perfekt! Ellers fikk jeg bla. et lilla skjerf med glitter fra tante Marit og onkel Tron. Lett å finne lilla ting i år pga det er årets trend farge. Så der er jeg heldig! Får heller drøye å bruke ting til moten har roet seg.. ;P Av Ina fikk jeg en sort silke veske. Super praktisk! Og oppi lå et smykke jeg har fått for 3. gang nå. Tydelig at det er "veldig meg".. hehe ;)

I dag 1. jule dag er jeg bedt på fest til Therese i Lillestrøm. Skal dra med Heidi og typen hennes Arne.

Lars fikk Xbox så nå skal jeg i kjellerstua å holde han litt med selskap.

* Løøøøøv *

tirsdag 23. desember 2008

Juuuul

*Bittebittelille julaften*
Lars og jeg rullet marsipan og pyntet med nonstop og smeltet sjokolade mens mamma og pappa laget kransekakestenger. Så drakk vi rødvinsgløgg og hørte på julemusikk. Kl. 17 var vi i Skårer kirke å hørte koret synge julen inn. Jeg har permisjon så var ikke med å synge i år. Men det gav litt julestemning å høre på også :)


*Bittelille julaften*
Pappa satte på lysene og mamma og jeg pyntet juletreet. Lillebror og jeg laget pepperkaker. Resten av dagen slappet jeg av. Uvant men deilig!


* Lille julaften *
Idag dro mamma og jeg til Lillestrøm og spiste super god lunsj på Fratelli! Tok noen bilder, men har ikke sånn kabel til å legge over fra mobilen dessverre. Så møtte jeg min kjære Monika. Vi gikk på Køh og hun spiste litt og vi skravlet. Så byttet vi julegaver, og jeg fikk bursdaggave :) -En veske ned dette flotte bildet som jeg faktisk hadde på dataen fra før, som hun kjøpte på Camden Marked i Polen!! Elsker Camden i London! Vesken er rød og hvit. hihi!

Etter middag hjemme skal Lars og jeg pynte pepperkakene. Så skal jeg til Lillestrøm igjen å møte Rozung :)) Gleder meg til imorgen jeg. Skal stå opp å se tegnefilm med broren min og spise god frokost og tingene i julestrømpen vår. Skal synge på sykehuset med koret kl. 13, noe som er en tradisjon fra jeg begynte å synge der for ca. 12 år siden! Så får vi besøk av farmor og tante og onkel til julemiddag og pakkeåpning. Jeg er ikke så glad i julemat, spiser meg mett på medisterkaker, poteter og saus jeg. Gleder meg mest til riskremen med masse rød saus på!! Og så har vi laget havremakroner, risboller, marsipan og kransekakestenger også! Skal nok bli mett!

søndag 21. desember 2008

(: Julekos :)

Nå har jeg jobbet mine siste dager på barnepassen for i år, og hatt en uke hvor jeg har møtt masse av venninnene mine. Endel av oss møtes for å spise middag sammen, istedenfor å bytte juleegaver. Synes det er en koselig ordning jeg! :)

På tirsdag 16. desember møttes Silje, Kristine, Heidi og meg på Fratelli i Lillestrøm. "Egyptjentene" som vi kaller oss. Tradisjon av vi fire samles innimellom. Vi var i Egypt sammen i 14 dager sommeren 2005. En av de bedre feriene jeg har hatt, og tror de er enig!


Kristine & Heidi

Silje & meg

*****************************************************

På torsdag den 18. desember møttes Heidi og jeg igjen. Denne gangen spiste vi på Friday's med Hilde og Marit.
Tott & PiffHeidi, Marit og Hilde


*******************************************

....fredag 19. var jeg ute for 3 gang jeg.. ;) "Kjoledate" - vi har en gruppe på Facebook med venninners venninner, vi samles for middag og drinker etterpå. Alle må pynte seg! Alltid veldig koselig! Denne gangen var vi på Egon ved Byporten i Oslo. Til middag var vi June Mariann, Silje, Tina, Anette, Rozemarijn, Jeanette og meg. Senere kom Solveig, Line og Ann Kristin for å være med på drinker. Turen gikk denne gangen til Rock In.
Ann Kristin, Rozemarijn, Silje. June Mariann og meg

Tina fikk selskap av et par venner. June Mariann, Silje og jeg ble med Tina, Gry, Egil og Andre på Elsker. Etterhvert stakk Tina, Silje og June Mariann.. og etterhvert Gry og to jenter til som jeg pratet med.. Jeg ble igjen til stengetid med Andre og Egil. Koste meg jeg! Trengte en tur ut! Lenge siden sist! ;))