fredag 2. oktober 2009

Syklingen...

Jaja.. sånn er det å jobbe i barnehage :P Tre unger som kasta opp på onsdag.. og jeg skiftet på hun ene. Men jeg tok da forhåndsregler og vasket og spritet hendene.. Men det smitter jo ved pust og alt mulig så.. kan ikke akkurat garantere for at ungen ikke pusta på meg.. :P

Onsdag kveld trente Charlotte og jeg spinning. Etter timen tok Charlotte turen på toalettet.. og da var hun igang. Så fikk jeg sms fra ped.ledern min som var dårlig.. Så fikk jeg sms fra en annen ped.leder om jeg kunne ta senvakt.. (4 senvakt på en uke, men kunne jo ikke si nei når folk spyr..) Jeg inrømmer at jeg tenkte "herlighet da, tåler ikke folk å se andre spy eller"... men der skulle jeg nok hold kjeft. Klokka 4 om mårran besøkte jeg toalettet også.. kooos!(Bilde fra google)

Nå har jeg vært hjemme fra jobb to dager.. Sovet og sett serier.. Mat vil jeg ikke ha.. Fått i meg fint lite.. men men.. Lest kjærringråd da.. Så jeg har faktisk drukket BonAqua! Og jeg har ALDRI likt det! Mamma elsker å fortelle historien om da jeg som liten smakte av henne og det bruste ut av nesa og munnen min... Fikk nok skrekken.. Men det hjelper mot kvalmen! Faktisk!

Har mye tanker i hodet om dagen.. mye å fokusere på, og da klarer jeg ikke fokusere helt på noe. Så har tatt tips fra min gode venninne Rozemarijn og skrevet liste over hva jeg mener jeg bør få gjort. Så nå skal jeg ha som mål å gjøre en "viktig"-ting, og en "slappe av"-ting hver kveld.. Eller i hvertfall hver uke!! :P Eller hver dag? Hva er realistisk a? Ikke vet jeg... Nå skal jeg se X-factor..

mandag 28. september 2009

Innflytningsfest

På lørdag var det innflytningsfest hos Ann Kristin og Jo på Skjetten. Ble en god gjeng, og vi koste oss med elektrisk grill på terassen, god drikke, skravling og en tur ut i Lillestrøm.

Ann Kristin leser kortet fra meg, på bordet ligger gaven; En bilde ramme med plass til tre bilder som de ønsket seg.

Jo åpner den andre gaven fra meg; en boks fra Kremmerhuset som det står "Ting og Sånt" på.

De stilte med masse godt tilbehør til grillmaten :)


Marte og grillspydene våre.

Skal ikke være enkelt å ferdes i Lillestrøm om dagen :P
Vi så et piggsvin!!

Tine og meg på Republic
Ann Kristin og meg