torsdag 1. mars 2012

Bebiiiiiii !!

To av mine nærmeste venninner har termin nå i slutten av februar/begynnelsen av mars.
På tirsdag morgen (28.02) klokken 05:17 kom en liten prins til verden. Og siden hverken moren eller faren har søsken blir jeg en av de "nærmeste tantene". Noe jeg såklart er skyhøyt stolt over!
Gratulerer så mye til min kjære venninne, Ann Kristin og samboer Jo med en nydelig gutt.
Seee pån a:

Min kjære gojente i Trondheim venter fortsatt (u)tålmodig på sitt lille vidunder! Jeg venter i spenning, og gleder meg til å bli kjent med de nye verdensborgerene!

mandag 27. februar 2012

"Sporty Aunt"

På lørdag besøkte jeg min svigerinne. Eldste datteren (på 4 år) hadde besøk av ei venninne. Vi tok en tur ned til vannet likeved der de bor og matet fuglene og lekte på lekeplassen. Sola skinte og det var ganske deilig egentlig.F.h: venninnen, yngste datteren, eldste datteren :)Jeg lekte sporty tante.. eller er det modell jeg leker?
Men så måtte jeg jo bare teste ut å henge opp ned i tauet.. sånn som man gjorde da man var liten.. Men det var ikke like enkelt nå som da.. Kom meg greit "oppned".. men da jeg skulle ned igjen, sleit jeg.. mildt sagt.. Og man veier litt mer enn da man var liten.. Så endte meg blåmerke bak knærne.. haha.. Silje filmet meg.. Skal se om jeg får lagt ut.. Festlig var det hvertfall! ;)