lørdag 8. januar 2011

Trening Og Fristelser

Igår, fredag hadde jeg en god treningsøkt rett etter jobb. På gåturen bort bestemte jeg meg får å lage meg en plan, rett og slett et treningsprogram jeg skal følge. Har trent litt av hvert og telt repitisjoner, men ikke noe helt bestemt. Så nå har jeg plukket ut 2-3 apparater hver for ben, armer og mage i første omgang. I tillegg til en 30 min kondisjonsøkt på mølla (evnt elipsemaskin innimellom).

Har lest at det er mest effektivt å ta styrketreningen først. Evnt en kort oppvarming på et kondisjonsapparat. Tar 4 sett med 15 repitisjoner på ben, og 3 sett med 10 rep på armer. Er sykt svak i armene.. så det holder i første omgang. :P På mølla trener jeg min egen versjon av intervalltrening foreløpig. Jogger noen min, og går fort noen minutter. Når kondisjonen blir litt bedre skal jeg prøve å jogge lengre perioder og gå kortere. Kondisjonen er også helt på bunn! Så har litt å jobbe med! Og er også livredd for å bli ordentlig sliten, så må jobbe med å presse meg selv litt!

Mine hovedmål for treningen er å få bedre kondisjon, mere energi og klare å miste noen overflødige kilo. (Tror også at regelmessig trening vil hjelpe på humøret mitt som kan være litt ustabilt til tider).

Sistnevnte krever selvsagt også et sunt kosthold, og faste måltider. Så har kjøpt inn sunt pålegg som jeg tar med på jobb. Prøver å kutte ned på alle gourmet middagene de lager der og heller spise knekkebrød. Forrige uke var det 3 varmmåltider. Er ikke så enkelt å motstå nå de lager kjøttboller i fløtesaus og hjemmelaget potetmos altså! Potetmos er en av mine simple livretter! :P ...Men spiste en liten posjon. Og så hadde de laget pastasalat på pauserommet! Og var satt frem kake og konfekt. Jeg klarer heldigvis å motstå kaker og konfekt, men måtte ha en liten porsjon med pastasalat også.

Sånn ellers så har jeg blitt en sånn kjæreste jeg aldri trodde jeg skulle bli... Daniel har reist fra meg... :( Han er på tur med jobben sin, og kommer ikke hjem før onsdag kveld. En evighet! Han reiste idag tidlig, og jeg savner han ALLEREDE! Oj oj oj...

Da vi begge bodde i Oslo var vi sammen hver dag heletiden. Men året etter skolen var ferdig og han flyttet til Stavanger gikk det jo uker mellom vi så hverandre. Så var liksom vant til avstanden. Dessuten var vi jo ikke (offisielt) kjærester. Men nå som vi bor sammen igjen er det virkelig ikke så lett med flere dager uten min aller beste venn.. Så nå synes jeg litt synd på meg selv faktisk. Men skal bruke dagene på å skrive jobbsøknader, og se litt serier og sånt. Så det skal nok gå bra! :P

Har funnet tre stillinger jeg skal søke på i løpet av helga, og skal på en samtale igjen på tirsdag. Fortalte dere om en samtale før jul. Den virket veldig lovende, og de sa de skulle ta kontakt dagen etter... Jeg fikk litt håp, men har ENNÅ ikke hørt noe.. Sånt synes jeg er veldig dumt. Hvis de sier de skal ta kontakt kan de vel gjøre det selvom det evnt er et avslag! Så jeg bare fortsetter søken etter it-jobben jeg, og jobber med å ikke miste motet... :P

Nå skal jeg fortsette på den ene søknaden jeg har startet på. Snakkes!

torsdag 6. januar 2011

Oppsummering

Jeg synes sånne oppsummeringsinnlegg mange har laget er litt kos jeg.. Et lite sammendrag av hva man har opplevd det siste året. Så jeg tenkte å starte med de to første månedene og skrive litt om hva jeg bedrev tiden min med i 2010.

24. januar - Innflytningsfest hos Charlotte og Andre
Vet ikke helt hva som skjedde på denne festen, men plutselig brøt det ut i allsang med: "Jeg gikk en tur på stien". Kos dere med videoklippet under... ;)


Hadde også med meg Christine, som på dette tidspunktet hadde vært sammen med min bror i en mnd. C og jeg har det alltid morro sammen! Denne festen var intet unntak. :)

30. januar - Sosial med MonTee og gjengen.
En super hyggelig kveld med en super kos gjeng. Monika har i løpet av 2010 også blitt en av mine nærmeste venninner :)

God stemning på byn (Ja, Lillestrøm er faktisk en by den også!)

--------------------

6. februar - Briller og maske inspirert fest hos Monika (Nå Fru Eriksen - men på dette tidspunkt fortsatt Miss Lucka)

Husker denne kvelden godt. Blitt veldig glad i disse jentene, og vi er gode venner og vet hvor vi har hverandre selvom vi nå bor i både Stavanger, Trondheim og Oslo. A, M og jeg har kjent hverandre siden videregående, og H studerte med M og skle rett inn.. ;)

Meg, Henri og Mon

Alle ble knipset i disse brillene i løpet av kvelden
A og H i masker
Meg og Henri

26. februar - Ut med jobbjentene.
Vi var en gjeng jevnaldrene i barnehagen jeg jobbet i før jeg flyttet til vestlandet. Vi fant på sosiale ting innimellom. Og når jeg fant frem disse bildene nå så merker jeg at jeg savner de altså. Må nok finne på noe med de når jeg kommer på østlandet igjen.

Meg, T og S :)

Happy Hour er skummelt... Ble endel øl som dere ser... :P

Det var en kort oppsummering av januar og februar i fjor. Fire ulike events, og helt tilfeldig også med fire ulike "gjenger".

Forts. følger i neste innlegg.

onsdag 5. januar 2011

Nytt år - nye muligheter!


Godt nyttår alle sammen!

Nå er det jammen blitt et nytt år! Nyttårsaften i år ble feiret i Stavanger med kameratgjengen til min kjære, og damene dems.. :P Har møtt de fleste før. Vi var rundt 15 stykker.. Var et par single gutter som stakk etter maten.. Ble vel for mye par for dem.. :P Men jeg koste meg. Var en vellykket feiring!

Min kjære med sløyfe for anledningen, etter ønske fra meg ;)

Skål!

Katrine og meg

Nyttårsforsett?

Mitt er "som vanlig" : Spise sunt og trene regelmessig!
Begrunnelse: Bedre selvfølelse, energi og kondisjon! Kanskje tom stabilt humør.. :P

Har dessverre en tendens til å gå inn med full motivasjon.. så dabber det av litt etter litt.. Er så deilig når man er inne i en god flyt! Så slagplanen er å ta treningen rett etter jobb. Er man først inne døra og har hilst på sofaen har man lett for å bli der.

Startet mandagen med en treningsøkt, så da er jeg i gang men god samvittighet! Spiser knekkebrød med sunt pålegg på jobben. Og skal trappe ned på middagene i barnehagen. Er alltid noe godt til varmmat, og spiser jo middag hjemme og. Så kan bli mye med to middager om dagen. Og ofte spiser man masse bare fordi det er godt! Så igår spiste jeg 1 pølse og resten knekkebrød.

Startet en gang med å skrive ned hva jeg spiste også, for å blogge det (mest for min egen del egentlig..).. så tenkte jeg skulle starte litt med det igjen. Hjelper for samvittigheten hvis man må nevne for noen om man har vært lydig eller ikke... :P
Er flere av venninnene mine som har samme mål nå også! Så er godt å ha nooen å inspireres fra! Alt er mye enklere når man har gode forbilder... ;)
Været..?

Dette bildet er tatt idag den 5. januar. - Regn og bart/glatt på veiene...

Dette bildet er tatt den 30. desember.. Jeg laget snømann i barnehagen! :D

Konklusjon - Været i Stavanger skifter fortere enn du aner!

søndag 2. januar 2011

2. og 3. juledag

2. juledag tok jeg livet med ro hele dagen. Tittet gjennom gavene jeg hadde fått og spilte litt på keyboardet. På kvelden dro jeg bort til MonTee.

( Har to Monikaer som er nære venner. Så har bare måttet lage meg kallenavn på de. Så jeg har "Fru Eriksen" og "MonTee".. :P )

Hos MonT ble det skravling som vanlig. Vi har alltid masse å prate om. Så tok vi turen ut i Lillestrøm og møtte et par kamerater. Var veldig koselig. Vi hørte på et coverband og danset litt før vi dro hjem. Da jeg kom hjem hadde min kjære, Daniel ankommet! Han kom med et sent fly og ville hjem med kofforten - forståelig nok :)


På mandag, 3.juledag dro D og jeg innover til Oslo. Vi besøkte Ø og R som har flyttet i ny leilighet på Carl Berner. Virkelig en super fin leilighet som utstrålte Rozungen lang vei ;) Vi skravlet over en kopp toddy, og fikk noen småkaker - på det super søteste fatet!
Et sånt et ønsker jeg meg når jeg blir voksen (Les:har helt egen leilighet)Ø og R i sin nye sofa. Jeg tok bilde for å sende til en bestemor som hadde sponset den. :)


D og R på julevisitt.


Før vi dro tok Rozung bilder av D og meg til prosjektet sitt. Hun er utdannet fotograf, og har sitt eget prosjekt gående nå hvor hun tar bilder av par i alle aldre.

Sjekk ut sida hennes: http://www.bringebaerdrops.com/

Flertallet av bilder av meg som jeg føler meg fin på er det Rozemarijn som har tatt. Så trenger du fotograf anbefaler jeg henne gjerne! :)
Jeg satte sammen et par av bildene jeg fikk tilsendt på mail. Synes vi er gasnke så søte... :D
D og jeg reiste mot sentrum igjen for å titte litt i butikker. Vi spiste også en goood middag på Friday's. Stavanger mangler Friday's, så når vi er i Oslo er det der vi prioriterer å spise. Daniel bestilte Jack Daniels burger, og jeg biff med mos og grønnsaker. Vi dristet oss også til en forrett. Nachochips! Nam nam!! Gratis påfyll på brus er heller ikke feil.. Etter å ha tømt 2 x 0,4 hver fikk vi en 0,6 hver. Den tømte vi ikke.. ;) Ble M E T T E hvertfall!

D med forretten (I heart nachos!!)


Meg med min hovedrett. (I heart biff og potetmos!!!)

I neste innlegg kommer mer om romjula med Daniel og familien min, og selvsagt nyttårsaften. Men nå skal jeg gjøre noe annet fornuftig.. Spille keyboard feks! :D