onsdag 16. mars 2011

Min Første Gulerotkake!

Ja.. jeg er vel ikke helt husmor ennå.. Men i barnehagen ble jeg kasta ut i oppgaven å lage gulerotkake til hele avdelingen med småkids. Tripplet oppskrifta og kjørte på.. Og til min overraskelse ble den utrolig god! Ekstra god siden jeg hadde laget den helt selv.. fra bunn.. :P

Dette er langt ifra en matblogg.. Men måtte jo skryte litt av min prestasjon.. hehe! Tok med en bit hjem til Daniel så han fikk smake. Han synes den var god! :)


Vil også vise dere en liten smakebit fra leiligheten. Er veldig glad i den klokka her, og synes den passet kjempe fint på skilleveggen mellom kjøkken og stue. Og så har vi fått en nydelig orkide i innflytningsgave av mor til Daniel :)

Bildet er av meg og verdens beste lillebror (hjerte)

tirsdag 15. mars 2011

Her bor vi :)

Da mamma og pappa var på besøk tok de noen bilder for å vise blant annet min bror og bestefar hvordan det ser ut her.

Her står vi på balkongen bak :)
Her står jeg foran inngangsdøra vår.

Sånn ellers så føles det godt å ha kommet oss i leiligheten, men utenom det er jeg litt lei om dagen.. Nå er det ikke lenge før avtalen i barnehagen går ut. Har avtale ut mai om å jobbe hver dag.. Men så hva..? Skjer jo ingenting med denne datautdanninga mi.. Og jeg har jo egentlig for lengst bestemt meg for å satse på it og design.. Akkurat nå er jeg sliten av barnehage og alt det fører med seg av forventninger som "bare vikar".. sykdommene man får helt gratis.. og ja.. nei. Jeg er sliten og lei jeg. Men vet søren ikke når og hvordan jeg skal få meg en annen jobb. Blir litt deppa rett og slett.. Er godt miljø blant de ansatte, sjefen er kjempe ålreit, og mange herlige barn.. Men føler ikke jeg er der jeg skal være. Kan jo hende følelsen forsvinner.. jeg har alltid trivdes godt med barn, og de gir meg mye. Men akkurat nå... pjuh..
Bare et lite hjertesukk ..