fredag 23. januar 2009

Nye treningssko

Kjøpte meg disse nusselige Puma skoene til trening. Fikk de for 400 kr på jobben, siden Puma sponser oss ;) Synes ikke sååå godt. Men de er lysgrå med lys lilla lisser..!!


onsdag 21. januar 2009

Snart nyutdannet!

Til sommeren er jeg ferdig utdannet Bachelor It, med fordypning i design. Disse tre årene har gått fort! Til sommeren må jeg vel begynne å søke jobber! Litt skremmende! Jeg må få ut fingeren og lage meg webside snart! En personlig og en for jobbsøking tenkte jeg. Føler bare ikke at jeg har så mye å skryte av ennå.. Men det bør jeg igrunn ha.. krever nok bare litt mye av meg selv.. Presentasjonsangst rett og slett.. men et sted må man jo starte. :)

Planen er å se om jeg kan starte rett i jobb, og at jobben kurser meg underveis. Eller om jeg må satse på å kurse meg selv et års tid og søke igjen. Eventuelt finne en Mastergrad innen design. Men det er ikke sikkert det er nødvendig, eller lønner seg med tanke på årslønn. Markedet er sultne på It folk om dagen. Håper bare noen har bruk for en med min kompetanse! *krysse fingrene*

Vi har kommet igang med en prototype av treningsdagboken nå. Hva synes dere om mitt flotte forslag til navn og logo? :P De har en branding som sier noe om farger, skrifttype, og disse 5kantede boksene. Dette er loginsiden foreløpig. Et førsteutkast. Så det kan stadig komme forandringer frem til ferdigstillingen i mai :) Åpen for kommentarer!

søndag 18. januar 2009

Rita i "ekte" jobb ;)

Dette siste halvåret av min bachelorgrad skal vi være utplassert i en bedrift tre dager i uka. Min gruppe består av Daniel, Frode, Raymond og meg. Vi har fått være hos en bedrift som holder til på Skøyen. De heter CSC Solutions (http://www.csc.com/no). I følge de selv drver de med "alt". Vi skal utvikle en webbasert treningsdagbok. De har treningsrom kjelleren, og ønsker å motivere de ansatte tl å trene (i arbeidstiden sn). De mener dette gr de ansatte mer motivasjon, energ og bedre helse.

Vi har fått god arbeidsplass, en halv etasje som sto tom. Vi bruker et lite hjørne, og har eget møte rom og greier. Vi har også fått hver vår stasjonære pc med nødvendige programmer, og hver vår fasttelefon på pulten. Ordentlig opplegg ;) Lunsjen er meget bra! Vi har fått kantinekort som fylles på. Dagens middag koster 35 kr. På torsdag var det fisk og skalldyr buffet. Masse snacks for de som liker sånt. Jeg holdt meg til salaten min. Ellers er brød og drikke gratis. Så man kan få seg en meget billig lunsj hvis man går inn for det.

Jeg er faktisk prosjektleder dette året også. Koselig at gutta stoler på meg. ;) Strukturerer dem og passer på at ting blir gjort, og tar meg av dokumentasjoner og sånt. Trives med å være den med oversikt!


Her ser dere meg vinker til Daniel som tar bilde. Han har plassen ved siden av meg. Ovenfor meg sitter Frode. Pulten nærmest tilhører da Raymond.

Sånn ellers så har jeg et nyttårsforsett. Trene 3 dager uka! Denne uka trente jeg faktisk tre ganger. Meget stolt! Idag, søndag var mamma, pappa og Lars på besøk. Vi spiste taco. Med Daniel itillegg ble det ganske trangt på det vesle kjøkkenet, men det gikk :P Nå skal jeg og Daniel se en episode eller to med Heroes. En av mine favorittserier. :)