torsdag 23. oktober 2008

Ny mobil snart? Ja, takk!

Finner søren ikke mobilladern min jeg... Påskudd til å kjøpe seg ny mobil? ;) Liker denne sorte slanke med lilla! Drømmen er jo selvsagt en lilla mobil! Men jeg finner den ikke i lilla.. !!De jeg har hørt med til nå har den kun i sort med orange, rød (noe for Solisol? ;) og is blå. (litt Rozung? )


Sony Ericsson W350i

Hvis jeg ikke finner den i lilla har jeg funnet en annen som virker bra. Designet er jo mest i fokus i min verden.. Og liker klapp-mobil :)

Sony Ericsson Z770i

tirsdag 21. oktober 2008

Stress med skarre R!

Idag sto jeg opp "tidlig".. Det vil si før jeg MÅTTE.. Første forelesningen var avlyst pga forskjølet foreleser. Så hadde ikke time før 14:15. Jeg har den 3d innleveringen min som må inn innen midnatt som jeg tenkte å jobbe litt med før forelesningen.. Sto opp 11:30.. Hadde vekkeklokka på 10:00..Og det var det beste jeg fikk til! Slumre 15 min.. 15 min.. 5 min.. 5 min.. 5 min.. Stå opp er det kjipeste og mest utfordrende jeg gjør om dagen.. Eller det er jo jug.. programmeringen er værre.. derfor jeg ikke VIL stå opp... sukk.. 3d er morro da! Bare veldig veldig pirkete.. Og nei.. jeg er ikke ferdig.. og nå er klokka 13 min til midnatt :( Og jeg skriver her! Jaddah.. meget motivert og full av tiltakslyst :P

14:15 var det altså Flash forelesning.. hvor foreleser har valgt å kaste inn håndkle ...:"dere fortjener en som har mer tid til dere enn meg.. det er ikke dere.. det er meg.. jeg stilte for høye krav til dere.. +blah blah.." Takk for at du gir oss opp Erik :P Etter litt slit med en umulig innlevering dro jeg til Lillestrøm på linsesjekk. Fortsatt -3 på begge øynene :P Nesten blind uten .. hehe.. Så møtte jeg June Mariann! Trengte virkelig å roe det litt ned.. føler meg jo super stressa pga all skole og alt det sosiale jeg gjerne vil ha med meg.. Vi gikk på senteret litt, og kjøpte oss parykker til Halloween! :P Så spiste vi god middag på Fratelli. Var virkelig kjempe kos! Nå må jeg ta meg sammen å fullføre denne 3d oppgaven min!søndag 19. oktober 2008

Cruise + tanker...

Mitt 3. og meget sannsylig siste år på studentcruise var fra onsdag til torsdag denne uka. Morro med masse studenter samlet på et sted. Alle er innstilt på å ha det gøy og lage liv. Hadde det helt okei i år. Ble liksom litt klikkete følte jeg.. Og jeg følte meg vel kanskje litt utafor.. og gammel? :O Jeg snakker med alle, og er en som de fleste kjenner. Men jeg liker å føle en tilhørighet med minst en person.. litt sær sånn men.. ;) jeg analyserer andre heletiden.. hva de tenker og føler.. blir sliten av det, og klarer ikke helt å ha det gøy og tenke på meg selv.. "hun har det ikke så bra ser jeg.. fordi han gjør sånn og sånn..", "hvorfor vil ikke hun henge med meg men forsvinner fra meg heletiden..?" "hadde noen merket om jeg forsvant nå..eller er jeg bare overflødig egentlig?" Kanskje jeg bare ikke orker å være så sosial lenger.. Blitt litt mer glad i å slappe av med få gode venner.
Blid jente på buffet
***Elise og meg prøver oss på et spiderman kyss :P
***
Liv på lugaren
***

Coverband konsert. Vokalisten lånte kameraet mitt litt ;)

***

Var i land en tur og da gikk vi forbi en av favoritt butikkene mine! Men den var stengt (klokka 8 om mårran ;)

Sliten jente på vei hjem..

***

---------------------------------------------------------------------------------
TankerTankerTankerTankerTankerTankerTankerTankerTankerTanker
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Tror jeg lider litt av denne høstdeppresjonen jeg.. flere av venninnene mine som har det litt sånn trått om dagen også.. Sitter på skolen nå.. på en søndag ja.. Prøver å .. eller litt usikker på om jeg faktisk prøver også.. hjernen min har slått seg vrang og vil ikke helt.. Føler nesten at hjernen min er så full av tanker om alt mulig annet jeg.. så er ikke plass til logisk tankegang.. har veldig mange tanker om dagen.. Føler nesten at jeg ikke helt har funnet meg selv engang jeg.. Lurer liksom på om jeg noengang kommer til å bli virkelig god på det jeg studerer.. om jeg får en bra jobb.. Beskymrer meg rett og slett endel om dagen. Burde jeg kanskje bare fortsatt å jobbe i barnehage..? Tatt utdannelsen den veien..? Tjene dårlig..? Nee..

Jeg vet jo at jeg VIL bli god.. men spørsmålet er om jeg får til .. og om det er plass til meg som bare liker å bestemme hvordan ting skal se ut, og liker å fikle i PhotoShop.. Stilling innen "brukeropplevelse" eksisterer jo... Kaste programmeringsbiten over til andre.. alle disse kodene.. Ikke lett å forklare til dere som ikke driver med dette hva det går ut på. Men jeg har helt siden mitt første år hatt problemer med å fatte tankemåten.. og dette er 3. året og har 2 ulike programmeringsfag i år.
Blir like frustrert hver gang vi har innleveringer.. kasta mobilen lagt f*** avgårde i klasserommet istad ( sitter bare meg, Frode og Daniel her da.. ;) Men det klossen tåler jo alt.. leter etter en ny mobil som tilfredstiller mine designkrav om dagen.. si fra om dere vet om noen.. :P
Nå tror jeg at jeg skal pakke sammen og forlate skolen for ikveld. Må ha meg litt mat.. kommer tilbake med flere tanker senere.. ;)