tirsdag 12. august 2008

Rita slapper av!!.. nesten...


De som kjenner meg vet at jeg har noe å henge fingrene i stort sett alltid. Idag har jeg faktisk vært alene på hybelen og sett 5 episoder av Desperate Housewives som jeg låner av Rozung. Innimellom har jeg prøvd å rydde litt på rommet.. har som sagt forsatt altfor mye ting, uten steder å være.. Hadde også et par andre pauser. Laget middag til Daniel (potetmos med pølsebiter, gratinert med ost i ovnen.. -spesialitet fra barnehagen ;). Han skal ta opp en eksamen imorgen (hvis han ikke består får vi ikke tatt hovedprosjektet sammen, kryss fingrene!!!! ), så han trengte en matpause.. Og så ringte Lea meg og hadde mistet husnøkkelen, og trengte et sted å ha varene sine mens hun lette. Heldigvis fant hun den innen en time!! Ukult å betale 600 for nye nøkler!! (300 per kort.. drøøøyt!!)

Merker det gjør litt vondt å sitte rolig å ikke gjøre noe.. må øve mer på dette med å slappe av.. må liksom sjekke mobil og facebook om det skjer noe heletiden.. er vel en sykdom man får i år 2tusen+.. :/
Liker serien da... hørt så mye om den.. men er ingen tvslave.. så bruker litt tid på å oppdage sånt.. Nå skal jeg se en episode eller to til før jeg skal sove..

Imorgen har jeg.. hold dere fast... INGEN store planer.. Kun en halvveis avtale om å se film og skravle med Ann-Kristin.. kanskje det blir en øve på å slappe av dag til.. ;)

Øldugnad + burstafeiring ;))

9. august
Øldugnad er meget genialt vel!? Haha! Fattig student jeg.. klart jeg vil male vegger og få gratis øl.. hihi! Geniale sjefen. Du er kul du, Anita! ;) Jeg skulle videre på bursdagfest hos Susanne på Romsås.. så jeg hadde med meg noe annet morro vi kunne putte oppi jordbær smoothien.. Adela og jeg var meget flink til å male! Og formen ble fin også.. ;)) Fikk med meg Daniel på festen på Romsås.. er et lite stykke og følte ikke for den turen alene...


##############################################
Var morro å møte venner hos Susanne og Glenn. Charlotte og Andre var der. Og Synnøve, Stian og Raymond. Og flere andre jeg har møtt før. Bra fest Susanne! Håper du ble glad for gavene og hadde en bra kveld!
Synnøve og meg :))Andre og Charlotte Meg(vet ikke helt hva jeg driver med), Mads og Synnemor.

Rita på festival ! :D

7. august

Min snille venninne Solveig vant to dagspass til Øyafestivalen, og jeg fikk være med :)) Jeg digger festivaler! Muligheten til å oppdage masse ny musikk, masse happi folk, bra stemning osv. Hang også med Sebastian og Thea på konserter og annet tull.. (les. pengemangel sysler)

Hørte konsert med Lukestar fra Norge. De var meget bra. Liker speielt sangen "The shades you hide". Så hørte vi et annet norsk band. Gamle Briskeby, med vokalist fra utlandet et sted. De var veldig bra! The Dicsiplines. Animal Alpha var min store favoritt!! Den dama tar av!! Fikk med meg litt av Jamie Lindell konserten.. Kar som synger bra og har fengende musikk. Her danset Thea og meg rundt og samlet ølglass.. Var nemlig 1kr pant for de, og vi er begge fattige!! Solveigs favoritt var Sigur Ros. De er fra Island, og har en meeeget spesiell stil på musikken sin.. Underjordisk, klokkespill, men en meget spesiell vokal,og språk. Har flere venner som elsker denne musikken. Men jeg har ikke helt forstått den ennå.. ;) Men vi har jo juhuuuu-sangen.. eller hva Sol? Den heter visst "Svefn-G-englar" for nygjerrige sjeler.. Fikk også med meg noen låter med Turboneger.. Mer i min gate!

Alt i alt en bra kveld! Tusen takk til Solveig! hihi!!

Noen bilder:


Sebastian og meg på vip-området.. ;)

Pante søppel for money.. genialt!!
Thea i pante køen med "neste øl"... ;))

To slitne jenter etter en kveld med masse morro!!