lørdag 27. september 2008
Nå er jeg på Jessheeeeim! (den der Diaz sangen..) Møtte June Mariann og tok en shoppingtur på Strømmen Storsenter. Lette etter accsesories til kjolen min til reuninon imorgen. Den ser dere på siden!! Kjøpte den på Oslo City igår, i en butikk som heter Sorbet. Merket er Sisters Point. Den er sort og lilla. Just my colors det.. ;)) Idag endte jeg opp med to par øredobber, to armbånd, en sånn kort sort strikke jakke til å ha over, og strømpebukse. Kjøpte meg nye sko igår også. På OASIS faktisk! Butikken til mine gode venninner Rozung og Solisol! hihi! Legger ved et bilde av de også. Litt usiiker på om jeg skal bruke småsko, eller om jeg skal låne et par sorte støvletter av June Mariann. Prøvde noen istad. (som dere kan se i hennes blogg..;) Det ene paret var dritkult! Men jeg klarer ikke gå i så tynne heler.. men de er sort og lilla med ruter! Mohi ;))June Mariann sine sko.

Mine nye sko fra Oasis.

Også har jeg gått forbi en søøøt bil noen ganger nå. Idag tok jeg bilde!! Se på den a!! Metallic, mørk lilla!! Konebil for meg når jeg får unger?? hehe!

Lilla biiiil!!

Glemte også å legge ut bilde fra dagen jeg våknet klokken 5 om natten og ikke klarte å svelge uten å jobbe hardt. Var øm i hals og oppover i øret. Noen som har opplevd noe lignende? Ble nervøs jeg.. helt klar for legevakta som åpnet klokka ni jeg. Og jobbet egentlig, så måtte sende sms til alle på jobben og høre om noen kunne ta vakta.. Vekte Daniel i 5 tida, og fikk lov å komme bort å lage meg te.. Hadde kun Fanalgin smertestillende.. (brukte sikkert et minutt på å svelge den pilla) og de har koffein i seg! Smart!! Laget meg en kopp te, etter oppskrift fra moren til Lea (fra Brasil) Te som basis, og honning, sitron og Kayenne pepper. Jo mer pepper jo bedre. Men skal love deg at det svir i halsen! Men det demper smertene!.. Sovnet etterhvert. Da jeg våknet var jeg litt bedre.. utover dagen roet det seg mer og mer.. Skremmende at noe så vondt gikk så raskt over!


Samling av diverse pleiende midler.. ;)

torsdag 25. september 2008

<3<3 Nye skooo <3<3

Ikveld skal jeg på bedriftsbesøk, hos en bedrift som heter Bekk. Siden det er 20% jenter på skolen min har vi et eget utvalg som heter "Kvinner og It". Vi er invitert til å komme en time før alle andre. Var hos de ifjord også. Da fikk vi tapas og øl-bonger. Så det blir nok kos ;)) Imorgen skal jeg møte June Mariann for en siste shopping før reunion på lørdag. Møte igjen de vi gikk med på barne og ungdomsskolen.. Kan nok bli spennende.:) Jeg er jo så opptatt om dagen. Så rekker ikke blogge ting samme kveld. Men legger ut noen bilder fra kjoledaten med jentene på fredag. Var ti jenter som spiste på Hard Rock, og gikk videre til Friday's for drinker. Har en sånn kveld ca en gang i mnd hvor vi er kun jenter, og alle pynter seg. Kaller det "Kjoledate" ;)) Legger også ut et bilde fra ost og kjeks daten til Daniel og meg lørdag.. :P

Line var med for første gang :))

Henriette og Monika
Meg og min x-samboer Ann-Kristin
Daniel med ost, kjeks og rødvin :)
Legger ut et bilde av de nye skoene mine!! :))