torsdag 16. oktober 2008

net-a-porter.com

Surra innom blogger og fant disse to Rita-kjolene på en som heter Linn sin blogg. Kom nettopp tilbake fra Studentcruiset. Kommer med oppdatering og bilder senere :)


mandag 13. oktober 2008

Uæææ... stressa!!!

Fikk telefon da jeg var på jobb idag.. Hørte på personsvar. Det gjaldt betaling av Studentcruiset. Vi skal reise på onsdag. Jeg meldte oss på, og står som reiseleder. Men siden vi brukte laaang tid på å melde oss på så er jo betalingsfristen plutselig IDAG!! De skulle ha pengene betalt fra mitt kort!! Jeg har da ikke 4000 på kortet mitt nå rett før studielånet! iiik.. Måtte ringe de å si at jeg ikke har de pengene på kortet mitt, og at de andre overfører så fort de kan.. Men for et stress da.. Jeg som hater å ringe.. sukk.. bleeeh.. klage klage.. Snakka med mamma og hun skal overføre pengene til meg. Så må jeg bare vente til jeg får penger fra de andre og føre over tilbake til henne. .. sukk sukk..

Der fikk jeg faktisk 4000 tusen fra mamma allerede.. jaja.. får ringe de opp igjen og be henne trekke penger.. for et styr..

Også begynner jeg å bli syk.. Kroppen sier nok fra om at jeg kjører meg selv for hardt.. Når jeg først slappet av i helga kommer alle basiluskene frem.. Snuuufser og nyser og står i.. og synes sååå synd på meg selv.. :P Vil i senga mi! Ikke sitte på skolen med programmering jeg ikke forstår, og innleveringen i 3d er morsom.. men jeg orker ikke.. :P

søndag 12. oktober 2008

"Hva har skjedd med deg a"?

Det er lørdag.. og jeg sitter i senga hos Daniel med laptoppen min og instalerer et 3d program. :) Har en innlevering som må gjøres innen 21. Bildet viser hva jeg skal prøve å gjenskape. Hittils i år har vi laget et hjerte, en vase og en bonde (sjakkbrikke..) så lurer litt på hvordan dette skal gå men. Til nå har jeg laget ferdig senga.:) Tidligere idag har jeg ryddet i kleskapet mitt, sortert litt sokker (men ble lei..) laget middag til Daniel og sett noen episoder Desperate Housewifes. (Vi ønsker oss snart sesong 3 Rozung. Sifra når du har funnet den. :))

På torsdag var Kristine, Heidi og jeg i Mysen og besøkte Siljemor (Egyptjentene som vi kaller oss. Tilbrakte 14 nydelige dager i Sharm El Sheik sammen sommern 2005). Hun har funnet sin store kjærlighet og forlatt oss. :p Brukte 1 time og 15 minutter hver vei i bil. Men hun og Thomas har fått det veldig fint! Vi laget oss god middag og skravla.

Idag laget jeg samme middag til Daniel og meg. Super godt! Crème Fraîche med pesto, blandes i panna med salami i småbiter og noe løk (valgfritt med paprika eller andre grønnsaker man liker). Dette er sausen. Kok opp tortellini pasta. Eksisterer med ost og skinke eller krydret kjøtt i. Som tilbehør hadde vi hvitløksbrød og salat. Nam, nam! Til mine vegateriske venner er det fult mulig uten salami, og pasta uten kjøtt i.. ;))

Jeg startet innlegget med å skrive at det er lørdag.. og at jeg IKKE er ute på livet er visst et sjokk for noen.. Fått et par kommentarer.. "Hva har skjedd med deg a"? fra en.. og "Dette er ikke Rita, hvor er Rita"? fra en annen.. en tredje sa nettopp "trodde du var på farten hele tiden jeg.." Hmmm.. Jeg bør nok ta rolige helger oftere.. for dette må folk bli vant til. ;) Kroutvalget på skolen er på fylletur på en hytte denne helga. Jeg hadde meldt meg på.. men jeg orket rett og slett ikke joine, så jeg feiga ut... Vet hvor harde de folka der er på flaska ;) og jeg er gammal... orker ikke fyll to dager på rad lenger.. Og om jeg blir trøtt og lei.. hvor skulle jeg gjort av meg? Ble hjemme jeg.. og angrer ikke på det. I dag har jeg fått rydda i de renvaskede klærne mine som lå i en haug. Nå får jeg lukket klesskapet igjen! :P Og til dere som har sett de flotte innleggene på Daniel sin Facebook side.. Vi er ikke schæster.. bare bestestevenner .. fortsatt! .. :P

(( Meg og bestevennen min ))