lørdag 4. februar 2012

Hjemmelagede barneklær

Jeg har blitt kjent med ei jente her i Stavanger som heter Elise. Hun og søsteren driver et nettbutikk hvor de selger hjemmesydde barneklær. Jeg ble totalt forelsket, så vil vise dere denne siden. Nå gelder jeg meg til å få barn bare fordi jeg skal handle masse klær herfra!! :))Noen utvalgte eksempler:

In løøøøv!! Buksedress og lue til jente. 435kr.
Ingen upris for noe som er hjemmesydd og såååå fint!!


Buksedress og lue til gutt. 435kr.


Får jeg en jente engang skal hun ha sånne bukser! Herlig! 245kr.

De har også en blogg: www.doydoyogtiralla.blogg.no

Se feks det første innlegget - de har laget dåpsgave til en liten gutt. Nudelig buksedress og søteste kaninen! hihi!

http://doydoyogtiralla.blogg.no/1328019695_yabuen.html - Innlegg om jentene i lokalbladet her.. :)
fredag 3. februar 2012

Vinter!! Her!?

I dag da jeg sto opp hadde jeg ingen anelse om hva som ventet meg da jeg gikk ut av døra.. SNØ! Og masse av den! Deilig hvit glitrende pudder snø! Hyggelig av Stavanger og spandere litt vinter. Liker bedre at det er snø og lyst, enn mørkt, trist og glatt... faktisk ikke sett så mye snø i Stavanger før som i dag. Og var lang kø fra øya her og inn til sentrum og Forus (der folk flest jobber). Folk brukte 2 timer på en 15-20 minutts tur. Og bussene sluttet å gå.. hihi.

Gikk i 15 minutter og ble helt nedsnødd ;)

I tillegg, så er det fredag i dag! Deilig! Laget 2 liter vaffelrøre på jobb idag. Laget med halvparten grovt mel. Ble veldig gode! Spesiel med brunost :)


Etter jobb var vi hos svigers, og fikk hjemmelaget pizza. Ikke sett svigerinnene mine og bror til Daniel på lenge. Og var kos å se igjen "tantungene". Veslegutt som ble født 8. desember lå bare å sov hele tiden men. ;)

Nå er det treningsfri frem til mandag. Så skal fylle på med masse snop og usunnheter sånn at jeg må begynne på scratch igjen på mandag.. ;) Neida.. skal prøve å være litt forsiktig. Men orker som sagt ikke bli super bevisst på antall kalorier, og hvor mye ting veier og sånt. Så får håpe litt sunn fornuft og masse trening gjør susen etterhvert.

torsdag 2. februar 2012

I did it!

Jeg gikk å trente etter jobb idag! 4. dag på rad! Må jo være rekord ;) Først litt rask gange på mølla, så Zumba. I dag trente jeg med tre jenter fra barnehagen. Var kjempe morro!

Har snakket om å trene med B og K imorgen.. Vi får se ;) tar jeg en 5-dagers.. !? Må bare piffe meg selv opp her for alt det er verdt. For jeg "vet" egentlig at dette ikke vil vare.. Men prøver å holde motet oppe!

http://www.youtube.com/watch?v=yyQt-s2MtTg

Klippet er fra Zumbathon i Stavanger den 22. januar, som var til inntekt for kreftsaken. Jeg var dessverre ikke med.. for jeg var på østlandet den helgen. Men vi bruker denne låten med disse bevelgelse på seneret jeg trener om dagen. Min intruktør er hun til venstre med rosa topp. Veldig flink og søt dame med masse positiv energi! :)

onsdag 1. februar 2012

Yoga


Advarsel: Blir mye skryteinnlegg om trening fremover ;)

I
dag trente vi yoga. Beate, Katrine og meg. Tredje dagen vår på rad på treningssenteret! Flinke vi er altså! Må jo skryte av oss oss selv..

Var nære på at jeg gikk glipp av hele yogaen men.. Sovnet etter jobb, så da Katrine ringte meg 10 på 6 (timen startet 6) ...da sov jeg.. Så var rett i treningstøyet og ut døra.. heldigvis hentet hun meg, og gadd å vente. Og vi rakk det! Beate hadde funnet frem matte og tatt kort til oss.

Har såvidt trent noe timer yoga tidligere.. Men er ikke akkurat dreven. ;) Mange posisjoner jeg sliter med.. men hun som hadde timen var veldig motiverende og påpekte flere ganger at øvelse gjør mester, og kom med alternative måter å gjøre bevelgelsene på.

Denne gikk ok.. Men så skulle man ha foten lenger og lenger opp.. Det ble værre ;)


Denne derimot.. ble noen veldig få sekunder! Må øves på! ;)

Oooog.. jeg er helt overveldet over meg selv.. For hadde egentlig avtalt treningsfri imorgen.. Men nå har jeg veldig lyst til å trene Zumba! Helt vilt! Aldri trent 4 dager på rad før.. haha.. Kanskje jeg har fått treningssyken?

mandag 30. januar 2012

Sha'bam og Zumba

.....to av timene jeg trener hver uke. Begge timene er vel typiske jentetimer.. men har vært en gutt og to innom på timene faktisk. Mye girlpower og vrikking i Zumba. Og i Sha'bam er det om og gjøre og føle seg sexy! Haha. Men morro timer begge to!

Har også prøvd stretching time. Blant annet lå vi på gulvet med et ben rett ned i gulvet, og et ben "rett opp".. Ikke bare bare.. bruker strikk for å dra.. Vondt og digg på engang! Håper på å bli mykere! Ellers er det sirkeltrening innimellom. Det er virkelig hardt! Så er for feig til å ta den hver uke.. :P Men kommer seg nok når jeg blir litt bedre trent!

I dag var Beate, Katrine og jeg på Sha'bam. I morgen har vi avtalt Zumba, og stretching etterpå. Sist vi var på den timen fikk vi kjeft og greier.. Hvisket to ord med hver av de.. På slutten av timen fikk vi beskjed om at "vi ungdommene" bakerst måtte være stille neste gang.. Hmmm.. Jaja.. Katrine er jo "ung" (blir 20 i april ;) .. men Beate og jeg er snart 30.. Men men.. Vi får prøve å ikke si et ord imorgen..