fredag 17. desember 2010

Oppdateringen dere alle har ventet på :P

Heisann folks!

Da har det vært stille fra meg igjen.. jeg pleier egentlig ikke å unnskylde meg for å ikke ha blogget på noen dager (evnt uker), for denne bloggen er mer en dagbok/oppdatering for venner og kjente. Så blogger ikke hvis jeg ikke har noe spesielt på hjertet. Men denne gangen har jeg egentlig hatt endel å fortelle om. Men pga av noe mindre hyggelig som har skjedd, som jeg ikke har villet fortelle om, har jeg hatt fokuset andre steder, og ikke hatt tid eller lyst til å blogge.

Nok om det. Nå skal jeg prøve meg på en rask oppdatering av hyggelige ting som har skjedd den siste tiden. :)

Bursdagen min den 9ende desember var veldig hyggelig. Fikk masse gratulasjoner og var ute å spiste med min kjære og svigers på kvelden. Fikk keyboard av kjæresten!! Har alltid vært glad i sang og musikk. Og har alltid likt å spille piano! På grunn av plassmangel og litt pris så ønsket jeg meg et keyboard. Og det fikk jeg!! :D Nå prøver jeg å lære meg Für Elise! En av mine favoritter innen det klassiske. :)


Fredag den 10. desember var det julebord med jobben til Daniel. Vi var først på et lite vors med de på avdeleingen hans. Her fikk vi en omvisning i et eldre hus, og selveste Kjell Elvis sang et par sanger for oss. Selve julebordet ble holdt nede på båtterminalen i Stavanger. Masse folk i finstasen. Tror det ble nevnt at vi var tilsammen 350 stykker.

Kjell Elvis! Helt rå!!

Me and my girl Marilyn! (Bilde til ære for min kjære Monika T).

Etter middag og dessert dro Daniel og jeg til sentrum for å møte Monika E. og Andreas. De var på besøk i Stavanger hele helgen! Vi tok noen øl fredag men ble ikke så sent. Fredag er en hard dag å ta den helt ut på.. begynner å bli eldre vettu.. :P

Lørdagen var vi ute å spiste, og så videre på fest hos Helga og Jani (som vi var på Djerba med i sommer). Der var det spillekveld. Vi spilte Alias. Vi trakk lag, og jeg var på lag med Helga. Vi vant ikke.. men vi var sykt gode :P Morro var det!

Mon og Daniel var på lag. Andreas følger spent med fra sidelinjen.

Avsluttet med mimelek.. Ikke helt favoritten. Morro å se på andre mime og gjette.. men er ikke glad i å mime selv. Spesielt ikke når man trekker ting som "Larve". Lå der på gulvet og krøyp så godt jeg kunne som en larve.. men tok sin tid før de fårsto hva jeg prøvde å forestille. :P

Tilslutt et par vakre bilder av meg og min kjære... :