tirsdag 12. januar 2010

*ToTusenOgTi*

Ja.. Da var det faktisk år totusenogti. Dette året skal bli bra!! Dette forrige året har ikke vært av de beste hvis jeg skal være ærlig. Sikter da spesielt til siste halvdel.

Tar på å ha tatt en Bachelorgrad, flytte fra studentlivs tilværelsen. Hoppe tilbake inn i barnehagejobb og bo hos mor og far (ja, det er veldig synd på meg ;). Hvertfall for meg, som krever så mye av meg selv. Klarer ikke helt å slå meg til ro her jeg er nå. Skal jo ha en it jobb hvor jeg får utfoldet meg og vist mitt talent.. ;) Og skal jo med tiden finne meg en leilighet igjen. Og så er det som det alltid er.. man vet ikke hvor godt man har det før man "mister" det. Og nå savner jeg å bo på studenthybel og henge med bestevennen min hver dag. Det sosiale på skolen og vennene der. Men samtidig kjempe fornøyd med at jeg har fullført en utdannelse, og jeg er jo på vei et sted.. Føles bare som ting står litt stille akkurat nå.

Men på en annen side så følger jeg planen min da. Jeg ville gjerne jobbe i barnehage en periode til av livet. For det er også en stor lidenskap. Digger det! Og vært heldig å havne med gode kollegaer og noen sjarmerende barn. Og at jeg bor hjemme igjen er jo genialt for å spare opp penger. Har jo et aldri så lite studielån. Og uten helt fast stilling er det risky å ha faste regninger som feks husleie. Så hvorfor jeg er så slem mot meg selv å føler dette er "et skritt tilbake" og at "ting står stille"vet ikke jeg.


Vært sliten, så har ikke orket å søke all verdens mye jobber. Men det skal det bli en slutt på i totusenogti. Vikariatet i barnehagen går ut i midten av mai. Innen mai håper jeg å ha et ben innafor en eller annen it-jobb. Drømmeleiligheten dukker nok opp den også.. ;)
Nok om meg og min selvdestruktive oppførsel.. Vært deilig med ferie. Lade batteriene og starte på ny frisk. Siste halvdel av et år er alltid en utfordring for meg. Er lenge mellom fridagene, og sliter med høst/vinterdeppresjon. Men som skapoptimisten jeg er vet jeg at ting alltid ordner seg! Jeg liker sommer, lysere vær! Være ute! Park! Grille! Savne!! Har ikke godt av å være så mye inne. Er ikke noe vinter-menneske. Står ikke på ski, og er lat som f så har ikke planer om det heller. Hehe. Nei.. vintern kunne gjerne vart litt kortere for min del.

Ja... over til noe annet; hadde besøk av bestevennen min nesten en uke i romjula! Herlig å henge med han mer enn en helg! Vi gjorde som vi alltid gjør.. Ser serier og skravler om alt og ingenting.


Fikk denne ekstremt kule puta av bestevenn til jul! Kan noen fortelle meg hva dette er? :P Camilla feks? ;) Tihi!Cutepose; Nyttårsaften

Bestevenn, meg og Hr. VilIkkeHaBildetMittPåNettet


Her er vi ute å spiser på Egon.

Tilslutt et ordentlig "bestevenne bilde". Miss ju bestevenn!