fredag 23. oktober 2009

bloggingen jeg glemte... :P

Har tømt mobilen for bilder.. og der ligger det diverse meget interresante bilder som jeg skulle blogget. Men jeg er rett og slett en ganske lat blogger. Så det har gått i glemmeboksen. Så her kommer et uhyre spennende oppsamlingsinnlegg.. :P

Noen bilder:

Bare et stemningsbilde fra tur med 2åringene på jobben. Vi triller ned og de går opp. Bra deal det :P

Skrytebilde av sykt god kringle med sukker og kanel som ei på jobben laget til pausen! nam!
Ennå et skryte bilde; "Dinner for one" :P

Ser ordentlig udigg ut, men var skit godt! Fjorlands svenske kjøttboller og saus! (Må gjøre det enkelt iblant;) namme nam!
Kjøpt meg sånne tre-øredobber som jeg har likt lenge! En tre-ring med tynn pinne gjennom. Og så ser dere min stakkars tommel som jeg klarte å skjære meg i forrige helg.

Dårlig kamera på mobilen, uten blitz. Men dette er Dina og Ellen som jeg skrev om i et tidligere innlegg.

Nytt skjerf! En lysere Rita... :P Men fortsatt lilla :P

Posering med skjerf på badet :P

Ganske crappy dette mobilkameraet men.. man får et inntrykk :P Og minner.. hehe.

Ikveld har jeg vært på kino med mamma. Vi så "Jenta som lekte med ilden". Vannvittig bra film altså! Likte den første filmen, og gleder meg til den tredje! Tøff dame med tragisk fortid!
Anbefaler bøkene og filmene. :)

torsdag 22. oktober 2009

Konsert-helg!

Ja, altså.. Nå er det torsdag, og helg igjen imorgen allerede men... dagene flyr avgårde, og jeg har ikke rukket å blogge fra helgen som var. På fredag var det konsert på Martins med et av mine favorittband Celeste. Vorset med Monika T. og Lindis. Men glemte kamera, så ingen bilder dessverre. Hun har to søte bisker. Dina og Ellen. De var kjempe kosete. :)

På lørdag var det konsert i Oslo, på John Dee, med min andre store favoritt, dOMi! Min bror og jeg laget taco med han gode venn Bendik først. Så kom en liten gjeng til broren min. De skulle på en fest, mens jeg dro til Thea før konserten. Møtte også ei jente jeg nylig har blitt kjent medd som heter Christine som joinet meg på konserten. Var kjempe morro på dOMi konsert som alltid! Møtte broren min ute etter konserten. Ble en tur innom nach hos trommisen i bandet. I seng rundt 6 ;)


Sånn ellers har denne uken vært en ganske hektisk uke.. Trente Høypuls-time på mandag med Challa. På tirsdag etter jobb hadde vi personalmøte, så var på jobb til halv9, ca 12 timer. På onsdag hadde vi arrangement for foreldrene fra 3 til 5. Alle måtte jobbe til 5. Og jeg var så heldig å ha den tidligste vakta, så jeg var på jobb fra kvart på 7 til kvart over 5. Sånt tar litt på. Men det var morro, for jeg og ei til var fotografer, så jeg minglet og gikk rundt og tok masse bilder. :)

Har også begynt i koret igjen. Var der forrige torsdag, og skal dit nå... Håper alle har det bra! :)

mandag 19. oktober 2009

Utstilling :)

Min gode venninne Rozemarijn studerer ved Bilder Nordic i Oslo. Den 1. og 2. november skal de har utstilling! Jeg har fulgt med på bildene hennes fra start. Hun har alltid hatt et godt øye for motivene, men det er morro å se hvordan hun har utviklet seg og lært. :))Info om utstillingen :

29 studenter fra Bilder Nordic School of Photography inviterer bransjeaktører og andre med interesse for fotografi velkommen til Urban Attack - en moteutstilling.

Du vil oppleve virkeligheten og illusjoner i bymiljøet gjennom tematikker som mørket, gatedans og tatere med et ungt og friskt motespråk.

Gjennom flotte fotografier og levende bilder håper vi å gi deg et spennende innblikk i vår verden. Vel møtt!

PS! Gratis champagne til de 100 første oppmøtende.


Location:
Galleri Pastillen
Malmøgate 2
Oslo

En smakebit av to av bildene min kjære venninne Rozemarijn skal stille ut: