torsdag 16. februar 2012

Pjuh...

Nå er jeg sliten.. nå har jeg trent fire dager på rad. Kjørt veldig hardt på .. og merket i dag at jeg er sliiiiten. Så skal bli godt med helg med treningsfri. Neste uke tror jeg at tre dager får holde. Kan jo bli for mye av det gode og.. :P mandag ble det egentrening, og tirsdag, onsdag og i dag har jeg trent Zumba. I dag måtte jeg ta meg en "sang" med pause.. Super sliten!

I morgen er det lønningspils! Så skal legge meg tidlig ikveld, sånn at jeg orker å dra! For har kjempe lyst. Men akkurat nå er jeg ooo så sliten..

...tidlig og tidlig forresten... Klokka er allerede kvart over 11.. Jeg er så dårlig på å legge meg om kveldene.. Får avslutte tv-titting og datasurr og ordne klær og sånt til i morgen. Liker å sove så lenge som mulig om morgenen, så finner alltid frem klær dagen før.. ;) (når jeg ikke gjør det bruker jeg altfor lang tid på det om morgenen.. alt går i slow motion...)

Ønsker dere søte som leser her en goood helg! :))

Så da vet dere det.. ;)

onsdag 15. februar 2012

Treningsnarkoman...? Og shoppesyken!

Da ble det Zumba på meg både tirsdag og idag. Igår trente jeg med Katrine, og ei fra jobben. Intruktøren påpekte at hun hadde sett meg ofte i det siste, og begynte å kunne sangene og bevegelsene. Sånt er oppmuntrende! Hun sa også at hvis jeg fortsatte å dukke opp på timene hennes skulle jeg få premie i mai.. ! Hoho! :))

Ikveld skulle jeg møte Katrine på trening, men hun avlyste i siste liten.. så trente "alene". Søte instruktøren lyste opp da hun så meg, og var imponert. God følelse! Planen er å trene Zumba imorgen etter jobb også. Og da skal Beate, Katrine og tre fra gamle jobben være med. Så å nok ta turen da og! Men så er det treningsfri i tre dager igjen. Liker denne nye treningsvanen min faktisk ganske godt :)

I dag etter jobb, var jeg også på Sparkjøp en tur. Har lenge ønsket meg en overtrekksjakke med hette som tåler vind og regn. Og en overtrekksbukse. Og noen gode vintersko. Fikk kjøpte alle tre tingene, og en høstjakke i lyslilla, også med hette! :)) Overtrekksjakka er mørk lilla ( ;) ), og buksa svart. Ble også et par gensere og en topp og litt diverse. Førnøyd med shoppingen! Lenge siden jeg har brukt noe sælig penger, så synes jeg fortjente det! ;)

mandag 13. februar 2012

Mandag igjen..

Forrige uke ble en god treningsuke. Og deilig med treningsfri igjen denne helgen også. Fått litt problemer med et punkt oppe i ryggen på høyre side.. Kjennes litt ut som samme slitasjeskade jeg hadde i skulderen for en stund tilbake. Så droppet Sha'bam i dag, for å slippe å vifte så mye med armene. Men ble egentrening med Beate.

Håper ryggen er bedre til i morgen, og at jeg kan være med på favorittimen min; Zumba!! :))

Blitt så hekta at jeg hører på noen av sangene hjemme, og danser rundt i stua.