fredag 27. mars 2009

"du kler deg artig"

Glemte forresten helt å ta bilde av antrekket mitt idag.. Men ble i hvertfall rimelig satt ut da jeg sto å fylte glasset mitt med melk i lunsjen idag.. "Du kler deg så artig" sier en dame jeg har sett et par ganger før... "Hva mener du med det?" spørr jeg mens melken renner over glasset og nedover hånda mi... så sier hun masse jeg er for satt ut til å få med meg, men fikk med meg: "Jeg liker det" .. Hmmmms.. Her har jeg prøvd å kle meg "normalt" for å se litt mer "voksen og seriøs" ut.. Så sier en dame at jeg kler meg "artig" ? Ja ja... :P Hadde på meg en grå kjole med sort genser inni, og en lilla strømpebukse, og støvletter.. Jeg er sikker på at det er strømpebuksa som gjorde utslaget! Prøve å dempe bruken av lilla.. redd for å skille meg ut. Dagen jeg ga f så får jeg den ja.. "artig".. Men for all del.. Hun var en dame i 40 åra.. Så får henne betyr ikke "artig" at du kler deg morsomt, eller som en klovn.. Hun mente det nok godt. Jeg avsluttet i allefall samtalen med å si "tusen takk, det var hyggelig sagt.." :P

torsdag 26. mars 2009

Nye lua mi og fremtidsnakk...

Kjøpte meg også en ny lue i Sverige! Veldig søt med dusk og greier.. ;) Bildene er tatt på toget hjem fra Eidsvoll (Frode kjørte derfra), der vi satt med kyllingfilet, kjøttdeig, og sekken med brus! Fikk da fylt fryserene våre med mat!


--------------------------------------------------------
Ikveld etter hovedprosjektjobben dro Daniel og jeg på fagkveld hos Bekk. Et firma med mye positivt å si, slik at man virkelig kunne ønske at man kunne få en jobb der. Var veldig inspirerende å høre på foredrag. De endte kvelden med å kjøre oss i buss til Barbera på Aker Brygge hvor vi fikk spandert nydelig tapas og øl-bonger! Fikk pratet med to av de som jobber der, som jeg også har pratet med tidligere. Stillingene hos de for 2009 er allerede besatt, og de ble ansatt i september!! Snakk om å måtte søke jobb tidlig ja.. og det er litt "vanskeligere tider" nå som de sier. Så er ikke like enkelt å få jobb som det var i fjor. I fjor ble jo jobbtilbudene kastet etter de nyutdannede innen IT omtrent.. Jeg er så treg! MÅ bare få opp tempoet og skrive ferdig CV'n og sende den ut! Go go! Ingen grunn til å utsette alt hele tiden, Rita (ja, jeg snakker med meg selv ;)

Må finne meg nytt sted og bo også jeg.. skremmende å tenke på at i august så må jeg ut herfra.. Hvor skal jeg bo, og med hvem? Jeg aner ikke jeg.. Ting er så usikkert akkurat nå i livet.. føler meg ganske lost og stressa om dagen må jeg innrømme. Gleder meg til ting har roet seg -jeg har en jobb jeg trives i og en søt liten leilighet å innrede på Rita-vennlig vis! :)) ....Har faktisk tenkt tanken på Master også jeg! I Australia!! Et par jenter fra skolen min reiser dit. Man kan starte semesteret i februar, så har jeg ikke jobb før da så.. Hadde jeg vært så tøff? Hadde vært en opplevelse! Faktisk så har 90% av de ansatte i feks Bekk høyere utdanning enn bachelor.. Skremmende nok det også.. Så aner faktisk ikke hva de neste mnd av livet mitt bringer jeg.. og jeg vet ikke helt om jeg liker det..

Veldig sliten om dagen i hvertfall. Merker at jeg ikke er like ivrig på den sosiale biten som før. Etter 8 timer i hovedprosjektjobben vil jeg ofte bare hjem å spise middag og slappe av. Har til og med hendt at jeg har slappet av på en lørdag! Tida med festing hver uke har forsvunnet tror jeg.. sånn plutselig.. mangler overskudd rett og slett, eller kanskje jeg begynner å bli "voksen"? ;) Går greit med hovedoppgaven da. Produktet begynner å ta form. Den kjipe biten med hovedoppgaven er at rapporten teller mest. Vi må ha skrevet ca 5000 ord til 1. april.Og ingen av oss på gruppa er supre på dokumentasjon, så det går litt trått..

Jaja... flere tanker senere.. Nå må jeg sove litt... Trenger endel søvn. Har på vekkeklokke hvert kvarter i en time før jeg kommer meg ut av senga så.. :P

tirsdag 24. mars 2009

Fakta om meg og mitt :)

Fikk disse spørsmålene på mail av ei venninne som heter Camilla Synnøve. Legger de ut her. Så kan jo dere som vil legge ut deres svar ;)

Tre jobber jeg har hatt:
1. Freia kino-kiosk
2. Barnehageassistent
3. Barnepass på treningssenter

Tre steder jeg har bodd:
1. Rælingen, Akershus
2. St.Hanshaugen, Oslo
3. Finner jeg ut senest i august når jeg må flytte fra studentboligen min :P

Tre serier jeg liker å se på TV.
1. CSI - Las Vegas
2. Desperate Housewifes
3. Show som har med sang og musikk å gjøre (Idol, Norske Talenter, Korslaget etc)

Tre favorittretter
1. Taco/Nachos (viktig med rømme, salsa, gukkemukk og masse ost!)
2. Pizza (med biff, skinke, kjøttboller, paprika og løk og såklart hvitløksdressing)
3. Potetmos og winerpølser.

Tre favoritt reisemål jeg har vært
1. London (masse bra og billig shopping, og besøke Rozung da hun bodde der )
2. København (Shopping, stor is, billig alkohol, og bra uteliv!)
3. Egypt (Sol, strand, snorkling, pene fisker, masse "key of life"-ting. )

Harrytur!

I går var jeg i Sverige med Frode og Daniel. Ble da noe mat og drikke, men det som gledet meg mest var en meget Rita-vennlig butikk!! Agora Gifthouse! (www.agoragifthouse.se) De hadde masse nydelige feer og dragefigurer!! Jeg kjøpte en drage og en fe :)))

Alle var fine, jeg kjøpte den lengst til høyre!
Nudelig fe som sitter på en drage :))