lørdag 5. september 2009

Frk. Ubesluttsomt?

Ja.. det er meg! Denne uka har jeg nok blitt mer sliten enn jeg selv merker. Og jeg begynner kanskje å bli eldre også? Før var fullt kjør i helgene null problem, og mer eller mindre et must. Nå merker jeg at jeg har mest lyst til å gjemme meg under dyna og surfe nettet, se filmer og slappe av når helgen kommer. Alle planene som ligger å flyter over meg er mer stress en kos. Og alt føles som et veldig tiltak. Denne fredagen var jeg innstilt på surprisepary for "sønnen min" Håvard. Men sovnet klokken 7, og våknet kl. 10.. Da hadde jeg ubesvart anrop og en "Kommer du?" sms.. hadde ikke energi til å få noe sælig dårlig samvittighet, tok turen på badet og i seng igjen.. (har sendt forklarende "beklager" smser idag ;)


Idag var det trenings med Roze. Føltes bra! Var hele dagen innstilt på fest i Drøbak på kvelden. Men etterhvert som det nærmet seg føltes alt bare dumt. Lang reise, kan ikke veien, reise alene, ingen jeg kjenner der (utenom hun som hadde festen såklart).. Jeg tenker med hele meg at jeg VIL jo og BØR jo.. Ser jo ikke jenta på lenge nå. Hun skal være Au pair i USA et år til.. Men jeg fant bare ikke motivasjonen til å dra.. Så nå sitter jeg her med skikkelig dårlig følelse og samvittighet og gruer meg til å sifra til henne hva jeg bestemte meg for.

Hvorfor skal det være så vanskelig å ta et valg og holde seg til det? Jeg har jo pyntet og ordnet meg.. Og var jo klar for å møte folk.. har fått flere spørsmål om å gjøre ting ikveld... Lurer på om jeg ikke tar det "enkleste" siden jeg er så tiltaksløs.. Blir hentet i Lillestrøm halv7. Så får jeg se hvor kvelden ender. Skal i hvertfall ikke slite meg ut. For er jo trening imårra kl. halv12! ;)

torsdag 3. september 2009

Høsten er her...

Ja.. nå er høsten her.. jeg merker det på hele meg. Lite energi og humøret svinger! Og så regner det masse, så kommer sola og varmer, og så regner det igjen. Man kan fort bli litt slapp og forskjøla også.. Ikkje bra... Også alle edderkoppene jeg ser!! Jeg kjenner et stikk i hjertet hver gang. Husker dere den som hang fra taket som døde av Mr. Muskel og tørkerull!? Jeg ser fortsatt opp i taket hver gang jeg kommer inn gangen!! :P Hvordan kan man være så redd for noe så lite, som man kan tråkke på! Eller spraye i hjel med Mr.Muskel? Hvorfor er du redd for mørket, høyder, slanger eller morra di kanskje? :P Vet sannelig ikke jeg.. Men får en ekkel følelse i hele meg når jeg ser en...
Tror ikke jeg har nevnt her på bloggen at jeg har fått meg heltidsjobb nå. :) Fått 100% vikariat i barnehagen. På avdeling med 2åringene. En go gjeng! Blir fort glad i barna! Men merker på kroppen at dette er noe litt annet enn 3-6 års avdeling. Man blir mer fysisk sliten. Blir mye løfting; opp og ned fra stol, bleieskift og vogner.. Prøver å løfte "riktig", men merker på ryggen og nakken at dette er uvant. Forstår plutselig godt hvorfor det er så mange sykemeldte i barnehager. Tar på :P Har avtalt kontrakten slik at den blir for en mnd om gangen. Slik at jeg har mulighet til å si opp den dagen en webdesignjobb detter ned i hodet på meg..

I går var vi på førstehjelpskurs i barnehagen. var veldig ålreit og lærerikt. har vært på lignende kurs tidligere, men man glemmer dessverre fort når ting ikke blir brukt (godt er jo igrunn det i dette tilfellet). Fikk middag på jobb. Så koste meg på pauserommet en time etter jobb siden jeg ikke hadde rukket å busse hjem og tilbake.


Kylling, salat og litt pitabrød.

I dag er det torsdag! Allerede.. ukene flyr skremmende fort forbi her! Hadde tidligvakt idag. Bussene fra jobb til meg går bare en gang i timen. Men fikk et tips om at det skulle gå en buss ekstra. Så jeg sto å blomstret på bussstoppet. Men bussen kom ikke.. Så sto der i 40 min.. Merket humøret sank litt men.. Sånt må man jo egentlig bare tåle! :P


Synes litt synd på Daniel.. han fikk all sutringa på telefonen i 30 minutter. Hehe! Skulle egentlig ringe han med en god nyhet! Har nemlig endelig kvinnet meg opp til å høre med jobben om fri et par dager. Daniel skal nemlig komme å besøke meg!! Ikke sett hverandre på 2 mnd! Turen ble avtalt før jeg takket ja til 100% stillingen. Og det første jeg sa var "Jada, kan jobbe 100%, men er et par dager jeg gjerne vil ha fri" :p Men det må jo avtales med fler enn en person. Men det ser ut til å ordne seg! Hurra :)) Langhelg med bestevennen min!! Rart at vi hang 24-7 i over et år, og nå har vi ikke sett hverandre på 2 mnd! Tiden går fort! Men merker at jeg savnern ass.. Så det blir bra med mer enn fredag kveld til søndag kveld :)))

Nå har jeg laget middag til pappa og meg. Vi er alene hjemme. Mamma er på jentetur. :P Har laget Madagaskargryte! Er jo sånn som må teste alt, og den så spennende ut. Og lar meg jo fasinere også! Fant alle dyra oppi! (Ikke si til pappa at jeg har tatt på maten vår ;)


Kan dere se løven, sebraen, giraffen og flodhesten (som ligner et nesehorn) ?

Lenge siden jeg har skrevet et innlegg uten å egentlig ha noe å skrive om.. Håper dere har kost dere med litt svadalesning? :P Og hvis dere er snille så kommenter litt her innimellom.. Denne bloggen er som en dagbok for meg. Hvor jeg oppdaterer venner og kjente om meg og mitt. Men er litt ugivende å blogge om man ikke vet om noen leser, eller får noen tilbakemeldinger.. :P

Ikke har jeg hatt energi til å trene den siste uka heller. Så nå må det tas igjen!! Har meldt meg på følgende timer og har tenkt til å trene dem alle sammen! Såeeeh! :))

OBS - Oppdatering: Torsdagstimen er i boks! Lottemor, Rozungen min og meg var flinke jenter ikveld! Jeee!! :))

mandag 31. august 2009

Cafekos med jentene :)

På søndag ble det et lite gjensyn med noen av jentene fra kvelden før. Rozemarijn, June Mariann, Sabrina og meg. Vi møttes for litt skravling. Og latteren satt meget løst. Endel bra samtaleemner som kom opp.. haha! :P

Jeg var litt slem pike og kjøpe meg nachos med ost, salsa og rømme! Spiste det nesten hver helg før, nå er det over en mnd siden sist! Så synes jeg fortjente det. Kjøkkenet var steng og jeg var sulten... var jo helg da.. osv.. ( man føler alltid at man må unnskylde seg). Gleder meg til Daniel kommer om noen uker. Da skal vi lage retten som førte oss sammen(altså som bestevenner da).. haha! Første gang vi hang alene var etter et nach hos han hvor jeg fant rester av nachoform i kjøleskapet hans og krevde at han laget det til meg en dag. Og det gjorde han :))

June titter gjennom videoene fra kvelden før :P
Rita og June koser seg på Køh :)

Rozung og Sabi på Klimt

--------------------------------Mandag 31. august-----------------------------

Ikke så mye å meddele fra idag.. bortsett fra at jeg tryna i leire på vei til bussen fra jobb idag. Og det må jo dokumenteres :P Så nå har jeg en liten søt kul på leggen.. Og fikk sikkert noen blikk og da jeg veiva for at bussen ikke skulle kjøre fra meg etter jeg hadde besøkt bakken en tur.. But but... It's not only only to be me..


OBS og PS og sånn... : for dere som kun leser siste innlegg så har jeg lagt ut tre innlegg på rappen her.. Så for de nygjerrige så vet dere det :P

Vertinne Sabrina inviterer...


... til tapas-kveld! Ordentlig gjennomført med velkomsdrink og dessert! Koooste oss alle sammen! Du er kjempe flink til å lage mat søtis! Som du vet så digga jeg kjøttbollene.. mohaha :P

Førsteomgang :P

Det litt ekstra koselige med denne kvelden er at det var første møtet mitt med vesle Sofie Emilie. Babyen til Silje! Hun hadde blitt 26 dager! Og jeg må skryte litt. Jeg har sett endel bebisser, og Sofie er eksemplarisk, både i søthet og behagelighet. Snille jenta! Lot oss alle ha henne på fanget, og måtte holde ut med masse skravling, høy latter og musikk. Hun bare tok livet med ro, og sovnet innimellom. Søta! Fikk også endelig gitt gaven min. Så nå kan dere få se hva jeg kjøpte:

Lilla body (offcorse), topp og tights, og en syrinfarget kjole.
Fra Rozung fikk hun en koseklut med Trampe på! jeg ELSKER Trampe! Det var skjønn! Lite bilde helt til høyre i collagen over.

Etter nudelig mat, dessert, litt for mye god vin, dansing med bikjer og fall.. Så ble det en tur ut for de resterende. Silje, bebiss og Rozemarijn dro rundt midnatt.
Turen gikk "som vanlig" til Klimt. Ikke så mange andre steder som passer for oss i Lillestrøm. Men vi koser oss vi! Tørr ikke tenke på hvordan vi så ut da vi valsa fire jenter nedover gata med høy latter og vinføring.. :P
En liten samling fra vår tur ut.. Noen av disse bildene krever egentlig sensur, men jeg laget de pittesmå, så kjører vi på! hehe! (Bildene blir litt større hvis du klikker på de.) Må gjentas straks! Var morro jentene mine! :)) Mere koselige middager, og mere dansing! Jeg har et par filmer fra kvelden.
De er nok for our eyes only.. haha!

Jo, og forresten så fikk jeg gaaave av Sabipus! Hun hadde skaffet et lilla colaboks-glass til meg! Jeg synes de er så kule! Snillisen min! *smask*

Mitt første "ekte" oppdrag :P

Nå har jeg hatt en aldri så liten bloggpause igjen. Grunnen er et oppdrag jeg har hatt en stund som plutselig MÅTTE få all oppmerksomhet. Men som har blitt litt utsatt pga studiene, og så sommerferie.. Og en blanding av at jeg har vært sliten og manglet motivasjon. Men så fikk jeg en mail fra damene om at siden måtte være klar innen august! De sendte ut annonser i diverse aviser og blader denne lørdagen, og da ville de gjerne ha nye nettsider. De har også nevnt at de skal være med i et program som Harald Eia har med å gjøre.. Så de skal visst vise siden på tv, og intervjues. Så dette blir jo PR for meg som webdesigner også!

For å få siden ferdig i tide har jeg fått masse hjelp fra min besteste venn, Daniel. Vi rakk det! Denne fredagen satt vi oppe til sent på natta.. La meg vel rundt 3 tida. Siden var oppe på nett innen lørdag morgens annonser!! Skulle gjerne ha vist dere et screenshot her, men det er fortsatt noe galt med crop-tool i PS... Triiist! Så dere kan besøke siden på www.kvinneakademiet.no.

Designet ble fort klart, det som har tatt tid er alle de andre sidene, og innholdet på de. Mangler fortsatt noen bilder og sånt som kommer fortløpende. Det er damene selv som har valgt farger, og oppsett. Jeg er ikke veldig glad i rosa som dere vet, men det funker jo. Er jo en kvinneside :P Og synes kasnkje det ble vel mye tekst for forsiden. Hva synes dere? Blir det kaotisk og mye å lese?

Dette er faktisk mitt første "ekte" oppdrag. De andre nettsidene jeg har laget har vært i forbindelse med skolen, eller for venninner. Dette var et betalt oppdrag som jeg fikk gjennom en kamerat fra skolen. Veldig bra erfaring å ta med seg videre! Damene ønsket også hjelp av meg videre for oppdateringer. Så dette blir spennende :)

Neste nettside jeg skal lage nå håper jeg er min egen.. Ganske utrolig at jeg som er webdesigner ikke har laget meg egen hjemmeside ennå.. Men det var dette med tiden og motivasjonen igjen. Og har ikke sett den for meg.. før her om dagen.. Da så jeg for meg hvor utrolig åpenlyst det var hvordan den skal se ut. Så håper den kommer snart. :)