tirsdag 3. mai 2011

Goood heeelg :)

Denne helgen har vært fylt med mye bra! Ann Kristin kom på fredag ettermiddag. Møtte henne i byen, og vi shoppet litt og spiste is i sola.


På kvelden var vi hos Marita på jobben min for å feire hennes 24 årsdag! Jentekveld. Var veldig hyggelig. Dro hjem rundt midnatt. Måtte jo ha litt energi igjen til festen hos oss lørdagen :P 2-dagers har jeg egentlig ikke energi til lenger. Men vil man så klarer man å hente frem litt ekstra ;)

Bursdagbarnet


Skjønneste Elin


Ann Kristin og meg

På lørdag på dagen reiste Ann Kristin og jeg ned til sentrum igjen. Vi besøkte graven og så på huset der mormoren hennes bodde. Moren til AK er herfra, så hun er kjent på steder i byen jeg aldri har vært før engang.. :P Så shoppet vi litt før vi tok turen hjemover.

På lørdag kveld kom folk fra halv8 tida. Noen hadde med grillmat. For som dere så i forrige innlegg kjøpte Daniel utemøbler og grill mens AK og jeg var i byen. Ble en meget vellykket fest! Koste meg masse! :)Jani og Helga kom på døra med innflytningsgave fra vennegjengen. Haha!!

Ivrig med kameraet mitt denne kvelden - har bilde av meg selv med en del av gjestene.

Oppe fra venstre; Elise og meg, Beate og meg, Reidar (samboer til Beate) og meg, Katrine og meg, og Mariann og meg. ;))~~Takk for en herlig solfylt, avslappende samt innholdsrik helg med gode venner~~