Meny

lørdag 6. desember 2008

(: Juleboooord :)


I går var det 3 timers eksamen i Interaksjonsdesign. Eller som de kalte det "individuell skriftlig prøve". Tror det gikk helt OK etter å ha lest farlig lite til den.. Ble ikke så motivert av "godkjent/ikke godkjent" og har igrunn hatt andre ting å gjøre de siste ukene..

På kvelden var det julebord med jobben. Vi jentene i barnepassen hadde et eget lite vors med rødvinsgløgg, klementiner, pepperkaker og Carolas julesanger ;) Middagen var på "Den gode cafe" i Fredensborgveien. Det var tapas (er det ikke alltid det om dagen?) med salat, kjøttboller, kyllingvinger og sånn couccous ris + noe småtteri.. Ble faktisk mett.. selvom kjøttbollene ble farlig fort tomt.. Jobben hadde kjøpt alle flaskene stedet hadde av Cava (en slags champis), så der fikk man påfyll til det var tomt.. Senere fikk alle 2 bonger hver. Jeg fikk 3 siden sjefen er veldig snill :D De hadde også kjøpt endel kilo smågodt som kom opp på bordene. På slutten av kvelden kom det store lass med nachos og salsa. Så mett ble jeg jo ;)

Sjefen, Anita hadde et smart opplegg hvor alle fikk en kjærlighet på pinne hver med en annen på jobben sitt navn på. Såmåtte man finne denne personen og bli litt kjent. Jeg fikk "Line" på min. Og ALLE kjenner Line.. så det var enkelt å finne henne ;) Hun jobber med kundebehandlig og medlemskap, og møter alle med et stort smil. Anita startet også en konkurranse inad på jobben. Man får 10 poeng for hver oppvask man tar (er ikke dette et problem alle arbeidsplasser uten oppvaskmaskin har?) Inne hos oss er det vask av leker og vinduer med nese-munn avtrykk som gjelder.. Vi ble delt opp i lag, og jeg ble utnevnt til lagleder for oss i barnepassen! Ho ho! ;P

Dere kjenner jo ikke så mange av disse menneskene fra jobben, men legger ut noen stemningsbilder likevel.


Jenny og kjæresten hennes på besøk fra Tyskland. Super hyggelige. Snakket mye med de under middagen og resten av kvelden.

Line og meg. Line er solstråla på jobben!

nam nam.. godis!!
Maria:sjef for barnepass og resepsjon, Camilla: resepsjonist, Anita: sjef på hele senteret, og Kenneth: resepsjonist.
Ingrid og Kari-Anne fra barnepassen =)
Rita er glad i nachos :))

torsdag 4. desember 2008

du du duruduuuu....

Jeg og gutta på gruppa mi har en intern greie.. Vi kaller hverandre for Egon, Benny og Kjell. Daniel er Egon Olsen, siden han heter Olsen og som regel går foran og leker litt "sjef".. Frode er Benny. De har litt samme kroppsfasongen, og Frode er like morsom med sine flotte utrykk.. "helmaks".. og sånn. Jeg har av enellerannen grunn blitt Kjell.. :P Vi henge jo endel sammen.. og rett som det er så havner vi på rekke og rad.. og da starter en av oss på kjenningsmelodien.. og så ler vi godt.. :P Hehe.. laget disse bildene til oss, som vi kan bruke på msn og sånt.. bare fordi jeg egentlig leser til eksamen.. og elsker å ha unnskyldninger til å gjøre heelt andre ting.. :P Raymond skal jo også være på gruppa vår etter jul. Han kaller vi Dynamitt-Harry. Men han har ikke fått noe bilde ennå stakar..





søndag 30. november 2008

Haha, Rozung!




haha! Se hvilken "feilmelding" jeg plutselig fikk opp mitt i arbeidet med skole :P