tirsdag 14. april 2009

Parkjoggern + tanker..

Bloggen min er ikke så veldig interresant om dagen.. men jeg har i hvertfall kjøpt meg nye joggesko idag! Skal begynne å jogge i parken på kveldstid, og trengte et par sko jeg kan møkke til litt. Veldig fornøyd med kjøpet! Fant de på XXL til 299,- og det er Puma som jeg liker veldig godt :) Var innom Kondomeriet hvor min kjære venninne, Tina jobber. Hun som tipset meg om at de ofte hadde tilbud der.
-------------------------------------------------------------


Møtte Tina en rocka kveld på Amplifier (rip), og vi har blitt gode venner. Introduserte henne til en kar fra skolen min, Bjørnar. Og de skal ha baby i september!! :)) Denne nyhetene valgte hun å drøye 4 mnd fordi hun synes det passet å røpe nyheten på farens 50 årslag som var den 28. mars. Glad i deg, Tina! Gleder meg til å være barnevakt!! Og glad du likte Bjørnar asså.. synes dere kunne være litt hverandres type.. hihi.
----------------------------------------------------------

Apropo kjip blogg.. skjer jo ikke så mye her så ofte om dagen. Litt mye annet å tenke på.. og som med alt annet i livet mitt så ser jeg for meg at alt skal blir så mye bedre senere.. når: "putt inn random flotters ting som skal skje"..

Jeg gleder meg til:

*Jeg har en jobb å gå til hvor jeg tjener bra, trives godt, og selvsagt en skreddersydd stilling for meg hvor jeg føler jeg mestrer alt og får masse kurs og føler meg voksen.

*Jeg har egen leilighet som jeg kan innrede på Rita-vennligvis. (du vet, sort, hvitt, lilla, drager osv.. )

*Jeg har bedre plass til klær, sko, vesker osv, og kan ha mer oversikt.

*Smykkene mine kan ha egen plass på en sort tøff kommode med speil.

*Smoothiemaskinen står klar på kjøkkenbenken så jeg kan lage smoothie når som helst.

*Jeg har tid til å lese alle Nemi-bladene jeg har abonnert på de siste årene.

*Jeg har overskudd og motivasjon for å sitte med webdesignrelaterte ting på kveldene, slik at jeg blir drit go!

*Trening blir en del av rutinene mine, minst to dager i uken + jogging på kveldstid.

*Og selvsagt... drømmeprinsen finner meg.. og han tar meg for akkurat den jeg er, samtidig som han gjør meg til et bedre menneske. Han har god økonomi slik at vi sammen kan reise mye og kjøpe ting vi har lyst på.

Listen er ikke i rekkefølge.. og som dere ser så er jo alle meget realistiske? :P Fyller på flere punker når jeg kommer på de.. For det må vel være flere ting som skal til før jeg blir happy og fornøyd med livet?