torsdag 9. september 2010

Jeg bor på Hundvåg!

Nå er jeg altså ferdig importert til mitt nye hjemsted. Mamma, pappa og jeg reiste tidlig fredag morgen.. Kom oss avgårde 17 over 7 på morningen. 17 min etter skjema - synes ikke det var så værst :P Kjørte over fjellet! Pen natur og koselig med sauer og geiter. Men fikk hverken sovet eller lest - ikke sendt sms engang. Måtte følge med på veien for å ikke bli bilsyk! MYE svinger!

>>Baksetet

Her satt altså jeg.. fikk med meg ganske mye! Fulle baggasjen med kofforter, og stappa inn endel i "nabosetet".. Så når jeg prøvde å sove kunne jeg bare glemme det.. for da kom lamper og saker og ting ramlende over meg.. ;)

Vi brukte rundt 8 timer som planlagt også, med noen stopp for å strekke på bena. Kan i hvertfall fortsatt bekrefte at Norge har mye pen natur!


(Klikk på bildet for å se større versjon)

Noen bilder og et lite videoklipp fra når vi kjørte forbi en haug med sauer. Vi var så heldige å havne midt i "innsamlinga".. ;)>>Tourist in Stavanger

På lørdagen var Daniel, jeg, hans mor og far og mine foreldre en tur i Stavanger sentrum for å vise mamma og pappa min nye hjemby. De hadde aldri vært der før, og synes det var kjempe mye pent å se på! :) Vi var blant annet inne i Domkirken. Veldig pen kirke! Mamma og jeg tente lys for to personer som vi hadde i tankene. Veldig koselig ting å gjøre synes jeg. :)

(Klikk på bildet for å se større versjon)

Mannfolka på en liten kaffepause

Vi var også en tur å så på utsikten fra Ullandhaugtårnet. Stavangers høyeste punkt, med god utsikt over hele byen :) (http://no.wikipedia.org/wiki/Ullandhaugt%C3%A5Toppen ) Vi så blant annet Stavanger Universitets Sykehus (SUS), hvor moren til Daniel jobber. Noen cm til venstre utenfor bildet av sykehuset ligger Hundvåg. ;)

(Klikk på bildet for å se større versjon)

På kvelden var vi alle ute å spiste på Onkel Klaus, som ligger på Hundvåg. (http://www.onkelklaus.no/)

De hadde en helt nydelig biff, med peppersaus og fløtegratinertepoteter! Nam! Mamma og pappa overrasket siddisene og bestilte breiflabb og uer. Vi andre hadde biff. Daniel og jeg delte også en dessert jeg aldri hadde smakt før. Panacotta! En ny favoritt! :))


---------------------------------------

På søndagen spiste vi frokost sammen før mamma og pappa startet på den lange bilturen hjem. En kjempe koselig helg! Gleder meg til neste besøk! Etter at de hadde reist var det "Familiens dag" i Lundsvågen. Veldig barnevennlig arrangement, men Daniel og jeg ble med for å høre faren hans spille. Han spiller trommer i det lokale "Gubbekorpset". Her møtte vi også bror og søster til Daniel med bedre halvdel og unger. De har to hver. Og jeg er jo glad i unger, så synes det var veldig hyggelig :)

Det kom sjørØØvare! Han som prata i mikrofonen likte sine egne morsomheter svært godt å dro samme "morsomheta" minst 6-10 ganger. Sabla spennande med sjørøøøvare med sabler tydligvis ;)


(Klikk på bildet for å se større versjon)

Daniel og Live, yngste datter til bror til Daniel.

Tilslutt et koselig bilde av meg og min kjære da vi så på barna spille minigolf;

Nå er det snart helg igjen, og jeg har bodd her en uke. Føles veldig bra! Blogger mer senere. Måtte bare oppdatere dere litt ;)

-----------------

Btw! Måtte bestille meg nytt bankkort etter Tunisiaturen vår. Det ble slukt i en minibank. SÅ nå har jeg fått meg en skikkelig flott bankkort meg bilde av meg og Daniel på ;)


Orginalbildet er det min venninne Rozemarijn som har tatt (www.idemaphotography.com)

Ble det ikje stiiiligt? :P