fredag 4. juli 2008

Kino og Klimt med jentene :))

Da var jeg tilbake i Rælingen. Vært på Sparkjøp på Hønefoss med mamma og pappa idag. Kjøpte meg en sort kort trang kjole, som jeg unasett ikke tørr å bruke.. ;) Og en olabukse og en genser. På vei hjem spiste vi biff på Mortens's Kro. Feire at mamma og pappa har vært gift i 28 år. Var også innokm Hadeland glassverk en tur. Og nå skal jeg straks møte Anette K. og Rozemarijn i Lillestrøm å se Sex og singelliv filmen! Endelig!! Senere skal jeg møte andre venninner på Klimt. Endelig har jeg sosiallivet tilbake!! haha! Her skjer det ting.. :)) Legger ut noen bilder fra Estland jeg..


Inngangspartiet til Gamlebyen i Tallinn.

Der fant jeg dette vanvittig flotte bygget!

Dette lignet vel på et annet bygg jeg har sett..

Fine gatenavnet..

Meg og Ann Kristin siste dagen på et utendørs museum.

Pynta seg med blomst i håret..

torsdag 3. juli 2008

Rita øver på å slappe av..


Nå har jeg vært på avslappningsferie med mamma og pappa en uke snart. Først noen dager på hytta. Så var vi på Brøttum å besøkte mormor og bæssfar. Spiste markjordbær på strå og sola meg. Fikk århundrets største stikk!! Men roet seg nå..

Merker det gjør litt vondt å ha ingenting å gjøre.. ingen planer.. ikke vite hva som skjer det neste minuttet.. Lever et stressa liv denne jenta her.. Uvant og litt frustrerende med denne typen ferie.. Men hyggelig å hilse på familie her og der. Alle bling bling fetterne mine ( ;p) og fettern med ungen på 1 år. Søøøte Tuva! Men i morgen er det tilbake til venner! Da skal jeg på kino å (på tide ja) se Sex og singelliv filmen. Og møte masse venninner :)) Lørdag har Monika fest på Kjeller. Spanskaften med tapas, og alle skal ha på seg kjole. Glææær mææ!! :))

Erin S. hadde lagt ut dette bildet på Fjesboka. Flott bilde fra Estlandsturen, tatt med Hannes polaroidkamera!

f.v Moi, Eirin N. , Eirin S. og Marit.

søndag 29. juni 2008

Webdesigner Rita

I dag har jeg lekt meg med hjemmeside for ei venninne som er fotograf. Rozemarijn Grace Idema! Morro med et tilnærmet ekte oppdrag. Hun har jo sine meninger.. hihi.. :)) Håper bare hun blir fornøyd in the end. Daniel skal hjelpe meg med .NET biten. Skal lage bilde fremvisning, med små bilder, som blir store når du klikker på de osv. Kan endel av det men trenger nok litt veiledning.. ;))

Et første utkast på oppsett. Hun ønsker siden veldig stilren og enkel. Skal finne på noe smart design på venstre siden.. :)

Koser meg på hytta altså.. Litt trist med Roskilde, men økonomien og mamma og pappa sa nei. ("..du gjør noe med venner heletiden, du må slappe av i ferien også.., la oss bortskjemme deg litt.. ") Koser meg i hvertfall.. På hytta soler man seg og snusker nett fra uvitende naboer.. Og sender masse sms fordi man får litt abstinenser av å ikke være sosial med venner.. :))

On the hytt

Nå er jeg på hytta på Harestua med min mor og far. Deilig avslappende etter en uke i Estland med koret mitt. (sunget der siden jeg var 11 år, så er litt stuck ;) ) Bodde på rom med Ann-Kristin. Koste oss masse vi! Billig var det der og! Drinker kostet 80 estiske (ca 40 norske kroner!) Øl kostet 11 norske for 0.5l, og var itillegg god!! Sang tre konserter i løpet av uka. Ble flere og flere som hørte på.Og sangene jeg ikke kunne så godt (pga lesing til eksamen) gikk også helt ok å fake! ;p Været de første dagene i Pärnu var ikke noe å skryte av. Tok taxi til et senter og shoppet meg noen topper til 40 norske pr. Og ny flotters bikini! Sort med sølv dødninghoder!! Været ble bedre i Tallinn. Der var vi å besøkte Gamlebyen. Ble betatt av en slott. Skal vise bilde senere! Spist masse god mat også! Og smakte kaneløl!! Faktisk ganske godt!

<3<3ROCK BEER<3<3
Jeg oppdaget favoritt ølet på turen!! Ble så forelsket at jeg bar meg i hjel på 8 halvlitersflasker for å ha med noen øl hjem (til pynt!! haha) og få med et glass!! Kostet meg kun 109 estiske. Som da blir rundt 50 lappen i norske..!! Flere bilder fra turen kommer senere ;)