fredag 7. august 2009

Jobbintervjuet.. og trening :P


Dagen startet med at jeg noterte nummer og adresse til dit jeg skulle på intervju på mobilen. Charlotte skulle hente meg å kjøre meg til toget siden jeg hadde lånt låsen hennes. Hun skulle på trening. Mobilen min har vært syk lenge, men nå bestemte den seg for å dø.. Fikk den ikke på å begynte å stresse med om C kom å hentet meg eller om jeg skulle opp til busstoppet. Ventet utenfor her en stund, og jobbet med å ikke bli stressa. Klarte meg ganske fint egentlig.. Så fikk jeg endelig skrudd på mobilen, etter mye om og men. Da hadde jeg fått sms fra Charlotte om å komme til busstoppet for 15 min siden, så jeg skyndte meg opp!

Men mobilen døde igjen.., men jeg hadde heldigvis memorisert reiseruten og hvor jeg skulle, og navnet til damen jeg skulle spørre etter. Gikk fin fint helt til jeg kom til Lysaker med toget og skulle finne busstoppet videre til Telenorbygget.. 6 platformer.. for buss?! Sånt blir Rita stressa av vanligvis.. Men hun pustet litt inn og litt ut og fant tilslutt ut av bussen gikk fra 2'ern.

Da jeg kom frem til Telenor-bygget skulle jeg finne inngang K. Jada... bygget er stooort. Heldigvis fant jeg den lett også.. og spurte etter damen jeg skulle møte i resepsjonen.

Inngang K er 2. inngang fra øverst, venstre.

Intervjuet gikk igrunn flott det. Men etter en stund avbrøt hun ene damen og sa "vi skal ikke bruke mer av din tid vi", de hadde nemlig forstått at jeg ikke var noen skribent..?! Nei? Var det det denne stillingen handlet om? Ja, tydligvis.. De trengte en som kunne lære de opp i å skrive dokumentasjon "riktig" med formulering og rettskrivning, etc slik jeg fårsto det. Delen om å publisere det på nett var bare noe "de regnet med ble gjort".. Jeg kan jo skrive, men har ikke utdannelse eller masse erfaring rundt det. Så da var nok ikke jeg den rette personen fant vi ut.. Hadde blitt en missforståelse om hvilken type kunnskaper de søkte hos en ansatt mellom de og vikarbyrået..

Jeg fikk i hvertfall en dyr erfaring av å være på intervju. :) Nå er jeg seriøst blakk av farting til Oslo.. skikkelig kjipt at kollektivt skal være så dyrt! Trives i Oslo, og trenger en tur dit innimellom for å treffe venner etc. Gleder meg til å få meg jobb og leiligheet!! Har jeg sagt det før?

På vei tilbake var jeg innom SATS i Lillestrøm å trente litt. Faktisk! 4. dagen denne uka altså! 30 min kondisjon, og trente mage og armer.. La meg å solte meg en halvtimes tid nede ved vannet før jeg tok bussen! Sterk sol nå! Min sarte hud ble i hvertfall farget av det! Digg!

Frokost: Måltidserstatter-shake, sjokolade.
Mellom: Banan før trening, og nøtter etter trening.
Lunsj: Tre knekkebrød med makrell i tomat.
Middag: En wienerpølse i speltlompe, og en porsjon fiskesuppe.
Dessert: En fersken og en pære.

torsdag 6. august 2009

Kosedag med jentene og jobbintervju..

I dag er min første treningsfrie dag denne uka! Dagen skulle benyttes til kooos med venninner i sola i Oslo! Møtte Sabrina og Nemi på Oslo S. Så dro vi til Grünerløkka for å møte Rozemarijn. Vi endte på Godt Brød, hvor vi drakk og spiste litt og skravla masse! Var veldig hyggelig helt til en litt spes dame mente Sabi måtte binde Nemi utenfor gjerdet fordi det var ekkelt å ha en hund i nærheten når hun spiste.. Nemi hilste så vidt på og var ikke forstyrrende.. Så vi jentene så litt på hverandre, og det ble pinlig stillhet en stund.. aller mest for å gjøre hun oppmerksom på at hun var litt upassende egentlig.. Like etter tar Roz meg i å se veldig betenkt og lost ut.. Jeg sitter å glaner på en struttente brystvorte som hun samme damen driver å leker med foran sin lille sønn.. Missforstå meg rett, offentlig amming er helt okei, men alt har sine grenser på en måte. Jeg synes det er helt greit at cafe på dagtid er for gravide, mørde og hundeieiere jeg. Men da skal man respektere hverandre også. :P

Sabrina nyter lunsjen, Nemi titter på meg og Rozung er litt trist fordi kakeraet hennes var blitt syyyk...

Nemi var faktisk veldig flink idag. Sippet litt da matmor var å kjøpte seg noe inne på cafeen, men ellers veldig flink. På bildet ser dere "Katten med støvlene" (fra Shrek - synes den lignet) som skøyt rygg og var skikkelig sinna. Sto å stirret på Nemi lenge.. Tilslutt bjeffet Nemi litt og lurte på om det var alt? Da snudde katten på helene og gikk.. Titta seg litt tilbake for den lusket seg bak et hjørne igjen..
Så tuslet vi fire jentene litt i småbutikkene på Grünerløkka. Både Rozung og jeg kjøpte oss et belte.. Sabi og R prøvde et par sko.. Ellers lite shopping. Satte oss på en koselig cafe og Sabi og jeg tok oss en smoothie, mens Rozung tok seg en iskaffe. Nemi fikk smake lime, og det så ikke ut til at det var så værst.. :P


Etter en koselig formiddag med søtingene mine dro jeg hjem til leiligheten til min bror Lars og laget middag til han. Marinert kyllingfilet og svinekjøtt med ris og salat til og litt berneau. Skulle jobbe i barnepassen fra 5 til halv8. Hadde aldri lønt seg hvis jeg skulle reise rett fra Rælingen, jobbe og rett tilbake.. Buss og tog og så buss matcher dårlig, så hadde brukt nesten over en time hjem.. Så godt jeg allerede var i byen idag.

Mens jeg var på jobb ringte telefonen.. Fikk beskjed om at Telenor likte profilen min og det de fra vikarbyrået hadde lagt frem om meg fra intervjuet med de igår. Så imorgen kl, 11 skal jeg ut til Fornebu å snakke med ei dame der, og se om jeg passer som deres vikar ut november. Jobbetn innebar ikke noe designrelatert, men jeg føler at jeg vil ut i arbeidslivet nå, så får jeg tilbudet takker jeg ja. Trenger penger og erfaring! Så det blir spennende.. :)

Etter jobb tittet jeg litt på Oslo City, og tok meg kveldsmat på en benk på togstasjonen før jeg kom meg hjem.


Det er en utfordring å spise sunt når man ikke er hjemme og tilbereder selv. Blitt noen sånne ferdigsalater, men de inneholder så masse pasta som jo ikk er sælig sunt egentlig. Så ikveld ble det knekkebrød med brunost, en banan og lettere Litago Sjokomelk. Får heller bli vann i hele morgen. Noen ganger må jeg bare ha noe drikke med smak på. Og melk er perfekt til brunost!

God natt skatts :))

tirsdag 4. august 2009

trenings og bebiss!! <3

I dag har jeg trent kondisjon med Rozungen min! Synes vi var flink som var på mølla i rundt en time.. Jeg sliter fortsatt med å jogge mer enn rundt 5 minutter sammenhengende.. så ble noe jogging og noe spasering på litt hastighet, men nok til at jeg ble sliten av timen. Suuugen kondis! Mens Roze har kommet seg opp i 30 minutter nå! Flinka! Mitt idol! hihi! ER stolt av deg! man fortjener å høre det når man har utrettet noe bra!

Frokost: Activia youghurt med vaniljekesam.
Lunsj: 3 knekkebrød med makrell i tomat.

Middag: Kyllingsalat
Kvelds: Eple/pære youghurt med cottagecheese og en neve mandler.
Som mellommåltider har jeg fått i meg en gult eple og en fersken idag. :)


Da jeg kom hjem tok jeg 50situps, og syklet litt i lufta! Funnet ut at det faktisk merkes det også! Og har tatt 100 situps før, men da orker jeg ikke dagen etter pga jeg blir så støl. Et sted må man jo begynne etter sikkert 2 mnds trenigsferie..

Fikk også et bilde av Sofie Emilie på MMS som jeg vil dele med dere. Silje og Roald har skapt en nudelig liten prinsesse!Nå skal jeg straks i butikken med mamma og kjøpe inn mere grønt til salaten. Så skal jeg søke på 2-3 jobber jeg leste på igår. Føler meg ikke kvalifisert for noe.. Men alle sier jeg bare må søke likevel. De ønsker seg folk med to års erfaring fra bransjen, og de vil ha dine 3 beste designarbeid osv.. Men jeg føler ikke jeg har så mye å vise som jeg er stolt av! De to prosjektene fra skolen gikk mer på utvikling, ikke så mye på design.. og andre ting jeg har laget av websider er veldig enkelt. Ikke noe jeg føler for å skryte av.. hehe.. Må egentlig rett og slett bare ta meg selv i nakken og lage noe!

mandag 3. august 2009

"Herregud så flink jeg er med både armer og ben"! :P

Må jo bare skryte LITT.. (okei, kasnkje litt mye, men må oppmuntre meg selv, hehe). Nå er jeg skikkelig gira på trening og sunt kosthold! ENDELIG! Nå er klokken halv 2 og jeg har allerede utrettet ting. Trente StramOpp på Sats i Lillestrøm med Challa kl. 10. Veldig bra time, intruktøren heter Susanne og var kjempe gira og ga mye energi! Absolutt en time å anbefale!

Etter treningen så dro Challa og jeg innom Kiwi for å kjøpe masse frukt. Hun fikk beskjed av sin personlige trener om å få i seg 5 om dan. Så da får vi prøve på det ;) Kjøpte også en vanilje kesam, frukt youghurt med lav fettprosent, og cottage Cheese. Er faktisk veldig godt å blande fruktyoughurten i de! Kjøpte også to kyllingfileer så jeg kan lage meg kyllingsalat til lunsj en dag. :)

Challa handler frukt
Mitt sunne utvalg :P

Fruktfatet mitt ;)

Skal begynne å notere hva jeg spiser også. Dere trenger ikke lese det, men mulig jeg skriver det her innimellom for å minne meg selv på å fortsette å ikke skeie ut. Såh, frokost idag: Tre husmann knekkebrød med tynt lag Philadelpia med 11%fett, med mager skinke og agurk på. Og ferskpressen appelsin juice. Nam nam :) Middag idag blir kylling wraps med grove lefser, masse grønnsaker og minst mulig kesam (mager rømme men er vel ikke sååå sunt likevel).

Nå som jeg bor med mor og far igjen må jeg jo også gjøre litt i huset, så har tatt ut av oppvaskmaskinen, og hengt opp en klesvask. Og så dusjet.. og nå sitter jeg her å føles meg meget FLINK :P Vært så slapp i det siste, så dette er litt stort for meg som dere sikkert skjønner. hehe. :P

Videre i uka så skal jeg trene kondisjon med Rozung kl. 10 imorgen, så HøyPuls-time med Challa kl. 11. Onsdag og torsdag ser jeg ann, eventuelt trener hjemme. Fredag er det Spinning-time med Challa igjen. Flink, flink, flink.. :P

Flink med deLillos og Ida Maria:


Og nå har Kula kommet til verden og blitt omdøpt til Sofie Emilie! 00:33 inatt kom hun til verden! Gratulerer masse masse til Silje og Roald som er stolte foreldre! :)) Gleder meg masse til å ha Sofie Emilie med på cafe!
Nå skal jeg være ennå litt mer flink å printe ut søknad til MiniSats på Lillestrøm. Er jo mye nærmere for meg nå som jeg ikke bor i Oslo lenger. Og så skal jeg se om det er noen aktuelle Webdesign stillinger å søke på!


NOTE: Middag: 2 grove lefser med kyllingfiletbiter med tacokrydder, agurk, tomat, paprika og salat (IKKE mais og ost;) litt kesam, tacosaus, litt pesto i en, og litt most guacamole med salt og pepper i en. Nm nam!
Kvelds: Et grønt eple oppdelt med Kwi's epledeler, og en neve mandler som den personlige treneren til Challa anbefalte.