onsdag 14. april 2010

Prinsessekjole og andre boller..?

Jeg har surra litt på Ebay, og bare for morro skulle jeg se på kjoler. Sjekk ut denne prinsesse kjolen a! Og vet du hva den koster! 68 dollar! Altså under 400 kr! Sykt! Nesten så man får lyst til å bestille en bare fordi den kanskje passer :P Hadde i hvertfall matcha stilen til Monika, prinsessa mi! ;)) Men litt "mye" for min smak sånn egentlig.. hehe..Noen tips?
Har forresten begynt å skrive på talen.. Men jeg er en "i siste liten dame". Så kommer nok til å skrive siste finish dagen før eller noe.. Jobber best under press ;) Og er litt usikker ang. gave. Forventes at jeg skal kjøpe en bra gave. Betyr det den dyreste på ønskelista... ;) eller har jeg friheten til å kjøpe flere små ting? Noe personlig er jo alltid hyggelig.

Har tenkt og tenkt og tenkt den siste tiden.. På fremtiden og alt det der.. Jeg er 99,9% sikker på at jeg kommer til å flytte til Stavanger til sommern. Hvis jeg ikke skulle få meg en it-jobb innen det, så søker jeg derfra, eller tar vikariat et eller annet sted så lenge. Klør litt etter å flytte på meg og oppleve noe nytt. Og savner selvsagt Daniel masse masse! Føles ut som det rette å være i nærheten av han, så da gjør jeg det... :)) Og har den siste tiden fått beskjed fra 3 gode venninner at de har tenkt til å flytte på seg.. så hvorfor ikke :P