tirsdag 26. januar 2010

Ny laptop!! :))

Jeg har endeliiiig fått kjøpt meg en ny pc! Min forrige tok kvelden rett før siste innspurt av bachelorgraden. bare sånn for sikkerhetsskyld. Men etter at jeg klaget om dette i statusen min på Facebook (ja, det kan hjelpe på så mangt), fikk jeg låne en laptop av ei jeg ble kjent med gjennom en på skolen. Det redda resten av skoleåret. Og jeg har den ennå.. for Engelen Nina sa jeg kunne låne den så lenge jeg ville!

Har ventet til et par lønninger har tikket inn, og siklet lenge på en LILLA pc fra Dell. Men der er det jo super stress å bestille seg en pc. Må jo bygge og velge alt selv. Og det jeg ville ha var ikke mulig å kombinere, og den ble veldig pricy tilslutt. Fant en HP på salg som faktisk så OK ut (ja, for designet på maskina har endel å si for designmennesket meg).Har ingen aning om hvorfor bildene bestemte seg for å legge seg den veien. De er riktig på maskina mi.. Og har prøvd flere ganger å laste opp. Så får fikse senere.. :P
________________________________________
Vil benytte anledningen til å gratulere Nina og Kim med lille Emilie. Og igjen hjertelig takk for at du reddet studiet mitt og, at jeg fikk tid til å spare penger for å kjøpe meg ny pc :))


Slenger med et bilde av den søte lille familien :)