fredag 29. oktober 2010

New Shoes


"Hey, I put some new shoes on,
And suddenly everything is right,
I said, hey, I put some new shoes on and everybody's smiling,
It's so inviting,
Oh, short on money,
But long on time,
Slowly strolling in the sweet sunshine,
And I'm running late,
And I don't need an excuse,
'cause I'm wearing my brand new shoes".


-Refrenget fra en sang av Paolo Nutini.
En av mine favoritt artister i samme kategori som Gavin DeGraw og James Morrison ;)

Det pusete lilla du ser er vårt nye senge teppe! ;D

Min gode venn Monika informerte meg om vinter i Trondheim så jeg var å kjøpte meg to par fora sko igår. Folk sier kvalitet er viktig! For meg er kvantitet viktig. 2 par sko til under 400 kr er ikke så dumt.. (Kjøp 2 par og få det billigste til halv pris.. oooor kjøp 3 par og få det billigste gratis..!! Jepp, jeg reklamerer uten spesiel tilhørighet.. men alle burde vite om dette flotte tilbudet ;) ) Og til mitt bruk har jeg ingenting å klage på med kvaliteten - har flere sko herfra som fortsatt lever ;)

Masse sko!!! :D Skopunkten ftw!

onsdag 27. oktober 2010

Fra barnemunn:Barn smelter ofte hjertet mitt. Det er en av grunnene til at jeg stadig havner i barnehagejobb igjen og igjen.. ;)
Jeg jobber som nevnt på avdeling til tantungen til min kjære. Barna og de voksne i barnehagen kaller meg "tanten te Ella". Selvom jeg har fått beskjed om at jeg ikke er ordentlig tante før vi er gift. :P Veldig hyggelig å se henne daglig. Har blitt godt kjent med henne nå. I dag hadde vi en hyggelig samtale.

Jeg: Jeg er kjæreste med onkel Daniel vettu...
E: Koffår?
Jeg: Fordi jeg er glad i han vel.. er ikke du glad i onkel Daniel...?
E: Jo.. også e eg gla' i deg!På bildet har vi byttelånt luer... og sendte bildet til mamma. Det synes Ella var meget stas :P
Ei anna jente på avdelingen reagerte da jeg kom på jobb med briller en dag... "E d deg, Rita.."? "Eg kjente deg nesten ikje igjen"... ! "...men eg kjente igjen skonå".. (lilla converse)... haha ! Søtt!
Den jobben jeg søkte på og var i samtale med ja.... Ennå ikke hørt noe.. Så den optimismen jeg hadde i et par uker er det svært lite igjen av.. Hvis svaret er nei har jeg bestemt meg for å be om en begrunnelse som jeg kan jobbe mot. Så kanskje jeg kan søke hos de igjen senere.. Har skikkelig masse lyst på akkurat den jobben!!
Nå gleder jeg meg masse til helga! Skal endelig besøke M og A i Trondheim! Det blir koos å se de igjen! :)) M hadde bursdag igår, så skal feire henne litt og har kjøpt gave!! :D

mandag 25. oktober 2010

Zumba!

I dag etter jobb syklet jeg rett på trening. Funnet ut at det er min beste sjangs til å få trent. Kommer jeg meg hjem og får i meg middagen blir jeg super trøtt og finner på "orker ikke trene på full mage" unnskyldninger. Og så utrolig deilig å ha trent før jeg kommer hjem fra jobb da gitt!!

Jeg jogga/gikk på mølla en halvtime. Så vurderte jeg apparater men det var så sykt mange andre som også trente rett etter jobb... Jeg møtte på noen jenter fra jobb i garderoben som skulle på Zumba-time. Det er en blanding av bla. Mambo, Salsa, Reggie, Flamenco, Cumbia og Calypso. Jeg er ingen danser.. så har vært skeptisk. Men jeg har lenge hatt lyst til å teste denne timen. Jeg sa jeg ble med hvis det var plasser igjen.. og what do you know.. var EN plass igjen! Og det var bra! For dette var fantastisk morro! Følte meg ikke spesielt grasiøs.. men jeg klarte å legge fra meg tanken på å se dum ut og hadde det gøy gøy gøy! :D Så dette skal jeg gjøre igjen! Timen går mandag, onsdag, og lørdag. Så da skal jeg få til den timen minst en gang i uka!

Nå skal jeg se en episode House med min kjære. :)