fredag 14. november 2008

Nam, nam... + litt design =)

Idag var det denne isen som fikk testet seg. Den smaker jordbæris med sånn ostekake kjeks i seg. Liker man ostekake er den absolutt verdt et forsøk! Koste meg jeg ;)

*****************************
Ellers så må jeg skryte litt.. :) Sto opp å dro til PHP/programmerins-forelesningen kl. 8:15 alene idag. Daniel er i Stavanger, og Frode ble hjemme idag. (Gutta mine det, de jeg henger med og jobber på gruppe med i de fleste fag.) De andre forelesningene våre starter 16:15, 11:15 og 17:05.. så denne her er litt hard. Men det gikk.. Vi skal lage vår egen blogg, og i siste innlevering skal vi fikse endel ting som jeg ikke har den fjerneste lille anelse av hvordan man gjør.. :/ Jeg har gjort noe ut av designet da.. noe som har NULL å si for vurderingen i dette faget.. Men det er jo det jeg synes er morro! Dere ser foreleser Tomas uten H har skrevet testinnlegg, han var facinert over designet. ;) Dere kjenner også igjen banneren.. men her har jeg prøvd meg på lilla og sort, siden det er mine farger.


*****************************
Laget teaser til Årboka idag. Den kommer opp på et par skjermer på skolen og en prosjektor på veggen, i tillegg til 4 printa versjoner. Vi skal bli en "grønn skole", så vi skal printe minst mulig.. :P Jeg er en av 7 medlemmer i årbbokkomiteen, og en av to designansvarlige. Morro å bestemme litt!!

*****************************
Har også fått et oppdrag fra sjefen til mamma. Jeg har laget noen kort til et par av de som jobber der tidligere. Så hun bestilte meg til å lage et kort i A4 størrelse til venninna hennes som blir 50. Hun ville også gjerne betale meg!! Men jeg har jo alltid laget disse kortene til venner og familie fordi jeg synes det er kjempe gøy. Aldri som en "jobb". Så hva søren skal jeg si at det koster? Synes det er kjempe vanskelig! Startet på kortet igår og jobbet med det mens jeg surret på dataen med mitt, og har småjusterte litt idag. Ikke brukt all verdens tid heller.. Har dere noen tips til hvordan jeg skal ordne betaling? En som ga tips om å be om en flaske vin. Men det blir jo en hundrelapp ca. Er det lite liksom? Som utdanna designer får man jo endel hundre lapper i timen. Men dette er jo som en tjeneste for sjefen til mamma også. Vanskelig å sette en prislapp på eget arbeid! Vet at du vet endel om dette min kjære fotograf Rozung ;)


*****************************

Har jobbhelg, så planen er å ta det med ro. Vært fristet til å dra ut å møte venninner ikveld, men ble hjemme. Imorgen tenkte jeg å trene etter jobb, så hjem å slappe av. Er bedt på pysjvors hos ei veldig søt venninne som skal feire bursdag, så tenkte å ta turen dit, men droppe å dra ut så det ikke blir sent. Skal prøve å få gjort noe skole i helgen også. På søndag etter jobb skal jeg til Eidsvoll å jobbe med skole med Frode. Vi skal kode en side som vi skal redesigne og omstrukturere. Mye å gjøre om dagen.. Så når jeg har en helg hvor jeg har mulighet til å gjøre litt så må jeg bare gjøre det. Akkurat nå øver jeg på teksturering i 3D. Har lagt på etikett på en juiceboks.. :P Neste helg er det jo bursdagfeiringen min :)) Gleder jeg meg til. Tror det blir meget bra!

tirsdag 11. november 2008

litt mer positivt innlegg på vei.. :P

Husker dere Piczo siden min!! hahaha! ta en titt her feks.. Det stemmer jo fortsatt.. ;))

http://lillaparadis.piczo.com/?g=5469920&cr=5

Og sjekk disse Rozung :))

&
Daniel og Camilla, sjekk denne:

hoff...............


f*** f*** f***!! HVORFOR henger jeg meg sånn opp i ting og kommer meg aldri videre!?! Leeeei!! Noen som kan lære meg å gi F***!?

sukk og bleeh fra meg.... ٩(๏̯͡๏)۶

::Ønskeliste

Heisann guys. :)

Fått noen spørsmål om hva jeg ønsker meg.. siden jeg jo skal feire min 25 års dag snart og så er det jul og sånn så kan jeg forstå det.. ;)

Tjaa.. Har skrevet ned en liten veiledende liste. Men synes det er vasnkelig å ønske seg ting.. for jeg aner jo ikke hva man kan ønske seg som ikke koster så mye og sånn.. Så gavekort har blitt mer min greie i år.. Før glemte jeg å bruke de.. Men nå har jeg ikke så mye penger.. så det hadde jeg nok husket på nå.. ;)
Haha, se den søte buttonmaskinen!!


En liten men viktig beskjed til dere som vil gi meg bursdaggave. Vi har ikke noen mulighet for å lagre gavene i lokalet.. Så det beste hadde vært om dere ikke tok den med denne dagen.. Men mindre den er liten og snedig da såklart.. :P

Skriv gjerne hva dere ønsker dere. Vil gi en oppmerksomhet i år. Selvom økonomien ikke strekker til de helt store gavene i år.. Men det ER tanken som teller! Digger gaver hvor du merker at den som gir den kjenner deg.. både å gi de og få de :))

søndag 9. november 2008

Historien om 3D oppgaven..

Husker dere denne oppgaven? Jeg la ut orginalbildet for lenge siden. Det under er mitt resultat, laget i 3D Studio Max. Man drar ut bokser og flytter i x, z og y aksen. Alt må fargelegges og lyssettes. Ikke lært å teksturere ting ennå.. Brukte veldig lang tid på oppgaven.. var så vidt jeg fikk lov å levere den, siden jeg ikke leverte innen fristen.. Rett og slett fordi jeg var for sliten og for perfeksjonist til å levere før den var helt ferdig. Etter en samtale med studierektor fikk jeg tilslutt levere. Men det var bare såvidt! :( Likefør karakteren min i dette faget hadde blitt kraftig redusert. Dette er et valgfag hvor vi skal levere 2 innleveringer som hele karakteren baseres på. Hvis denne ikke hadde blitt godkjent hadde den telt som en F. Så uansett hvor bra jeg hadde gjort det på den neste hadde den karakteren blitt halvert.. Jeg var veldig fortvila da jeg pratet med skolen og forklarte situasjonen.. at jeg var veldig sliten om dagen, og hadde hatt mye å gjøre osv.. Var heldig denne gangen! Men neste gang får jeg heller levere før jeg er 100% fornøyd.. For helt fornøyd blir jeg jo aldri .. :P

Orginalen ::

Mitt resultat ::

Daniel sitt resultat ::