lørdag 12. mars 2011

Vinn Et Fam Irvoll Smykke


Har dere fått med dere den nye kolleksjonen smykker designet av Fam Irvoll!? Jeg hørte første gang om Fam før jeg skulle på Roskilde i 2007. Hun skulle egentlig være med på bussen vi skulle reise med. Men hun var opptatt med noe design-greier så hun kunne ikke. Ser jo nå i ettertid at det var endel hun hadde å henge fingrene i! Hun har jo utrettet kjempe mye! Og jeg må si: Jeg liker det!
Fam bruker elementer som muffins, hjerter, sløyfer, kirsebær osv. Og det er alle saker og ting som jeg personlig liker godt enten som print på t-shirts, eller hvorfor ikke et smykke!! :D Fikk også høre at jeg minnet om henne.. men har også forstått i ettertid at det nok var håret. På Roskilde hadde jeg nemlig lilla hår! Og Fam er kjent for å bytte hårfarge nokså ofte! :p
Les denne artikkelen hvis du er nygjerrig på kolleksjonen : "Dette er ikke godteri"

Smykkene hun nå har laget falt veldig i smak! Og da jeg så at en kamerat av min kjære Henriette hadde en konkurranse på bloggen sin om å vinne et, så måtte jeg jo bare dele nyheten med dere. Vil du sjekke ut konkurransen hans: -----> Klikk her! <-----fredag 11. mars 2011

Bildeoppdatering - Endelig!

Endelig fungerte det å laste opp bilder igjen! Så her kommer noen bilder jeg tok under innflytningsprosessen. Og også noen fra det var nesten ferdig. Skal ta noen bilder fra hvordan det ser ut når alt er pakket ut og ryddig etterhvert.. ;)

Daniel legger parkett med faren sin. Stuebordet nettopp montert, og ligger på hodet. Tvn på 55" står i esken sin. Stikkord: Rot!

Her er senga på plass!! 180 x 200! Noe annet en 120 senga vi har sovet i dette halvåret.. :P
Parkett på gang.. Bittelitt igjen!

Tv og sofabord
Kjøkkenet
Barskap i en ekse...
Pulten har kommet på plass- nå har vi fått kontorstol og spisebord og stoler her. Og bildet har kommet opp på veggen i stua.

Stua - lilla flossteppe og TV!
Daniel kom fra jobb en dag og hadde kjøpt vaskemaskin og tørketrommel.

Så kom mamma og pappa med flyttelass, og vi tok turen til IKEA og kjøpte møbler:
Bittelitt av flyttelasset
Daniel med byggesett fra IKEA.
Fikk god hjelp av fedrene våre :)
Så var det bare å sette i gang med byggesettene:

Disse dupedittene tilhører et nattbord.. :P


Nattbord i deler..


Her er kommoden ferdig og de to nattbodene straks klare.

Bokhylle

Tilslutt - Et bilde tatt fra balkongen. :)

tirsdag 8. mars 2011

IKEA Og Bursdagsbarn!

Som nevnt har det ikke vært tid til stor annet en flytting og leilighet den siste tiden. Nå har vi bodd her en uke! Mye har kommet på plass. Etter helgen har vi fått opp diverse oppbevaringsmøbler også! Byggesett ftw! Så nå går det ann å rydde ordentlig ut av esker og få litt system og orden :)

Her ser dere Daniel, pappa og svigerfar råne rundt blant hyller på lageret til IKEA for å finne vetrineskap, bokhylle og en vegg/overgangs hylle.


Ja... det var ikke så enkelt å få lastet opp bilder på bloggen nå.. Dette bildet ble lastet opp etter sikkert 10ende forsøk. Så må utsette bilder igjen.. Men da kommer det nok et innlegg med masse masse bilder. For jeg har dokumentert fremgangen her i leiligheten.

Vært hjemme fra jobb igår og idag jeg.. syk IGJEN... sukk.. Nettopp slitt med bihulene.. og nå er det sår hals, hoste og tett nese.. Sovet skikkelig dårlig i natt... tom for nesespray og var helt tett i begge nesebor! Ekkelt å føle man ikke får puste.. Så måtte en tur på butikken istad... heldigvis bare en 5 min spasertur hver vei. Kjøpte noen poser Rett i koppen suppe, ennå en pakke Curamed, og nesespray! Da jeg kom hjem var jeg gjennomsvett! Hoppet rett i dusjen.. Føltes ut som en treningsøkt.. :P

Har vært mer syk dette halve året enn ever tror jeg.. hatt omgangssyken 3 ganger, og bihulene nylig, og nå dette.. Kanskje jeg ikke tåler Stavanger? :P

Det som er litt kjipt er jo at min kjære har bursdag idag!! Og jeg har utsatt gaveshoppingen til de siste dagene fordi jeg ikke hadde peil på hva jeg skulle kjøpe.. Men så har jeg vært syk... Så har faktisk ingen gave... :-O Så nødplanen må bli et hjemmemekka gavekort på en romantisk middag eller noe.. Og så skal jeg lage muffins! For han ønsket seg det.

Her skulle det vært noen nusselige bilder av meg og Daniel.. men går jo ikke å laste opp bilder.. Så da ble ikke det noe av nei.. :P

PS: Startet på dette innlegget igår, men pga bildene ikke ville laste seg opp drøyde jeg.. Så ser jo nå at det står tirsdag på innlegget. Men bursdagen til Daniel er altså idag, onsdag 9ende.. :)

søndag 6. mars 2011

Heisann folks!

Tenkte jeg bare skulle skrive et raskt innlegg midt i skruinga. Sov i leiligheten første natt fra tirsdag forrige uke. Har ikke hatt hverken tid eller nett her til å skrive innlegg. Fikk nett på fredag, men da kom mamma og pappa på besøk. Så har vært opptatt hele helga. Men det kommer bilder og et lenger innlegg når vi har kommet litt mer i orden!

De kom kjørende fra østlandet med fullpakket bil på fredag. Så har en hel del å rydde i her nå. Allerede brukt kaffe serviset mitt som jeg kjøpte på brukthandel for mange år siden. Skal vise dere bilde av det. Jeg synes det er kult!:P Sorte firkanta kopper og skåler. ;)

Daniel sitter på gulvet å skrur kommode, mens jeg skal komme i gang med et nattbord nå straks. Ble vetrinesdkap, bokhylle, nattbord, kommode og en vegghylle fra Hemnes serien fra IKEA.

Var på IKEA på lørdag med Daniel, mamma, pappa og mor og far til Daniel. Ble noen timer med shopping der denne lørdagen også.. :P På kvelden var vi ute å spiste.

Nå må jeg bygge og skru litt! Oppdatering med bidler kommer.. Men er jammen godt å ha kommet seg inn her! Tror det blir kjempe bra når alt er oppe og klart! :D:D