mandag 24. august 2009

My weekend :P

På fredag ble det en impulsiv tur på shopping med June og Sabi. Vi vandret rundt på Strømmen Storsenter, og alle kjøpe et ellerannet. De skylder bl.a på meg for et par sko de kjøpte. Men de ba om min mening, og de var fine :P Jeg fikk kjøpt gave til Monika og Andreas som jeg skulle gi dagen etter.


På Clas Olsson forelsket jeg meg i dette toastjernet. Søtt og for one single toast. I LILLA!! Koster 198,- Så må nok vente til jeg flytter ut neste gang.

Da turen gikk til Elkjøp måtte jeg melde pass og satt i bilen og ventet. Mitt forsøk på å være feminin hadde gått litt smådårlig. Støvlettene hadde gitt meg gnagsår på begge storetærne. Satt å lakket neglene mine imens jeg.. Da de kom ut igjen måtte jeg jo ta bilde. Synes de var flinke til å posere! Sabrina har bestilt seg hjemmekinoannlegg!!

Støvletter jeg har fått av tante May Gunn

Jentene mine poserer utenfor Elkjøp ;)
Litt senere på kvelden bar turen "en liten tur på Klimt". Vi koste oss masse så vi ble til stengetid! Så bar det en tur hjem til Sabi for kaffe og litt mere skravling.

Hadde laget en collage med bilder fra kvelden, men det er noe galt med crop-tool i Photoshop, så fikk ikke beskjært og klippet ut. KRISE!!


Et bilde som oppsummerer kvelden; mye latter, tøys og moro i sofaen med to glass vin :p

Tom, en kamerat av Junemor møtte oss på Klimt. Han joinet oss en tur til Sabrina. Nemi ville hilse på heletiden! Hun er jo nudelig! Men jeg er jo allergisk da.. så merket jeg snufset og klødde litt. Men måtte jo gi henne litt kos likevel! :))


"Tittei", sier Nemi

Nach-verten :P

Tom og blyge Junemor i sofaen

Da vi omsider kom oss hjem ble jeg møtt av en edderkopp hengende ned fra taket i gangen. Jeg har angst for edderkopper så jeg hoppet rundt og fikk lettere panikk før morderinstiktet i meg bestemmer seg for at Lille Petter has to go! Begynte å se for meg edderkopper krabbende nedover halsen min når jeg sov. Var helt sikker på at den kom til å komme seg opp på soverommet mitt. Hentet det beste jeg fant i kjøkkenskapet. Mr. Muskel! Gikk ganske smertefritt tror jeg.. Beklager så mye til diverse familie medlemmer og pårørende til Lille Petter. Men jeg er dessverre altfor paranoid til at han kunne få leve. RIP..
Såpe i taket!

Mitt våpen!
-----------------------------------Lørdag 22.-----------------------------------


Er det mulig å forsove seg til noe som starter klokken 19 på kvelden? Svaret er "ja". Hvis man har vært ute sent kvelden før etter en litt slitsom uke.. Kom meg vel opp rundt 3-4. Men skulle jo spise, dusje, sminke meg, finne ut hva jeg skulle ha på meg, pakke inn gave, skrive på kort, og egentlig printe ut et bilde til en ramme jeg skulle gi. Men printeren er ikke helt frisk. Skulle egentlig på butikken også men.. Tok med meg en flaske rødvin jeg har hatt stående i kjellern her lenge. (som jeg fikk angre på siden jeg ikke ikke er sååå glad i rødvin så ender det alltid med at folk spanderer andre ting på meg, denne kvelden ble det diverse drinker made by Monika) Ankom festen kvart på 8 da.. Så var ikke så værst. Var veldig fin leilighet de har fått seg. Og masse koselige folk. Endte en tur ute før vi dro hjem. Jeg tok en taxi å møtte min bror for litt nattmat før vi tok kvelden.


Meg og min besteste Monika

Folket shotter Andreas' hjemmemekka shot med "fruktstøv".
Min bror og hans gode venn Bendik

---------------------------Søndag 23.-----------------------------

Søndager er jo "slappe av dag". Min bror skulle få besøk og siden jeg allerede var i Oslo bestemte jeg meg for å besøke en kamerat å se film. Vi så Slumdog Millionaire. Hovedpersonen spilles av en i en av mine favorittserier, Skins. Bra film som kan anbefales! Vi bestilte oss mat og slappet av. Ble kjørt hjem av snille Ole.
Alt i alt en bra helg.. :)


--------------------------Mandag 24.-----------------------------

Kom meg ikke i seng altfor tidlig igår. Sjekket vaktlista å så at jeg hadde tidligvakt! Altså fra kvart på 7. Oj oj.. pappa var snill å kjørte meg.. I løpet av dagen var jeg super trøtt, kjempe vondt i magen (aner ikke hvorfor) og morgengretten hele dagen! Haha! Huff.. Hadde nettopp satt meg med maten min på pauserommet da jeg ble hentet etter 1o min for å skifte en bæsjebleie.. og så var det lunsj med barna så jeg måtte avslutte pausen. Den dagen jeg VIRKELIG hadde trengt den.. Men men.. Slutter heldigvis tidlig på tidligvakt. Så klokken 14:20 satt jeg på bussen hjem og sovnet nesten flere ganger. Rett i seng når jeg kom hjem for å pleie humøret og få litt energi. Håpløst! Neste tidligvakt skal jeg sørge for å få nok søvn! Imorgen er det sentvakt! Skal ta 9 bussen. Skal bli godt gitt.. ;) Nå må jeg sooove.
Snakkes folks :)