torsdag 20. mai 2010

Stavangertur igjen :)

Da har jeg kommet hjem etter nesten en hel uke i Stavanger! Storkoser meg der. Fikk vært i 4 årsdag, 55 årslag, hilst på en uke gammel baby, vært på innflytningsfest og feiret 17. mai!! Også hatt lynvisitt av omgangssyken.. Daniel fikk sin tur på 17. mai. Så fikk sett barnetoget og kjøpt meg et par is og en pølse. Resten av dagen tilbragte han i senga, og jeg drev med hemmeligheter til utdrikningslaget som er nå på lørdag. Bestilte pizza fra Peppes. Fikk den nesten for meg selv.. ;)

Mer hyggelig var det på fredagen da vi var ute å spiste på Big Horn. Dyr men god mat!Da hadde vi også brukt hele dagen på å shoppe. Kjøpt meg et par tights( en sort med hvite prikker og en skinntights), et par sko, nye solbriller og litt diverse.

Sitter å tar oss en øl på en brun pub i Stavanger sentrum. Disse solbrillene var for tøffe til å gå fra. Og de kostet under 50 lappen på Søstrene Grene! Måtte bare ;)


Kjøpte også disse sko/sandalene. Uvant for mine ben, men stilige!


Nye "rocka" armbånd ;)

Spiste også lunsj på stedet vårt, Ostehuset. Jeg var i det romlemantiske hjørnet og laget hjerte til Danielen min ;))Ella på 2 år er stolt støresøster til Live, 1 uke gammel.

På lørdag er det utdrinkningslaaag!! Blir så morro! Stay tuned for bilder og historier i neste blogginnlegg.. :))