torsdag 13. august 2009

Å motstå en fristelse?


Det er ikke alltid like lett! Idag i barnehagen hadde vi VAFLER til ettermiddagsmat. Og de var ikke sånne bleike vasne blaute som jeg KUNNE klart å motstå. De var deilig gyldenbrune og sprø, og hun sa hun hadde hatt grovt mel i de.. Så jeg MÅTTE bare! Etter jeg hadde dytta i meg tre hjerter sier hun at hun hadde hatt O'Boy oppi de også! Det er kanskje en hemmelig ingridiens, for de var sykt gode! Så jeg stappa i meg to hjerter til.. :P NAM!
Det er altså ikke alltid like lett å motstå fristelser, men må man? Er det ikke lov til å glede seg selv litt innomellom da? :)

onsdag 12. august 2009

Barn og babyklær =)

De siste dagene har jeg jobbet i en ny barnehage. Har vært i vikar i barnehagen hvor Lottemor jobber. Fått jobb der ut uka foreløpig, men er visst endel sykemeldinger ute å går, så er jo muligheter for å tjene litt penger mens jeg søker etter noe webdesign relatert. Trives bra, og kost meg ute i sola! Faktisk ganske rød i toppen idag.. Merker også at det tar på å ha trent så mye i det siste, og ha fulle dager i barnehage.. Så idag har jeg tatt meg en trenigsfri dag. Jobbet til kvart på 5 idag, så ble jeg hentet av Charlotte som sluttet 2, og hun laget kjempe deilig middag til meg. Grove lefser (offcourse), og tacokylling (ferdigkrydret). Kjempe godt! Og selvfølgelig bare sunne grønnsaker! Savner nesten ikke ost og mais engang.. :P

Etter middagen hos Challa (kjært barn har mange navn idag, hehe) så rakk jeg akkurat å tre nesa inn døra før mamma og pappa var på vei ut for å handle. Jeg kastet meg med. Har fått lønn idag (ikke noe å skryte av, kun for 4 dager i barnehage i juli, så var under 3tusen (dritt med de 36% i skatt siden barnepassen har del 1 av skattekortet)), og har noen gaver jeg måtte få kjøpt! Bebissklær :)) Gikk bananas i bebiklæravdelingen, og fant noe til alle tre som jeg hadde i tankene. Til to jenter og en gutt.

Et blury bilde, kan jo ikke avsløre for mye. Ingen er vel overrasket over at noen får noe lilla fra meg regner jeg med :P

Nå skal jeg endelig slappe av litt, og se på en episode av serien min fortida, Reaper. Så må jeg prøve å rydde litt mer i flyttelasset mitt, og kanskje sjekke om det er noen flere jobber å søke på.

søndag 9. august 2009

Bursdagfest, mere trening, og hyttetur :)

Oppdatert: Første avsnitt er nytt, og har lagt ut noen bilder fra festen :)

På lørdag var jeg på bursdagfest hos Susanne! Det er alltid morro på festene til Susanne og Glenn, og denne festen var intet unntak :)) Masse koselige folk og god stemning! Møtte igjen flere av de jeg hang mye med da jeg var sammen med HP. Var morro å møte igjen bl.a Ole og Raymond. Vero er god venninne av nåværende dama til HP og sa så fint " Jeg vet du er xn til HP, og at jeg er god venninne med Mandy, men jeg liker deg forde jeg.." Haha!" Søt jente. Har ikke telling på hvor mange år det er siden jeg var sammen med han nå jeg.. Men det begynner å bli noen år! Så håper ikke folk "dømmer meg" etter det ennå.. :P Vil være Rita jeg, ikke "xn til X" liksom. Storkoste meg i hvertfall på festen. Så var litt kjipt å bli hentet halv2. Men Charlotte og jeg hadde lovet hverandre at vi skulle på Høypuls-time kl. 11:30 på søndag.Forsøk på bildecollage, men har ikke helt forstått det med størrelse, så det ble litt smått. :PKortet jeg laget til Susanne


Og det klarte vi! Rozemarijn var med oss, og det var faktisk veldig morro! Flink instruktør, som ga masse energi, sang høyt til sangene, og var litt bablete.. Minnet litt om meg sa Charlotte.. Joda.. Kanskje. :P hehe..

Jeg er utrolig dårlig på aerobic-timer, men denne timen hadde mange kortere sett, så det var mulig å komme seg inn igjen hele veien. Liker meg best bakerst i hjørnet, så synes instruktøren var litt slem når hun begynte å gå rundt i salen å plutselig sto jeg foran! Frekt! Da har jeg jo ingen å se på.. Er avhengig av å kopiere bevegelser fra folk foran meg på sånne timer.. Så det værste som finnes er jo når personen jeg ser etter detter fra og jeg må finne en ny å se etter. :P Forresten meget imponert over gravide damer som trener altså! Håper jeg er i så go form og så flink også!

Etter en meget deilig dusj og litt lunsj dro Lars og jeg opp til hytta til mamma og pappa. Vi grillet oss middag. Jeg spiste en grillpølse med brød, og spiste to knekkebrød med skinke og tomat, og mango til dessert. Pølser er usunt vettu.. :P Så dro vi innom farmor på Nittedal. Hun satt i gostolen sin med brekt arm stakar. Men formen virket fin. Godt å se farmor igjen. :)

Vakre blåe neglelakken som jeg lånte fra en ellerannen på festen :P

Klikk for større bilde ;)