tirsdag 8. september 2009

Lørdag og søndag :)

Dagene flyr.. Så har ikke fått blogget fra helgen ennå. Så her kommer en liten update:

På lørdag endte jeg på vors på Skedsmokorset, og senere ut på Klimt. Var hos Mini Piff, altså lillesøsteren til Piffen min :)) Var veldig koselig, og vi hadde det gøy! Ble sent.. så kanskje jeg ikke er så gammel og kjip som jeg skrev i forrige innlegg likevel? Men trening kl. halv12 på søndag. DET ble det :)) Så alle timene på bookingplanen er fullført!! Det ble også middag på CHI, og The Ugly Truth på kino. Og tom. en tur på Klimt for litt skravling etter filmen. En meget koselig tradisjon vi jentene har der. Søndag er kafe dag!

Tott, Piff og Birran å lørdagJune, meg, Kristine og Roz (på bildet) + Challa og Sabrina var på Chi og kino på søndag :)

What else is new? Tja... Ukene går fortsatt fort forbi. Jobber hver dag, og slapper av eller trener på kveldene. Prøver i tillegg å rydde litt og litt. Hele kjellerstua her full av esker og ting som jeg flyttet med meg. Rart at jeg har en million ting der nede, men savner ikke noe av det.. Betyr det ar jeg eier for mye? Jeg klarer aldri å kaste noe så.. Hoper seg opp :P

På tirsdag var jeg med Junemor på Chica party i Aurskog hos Kristine. Kjøpte meg en klokke! Mest til pynt kasnkje men, den var tøff!
Planene dagene som kommer er jobbing og rydding. Kanskje se om jeg finner noen webdesignjobb å søke på. Til helgen er det konsert på Martins på fredag med bl.a to band jeg kjenner, så groupien må jo på plass :P. Og så må jeg innover til Oslo å sove hos min bror. For på lørdag og søndag jobber jeg på barnepassen på treningssenteret igjen. På lørdag skal jeg i et 30årslag i Oslo. Blir garantert morro!! Er Camilla som skal feires! En av de beste godene ved mitt forrige forhold. ;P Fikk meg en super skjønn venninne som det alltid tar av å feste med! Men nå har hun gått 9 mnd gravid, og fikk lille Benjamin i mai, så er en stund siden forrige fest. Så har litt å ta igjen! ;))

Nå må jeg rydde litt her... og så sove.. TV2(TidligVakt2) imårra. Som vil si 07:15 til 14:45 for de som lurte.. :P Så må opp klokken 6. Nattaaa!