lørdag 19. juli 2008

Rita Ray og Nith-innvasjon hos Tina.. ;)


Joda.. jeg jobbet på barnepassen, så trente jeg.. og da jeg løp på tredemølla.. (eller gikk fort da for å være ærlig..) så går Rachel Ray som regel alltid på den tida jeg trener.. (er tv-skjerm på alle kondisjonsapparater.. *snikreklame*... ) (skal fatte meg i korthet heretter merker jeg.. mye unyttig babbling, hehe) Poenget er..: Rachel Ray lager masse god mat. Og jeg ble inspirert her en dag, så dagen etter laget Daniel og jeg kylling med krisp på! Nå skal Rita Ray forklare dere hvordan det gjøres. For det var kjempe godt!

Steg 1. Del en kylling filet i to på langs. Putt den i en plastikkpose med bittelitt vann i og bank løs med feks stekepanna. Tenk på noen du ikke liker eller noe som gjør det sint.
Steg 2. Sett frem tre skåler, en med mel og krydderet du vil ha smak av, en med et par piska egg, og en med brødsmuler (som man kjøper på dagligvare butikken).
Steg 3. Kyllingen skal igjennom alle stasjonene, i rekkefølgen: melblanding-> egg->brød smuler.. Tilslutt i stekepanna med litt olje.

Som tilbehør brukte vi fullkornsris og peppersaus. Men det min gode venninne Rachel fåreslo å bare ha en salat til.Ferdiiiig :)) Ser ikke så godt ut med alle de mørke fargene men. Kunne jo putta på et salatblad.. ;)


----------------------------------------------------------------


Fredag 18 var jeg først på jobb og trente etterpå. Planen var å sykle en tur til Carl Berner for å sjekke om de hadde noen bra mp3 spillere på Elkjøp. Min skrur seg plutselig av, og når jeg skrur den på sarter den tilbake til sangen jeg spilte sist jeg skrudde av. Så må trykke meg fremover igjen.. meget irriterende.. Vi (Daniel og meg.. ja vi henger mye sammen..) fant dessverre kun en sykkel ved første stativ så vi tok bena fatt. Veldig glad i sykkelkortet og muligheten til å sykle når det er bra vær. Men man kan aldri gjøre seg selv avhengig.. Så vi tuslet.. Neste stativ hadde ironisk nok også kun EN sykkel... Bleeeh. Fant ingen spiller. Er så dyyyrt, og jeg har ikke så mye penger nå. Må vente til jeg får første studielånet.. ;)

På vei tilbake kjøpte vi burgere og grillet i parken. Deilig med soool!!

Daniel drikker iste med isbiter og sugerør, fordi det er kos :)

God hamburger og salat med fetaost og krutonger!! Me liiike!!

Vi er gode venner vi...*mihi*

Senere denne kvelden var jeg på fest hos Tina. Endte opp med at over halvparten var NITH'ere. (my school) Richard, Mons, Lea og Svein Tommy. Bjørnar som Tina ble sammen med er jo også venn med disse folka, så de småertet henne litt... ;) Nå er det bare to uker til hennes kjære kommer tilbake fra USA. Så var det tre venner av Tina der. Hyggelige folk de og.. ;)). Ble igen tur ut men ble sent nok. Og jeg skulle på jobb dagen etter. Klarer meg alltid greit på barnepassen dagen derpå. Kjøpte meg en liter melk og salat. ;))

Nå skal jeg til mor og far en tur før jeg skal på fest hos Charlotte. Grille og kose oss. //Snakkes!

tirsdag 15. juli 2008

Sushi Mama...

Folk etterlyser faktisk oppdatering her.. Søtt ;) Etter jeg skrev sist har jeg jobbet hver dag, men likevel har Rita tid til å sosialisere seg. Fredagen fikk Daniel besøk av en kamerat og ei venninne av han. Satt oppe i St.Hanshaugparken med litt øl og vin (min kartongvin til ingenpengernesten fra Sverige, nam!!). Og senere på hybelen. Stakkars Karen hadde vært oppe tidlig og sovnet så søtt i fanget til Gisle.. og snipp snapp snute så var det natta.. (og godt var det.. trøtt som en strømpe selv (merkelig utrykk.. er strømper trøtte?)

Søt jente denne Karen.. 18 åringer kan være hyggelige de... ;)

Gisle understreker her at han IKKE er trøtt..

---------------------------------------------------------------------

På lørdag var jeg på besøk hos Camilla. Gikk i klassen min 1.året på NITH, så slutta hun :((. Hun bor i Drøbak så sees ikke altfor ofte, men storkoser oss når vi er sammen! Nuuudelig leilighet! Hun reiser til California for å jobbe et år som Au Pair fra august. Hennes blogg det er linket til til venstre her.. ;))Vi laget oss taco og så på masse episoder av "Whose line is it anyway?" Morro serie! Bør sjekkes ut! Legger ut en link med en av mine favorittleker..!!

http://www.youtube.com/watch?v=JtOBjKCIA3g&feature=related


nam, nam!! Taco er alltid en slager!!
Camilla i sin vakre gule regnjakke som hun skal bruke på Metallicakonsert i Bergen ;)

Er ikke feil med denne utsikten rett utenfor stuevinduet..!!

Nudelige solnedgangen!! :))

-----------------------------------------------------


På søndagen møtte jeg min kjære Tina og Kathrine på Elm Street for lunsj. Tina hadde endelig tatt tatoveringen hun har pratet om leeenge.. hihi.. Hun fikk et belte som jeg kjøpte i Køben med cherries på.. og jeg fikk en super søt lilla strikkejakke ting av henne ;)) Vi spiste burger og skravla. Så hadde jeg med blomster til henne fra Bjørnar. Han er i Los Angeles på sommerskole (noe film greier..). De ble sammen før han reiste. Jeg spleisa de på sommerfesten med skolen.. *mihi* Jenta ble glad! Og den stressa kjæresten ble fornøyd. Cuuuute ;))

--------------------------------------------------

Mandagen samlet vi en gjeng jenter og var på kino og så Mamma Mia.. Min vurdering av filmen kommer senere... ;) Da de andre jentene reiste hjem stakk Anette og jeg på Aker Brygge og satte og i sola og prata. Så endte vi på Sushi bar! Artig å se en dreven sushi spiser.. jeg bestilte meg kyllingspyd.. ;)


Jeg tror fortsatt ikke at jeg liker sushi btw....