lørdag 22. januar 2011

Bursdagjenter!

To av mine besteste go'jenter har hatt bursdag. Leandra den 21. januar, og Rozemarijn den 22. Jeg synes det er kos å lage burdagsoppmerksomheten i form av bilder.


Jeg ble kjent med Rozemarijn mitt andre år på videregående. Jeg kjente ingen, og var supernervøs for å starte på den skolen. Men kom i prat med Rozemarijn, og vi har vært gode venner siden. Vi har gjort mye kos sammen. Jeg besøkte henne blant annet flere ganger da hun studerte film i London. Vi var på besøk hos vår felles venninne Jeanette da hun studerte i København.

Vi har også startet et par tradisjoner sammen. "Påsketur" - Vi samler en gjeng og tar en liten tur i skogen med alt som hører påskestemningen til: Klementiner, kakao, Solo, grilling og selvsagt Kvikk Lunsj! Den andre tradisjonen er "Kjoledate". Som et tiltak til oss jenter som ikke føler vi får brukt kjolene våre og pyntet oss ofte nok. Hatt flere hyggelige venninnekvelder med middag og drinker etterpå.


Rozung, Jeanette og meg på Påsketur


Koser oss på Fridays (Fra en Kjoledate)

Bilde fra en av gangene jeg besøkte R i London

Meg, Jeanette og Rozung i Køben


-----------------------Leandra ble jeg kjent med da vi gikk i samme klasse da vi studerte på NITH. Vårt første gode minne må vel være da vi etter en fest i kroa endte på en bar og bestilte Strawberry Daquiry. Det ble masse igjen etter at bartenderen hadde helt oppi glassene, så jeg lurte på hva han skulle gjøre med restene.. om vi ikke likegreit kunne få det også.. Han nølte litt, men det endte med at vi fikk det også på kjøpet. Vi storkoste oss og var meget fornøyde med kvinnetekket! :P


Vi var også på Roskilde sammen i 2007! En super opplevelse. Selvom regnet og gjørma skremte vekk flere fra festivalen holdt vi ut til siste slutt. :)

Et annet godt minne er da Lea og jeg satt også på post sammen under skolens rebusløp for nye studenter! De skulle bytte et egg de fikk av oss mot noe vi synes var kult og verdifult. Endte med at vi fikk alt fra dadler til en skinnbukse! Fikk også masse Levi's capser og en vakker oleskjorte + endel saker og ting fra Kondomeriet som var nabobutikken til pubben vi satt på!

Koser oss i gjørma på Roskilde 2007!
Sitter på posten og venter på deltagere.

Mujito-vors - bare oss to før Julebord på skolen

Nyttårsaften 07 - 08

Begge to er venninner jeg setter stor pris på og håper å ha i livet mitt LENGE! Love you both!

torsdag 20. januar 2011

Personlighetstest

Første arbeidsdag i det nye året var det planleggingsdag i barnehagen. Det kom en mann å holdt foredrag for oss, og vi måtte ta en personlighetstest. Ut i fra en hel del spørsmål som man skulle rangere med et tall skulle man regne ut en sum og skravere i noen feleter.. Tislutt skulle en og en komme frem foran de andre og han skulle fortelle oss og de andre hvordan vi var som person.

Jeg må innrømme at jeg synes det var ganske så skummelt! Ble litt satt ut av en ting han sa også, som stemte på kornet! "Når du føler deg trygg sprudler du opp og er pratsom og utadvent, men hvis du er utrygg kan du nesten bli usynlig..."... Det stemmer meget bra. Jeg må bli trygg på folk før jeg tørr å være helt meg selv. Er det et miljø jeg er ukjent med sier jeg så lite som mulig i starten til jeg har orientert meg og føler meg trygg.

Tilslutt skulle vi gå til hver vår avdeling å skrive en "gul lapp" til de andre på avdelingen. På lappen skulle man skrive 3 positive ting om hverandre. Jeg jobber jo ikke på en fast avdeling, men var med på en avdeling jeg hadde jobbet mye på rett før juleferien.

Kom over de lappene nå, og tenke jeg ville dele med dere hva de andre skrev om meg:

"Du er veldig positiv, og behagelig å snakke med. Du er smilende og goe (Stavanger dialekta er søt!!). Jeg er glad for at du fikk være vikar hos oss på denne avdelingen også. Så jeg fikk gleden av å bli bedre kjent med deg." - H.H

"Du e hjelpsom og arbeidsvillig. Liker humoren din. Eg e gla for at du ville jobba i barnehagen vår". - E.K

"Kjære Rita. Du er spennende, kreativ og en skikkelig gla-jente. TAKK :) " - Hjertelig hilsen H.D
(hihi.. jeg er spennende!!)

"Flink til å ta i et tak. Alltid smilende og glad. Flink å gi komplimenter og ros til kollegaer." -M.T

Dette ga en skikkelig selvtillitsboost! Utrolig hyggelige ord!

Så et tips til deg som leser dette er å foreslå noe lignende når dere har personalmøte eller planleggingsdag på jobben deres. Hyggelig å vite at de man jobber med setter pris på en!

I helgen skal bror til D, samboer og de to døtrene flytte møbler over i huset. Og da kan jeg og D begynne å male i leiligheten, og om ikke lenge har vi flyttet inn!! Wiii :))

I kveld skal jeg på kafe med ei jeg studerte med. Hun studerer master i Australia nå! Så tipper hun har litt å fortelle! :D

mandag 17. januar 2011

Trening Og Flytting

Ja, dere... Nå har jeg trent hver enste mandag i hele år! God start på en god vane det! Og så har jeg trent onsdagene som regel.. Målet er 3-4 ganger i uka. Men jeg går jo til og fra jobb og trening også. Så går en times tid hver dag i tillegg. Og det må jo også få telles som trim! ;D Vært fornøyd hvis jeg fikk til to egentreninger rett etter jobb, en fast time, og en gå/joggetur med boyfriend i uka. Og når været blir bedre blir det nok jogging på kveldstid så mange kvelder som mulig! Trenger spesielt å trene kondisen.. Og ikke minst viljestyrken! Jeg er nesten redd når jeg blir litt andpusten.. Liker det rett og slett ikke.. Og da er det heller ikke enkelt å jogge/løpe lenge om gangen.. Så må øve på å presse meg selv litt mer!

Kostholdet jobber jeg også med.. spiser jo middag med svigers, så spiser det jeg får. Men prøver å spise mindre porsjoner, og stoppe når jeg er mett selvom noe er godt. Har begynt med NOKA shake til frokost og kvelds innimellom. Eller knekkebrød eller frokostblanding.

Flytting
Det nærmer seg mer og mer, og jeg gleder meg masse masse! Bror til D og samboer har malt i huset de skal overta denne uka, og regner med å flytte møbler til helga!! Weee!! :D Da er det vår tur til å male litt før vi kan flytte inn. Vi overtar endel av de basic tingene; sofa, kjøleskap/fryser, komfyr, micro. Og vi kunne også overta et par ting til hvis vi ville det. Og det er nok ikke så dumt sånn i starten siden vi egentlig trenger det meste nytt!

Nå fikk jeg nettopp lønn.. og så kommer studielånet snikende og sluker en 5tusen lapp.. Not k00l! Men har litt penger satt av så skal nok få kjøpt oss de viktigste tingene! I tillegg har jeg jo hamstra saker og ting i flere år, og hadde jo noe da jeg bodde på hybel i Oslo. Så skal nok klare oss! :)) Nevnte jeg at jeg gleder meg!?!?! :D:D