fredag 16. juli 2010

Gååååte!!!

-----------------------------------------Må bare få ut min frustrasjon her!!

(Bakgrunns info for de som ikke vet hva/hvem Gåte er; "Gåte var et norsk band som spilte en blanding av folkemusikk og rock. Gåte har samarbeidet med og brukt materiale fra Knut Buen og Astrid Krog Halse ...... Bandet oppløstes i 2005, og spilte sin siste konsert 31. desember i Setesdal". - Wikipedia )

Jeg så på skjermen på Oslo S i 2 sekunder da jeg paserte den tidligere idag.. Jeg kunne banne på at jeg leste "Gåte på Operataket"! Jeg sende med engang sms til min kjære for å be han sjekke ut dette. Og det stemte! Men selvsagt var det den 22. august! Vi kommer hjem fra Tunisia den 23!!! *settinnsensurertstygtordher* Ååååååå!!! Frustrert!!!

Etter litt Googling da jeg kom meg foran dataen fant jeg ut at de skal spille hele FIRE ganger i sommer. Hva er oddsen for at ingen av konsertene er nogenlunde mulige å få til for meg...? Joda... stor nok, siden tre av konsertene spilles på festivaler tundt om i Norge. Kun denne ene som spilles i mitt "nærområde".Nå sitter jeg her å vurderer og tenker og er frustrert og små desp.. Skal jeg reise hjem tidligere fra ferie for å få de med meg på Operataket!? Skal jeg dra å høre de på Storåsfestivalen når jeg egentlig er i Stavanger på "Glamaden".. Vinjerock konserten er allerede utsolgt. . Raumarocken den 6. august; reiser til Tunisia den 7. august, og Åndalsnes er ikke akkurat rett borti gata.. Nei.. nå må jeg se litt Dexter og roe meg...


Altså.. Hadde bytta det meste mot å høre de spille!


*Settinnstygtordhvisdukanfler*


Joda... hjalp LITT.. LITT roligere.. men ååååååå.... *Snufs....*

tirsdag 13. juli 2010

In Åslååååw :)

Nå bor jeg i Oslo.. I hvertfall denne uka.. :) Min kjære lillebror og min venninne/samboer til bror, er 2 uker i Rhodos. Og de ga meg husnøkkelen. Snillingene! Så nå har jeg fått vært sosial med mine venner her i Oslo og hatt et sted å sove. Helt supert :)

På søndag var jeg ute å spiste pizza på Villa Paradisio med tre gode venninner. Endte kvelden hjemme hos A på Tøyen hvor H var meget opptatt av kampen mellom Spania og Nederland. H ble også ektremt hoppende og sprettende da Spania vant.. Mens jeg satt der hele kampen, men fokuserte mer på samtalene. Ingen stor fotballfan i meg gitt. ;)

På mandag hadde jeg en rolig slappe av dag. Så masse på Dexter. Har sett hele sesong 1 nå, og ble helt desperat etter de neste sesongene. Så nå er jeg i gang med sesong 2. ELSKER å oppdage "nye serier" og bli addicted ;)) Den er ikke ny, og jeg har hørt om serien tidligere, men alt til sin tid. Nå har jeg 3 sesonger å kose meg med. Helt perfekt!


(For nyfikne sjeler, sjekk ut ; http://no.wikipedia.org/wiki/Dexter_(TV-serie) )


På kvelden var jeg en liten tur å besøkte Tina og Gabriel (10 mnd) . De bor 5 min unna leiligheten til brodern. Gabriel er virkelig en skjønn gutt. Jeg er hellig overbevist om at han flørter med meg.. så jeg kaller han bare "flørten min" ;)


Mamma vil gi han melk. Men han vil bare se på meg. Sikkert fordi jeg er så søt ;)

-----------------------

I dag, tirsdag har jeg møtt Rozungen min til frokost på Bugges på Løkka. Vi skravla masse. Var kjempe koselig!! Litt senere skulle jeg møte ei anna venninne som tilfeldig var en tur i Oslo. Vi gikk å tok en kaffe og skravla før toget hennes. Deilig å prate med gode venner, som man kan snakke med om alt og ingenting. Setter jeg stor pris på! :)

MT viste meg en butikk på Youngtorget som heter "Lille Arkana". Litt alternativ butikk som solgte litt av hvert. Jeg fant både bok om feer og en om drømmetyding!! MÅTTE ha begge :)) Fant også en kjempe fin "dagbok" med blanke/linjerte sider i med fe på. Så brukte litt penger.. hehe.

Boken om feer er todelt, en del om "gode feer", og snur man boken opp ned står det om "onde feer"..!! Gleder meg til å bla i og lese den! (Vært for opptatt med Dexter til å ha tid til bøker ennå... ;) )

Har lenge ønsket meg en bok om drømmetyding. Alle drømmer hver natt, men ikke alle husker det de har drømt. Jeg husker ofte drømmene mine, og liker å tyde de. Så gleder meg til å lese den også! Akkurat nå er jeg mest opptatt av ulike symboler, og hva det kan bety. Feks at man ofte flyr, mister tenner, eller prøver å løpe men ikke klarer å bevege seg. Eller at man drømmer om ulykker som brann og drukning.. Kanskje skriver jeg om noen av symbolene her på bloggen etterhvert :)


Nu skal jeg se på mere Dexter.... :)